FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poraz kao poraz nije problem, problem je ako nista ne naucis iz njega a vcrs cemo vidjeti jesu li sta naucili
-
- Kontakt:
Veceras igraju brzi igraci sa sidrasom u napadu : Handzic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vinko je rekao da će promijeniti par stvari pa ćemo vidjeti, treba nam prolaz večeras. Nema revanša a igraš na Koševu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoce li biti na bhliga veceras prijenos, ili cekamo stranicu bhkup? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Mislim da im je pala ova stranica, od sinoc pokusavam uci na istu, al' nista.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sve je tako kako si napisao, nažalost. U naopakom sistemu ne može biti bolje. Dodaš tome još strah, grč, pritisak ovaj ili onaj. Uvijek se sjetim rah. Sabita Hadžića, koji je jednom rečenicom sumirao svo trenersko neznanje, bez obzira o kojem se sportu radilo:"Hajmo malo, pichkamumaterina...!"TexVikler je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:24@VenamaHrabrih, Lijepo ti to sve pises haveru ali zar ti stvarno vjerujes da kod nas postoji trener koji zna bilo sta o svemu tome? Sve su to nepismeni djuturumi koji u bilo kojoj normalnoj drzavi nebi bili ni pomocnici u drugim ili trecim ligama a kamoli da vode ekipe iz najviseg ranga takmicenja. Oni su i jedini krivci sto se nijedan nas klub nikada nije plasirao u grupnu fazu LP ili LE, nisu ni tereni ni drzava ni besparica, nego samo nestrucan kadar.
Pa pogedaj samo ko u nasim klubovima vodi omladinske pogone, sve sami uhljebi, klosari pijanice i narkomani koji bi da ih klubovi ne uhljebe ''jer su nasi'' zavrsili na ulici ili krepali od gladi. Sve dok se nase skole fudbala iz temelja ne promijene nikad mi napretka necemo vidjeti. Nadam se da ce ovaj nas Italijan nesto pokrenuti u akademiji i da cemo u skorije vrijeme (bar za 5 godina) poceti izbacivati skolovane igrace koji ce moci igrati u nekim, za pocetak, ispodprosjecnim evropskim ligama poput ceske, ruske, belgijske i sl....
Do tada mozemo samo gledati ovu patnju i mastati o nekom napretku.
SVE SNAGE I SREDSTVA TREBA USMJERITI SAMO U AKADEMIJU I UCITELJE! U tome je spas.
Ali, opet kontam, kako možeš vječito živjeti u strahu, grču i neznanju?! Haj što živiš, nego što to reflektuješ i na druge, a onda to rađa frustraciju i mržnju. Tamo gdje je strah, tamo živi mrak.
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ćemo znati nakon sljedećeg kola

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako treci krug pocinje odmah onaj tamo vikend 30-40

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Jedino od svega sto mi ne pase u ovo prici vidjet cemo sve u maju..sta cemo vidjet ? Titulu ili ne ? Ok titula je i dalje realna stvar, ali osim titule mi nigdje nismo napredova, ta sama titula ti je ''tapkanje u mjestu'' koliko god to lose zvucalo.
Ofalili smo s akademijom. Pustamo naese igrace po pozajmicama a igraju nam Krste i Jukic (od kojeg Resic ne bi odigro gore nijednu utakmicu). Adukora vracas jedan akademac ti na klupi drugi na pozajmici. Dovodis igrace sumnjivim kanalima ( Slovacka) redovno primaju plate redovno su tu s ekipom a ne mogu igrat ( sve se bojim da je Cmiljanic novi Kanuric). Svi su ovdje na ljeto govorili i pravdali SDa da se ekipa za evropu pravi na zimu. Sad je drugacija prica
Trener koji nema sumnje zna poso , al do sad nije bio prilagodljiv. Vidjet cemo veceras hoce l se promijeniti i ima li plan B kad vidi da se vise na pojedince ne moze osloniti.
Zinedin Dal Jukic. Dovedeni i predstavljeni kao veliki posao SDa, dvojica se pokazali kao fule, treci tek treba dobiti sansu. Zinedin na poziciji koju igra ne moze bit bolji od Salcina sigurno, samo sto Salcinu ne daju sansu na njegovoj pravoj poziciji jer je nas i ne treba opravdati pare. Jukic isto tako, a Kruz pokazo protiv Slobode sto on jos nije u FKS.
Ofalili smo s akademijom. Pustamo naese igrace po pozajmicama a igraju nam Krste i Jukic (od kojeg Resic ne bi odigro gore nijednu utakmicu). Adukora vracas jedan akademac ti na klupi drugi na pozajmici. Dovodis igrace sumnjivim kanalima ( Slovacka) redovno primaju plate redovno su tu s ekipom a ne mogu igrat ( sve se bojim da je Cmiljanic novi Kanuric). Svi su ovdje na ljeto govorili i pravdali SDa da se ekipa za evropu pravi na zimu. Sad je drugacija prica
Trener koji nema sumnje zna poso , al do sad nije bio prilagodljiv. Vidjet cemo veceras hoce l se promijeniti i ima li plan B kad vidi da se vise na pojedince ne moze osloniti.
Zinedin Dal Jukic. Dovedeni i predstavljeni kao veliki posao SDa, dvojica se pokazali kao fule, treci tek treba dobiti sansu. Zinedin na poziciji koju igra ne moze bit bolji od Salcina sigurno, samo sto Salcinu ne daju sansu na njegovoj pravoj poziciji jer je nas i ne treba opravdati pare. Jukic isto tako, a Kruz pokazo protiv Slobode sto on jos nije u FKS.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Po mojim informacijama:
Mešanovic 10ka, u napadu Hare, Fanimo i Heba krila.
Pejovic i Djokanovic sredina.
U odbranu se vraca Milicevic.
Kako mislis "Ok titula, sta dalje"feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:04Jedino od svega sto mi ne pase u ovo prici vidjet cemo sve u maju..sta cemo vidjet ? Titulu ili ne ? Ok titula je i dalje realna stvar, ali osim titule mi nigdje nismo napredova, ta sama titula ti je ''tapkanje u mjestu'' koliko god to lose zvucalo.
Zar nije titula najbitnija stvar, zar se ne igra za istu?
Titula je vrhunac i cilj u sezoni, sta vise mozemo ocekivati?
Od kad smo se to mi zasitili titula pa da tako pricamo?
Ja shvatam sta zelis reci, al pricati o tituli kao nesto sto svaki dan uzimamo mi nije uredu.
Lijepo zvuci i izgleda u praksi. Je li Tino postedjen ili povrijedjen? Radije bih ga odmorio u Sirokom.johntravolta123 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:38Po mojim informacijama:
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Veceras 4 4 2
-
- Kontakt:
Ne znam ja samo prenesem ovako sto nacujem po gradu jel tacno ili nije vidjet cemo.Napapijri je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:43Lijepo zvuci i izgleda u praksi. Je li Tino postedjen ili povrijedjen? Radije bih ga odmorio u Sirokom.johntravolta123 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:38Po mojim informacijama:
Ovo je jako brza ekipa eh sad ako bas ovi izadju kakav ce teren biti i kako ce se Mesanovic snaci na 10ci
Bitno je da Vinko nije stavio glavu u pjesak, nego je promjenio nešta jer vidi da ovo u prva dva kola ne stima.
Ako promjeni, znat cemo vcrs
Ako promjeni, znat cemo vcrs
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 10 mar 2021, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, amypitar, Beli98, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90, Vanja8 i 68 gostiju.