FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Roki12
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Roki12 » 10 mar 2021, 19:21

Prijatelji ja ne mogu vjerovati da vi ovdje izlažete sastave za utakmice,najmanje što nas u ovom stanju treba interesovati su sastavi i formacije i sve ostalo naravno ima i tu problema ali to je sad najmanje važno,mi jednostavno imamo dublje prljave probleme u vidu financijske situacije i uhljeba u upravi i stručnom štabu,Amar kao i obično došao da vrati svoj dug tim ga ne zanima,igrači nisu primili plate ne znaju ni oni sami (inače one priče da je nešto isplaćeno okačite mačku o rep)....
Mašnica je vjerovatno nanjušio novac od pomoćnog,ne bi me čudilo da još neko uđe kao neki "spasilac" kluba a ustvari da uzme od prodaje pomoćnog što svakako sami navijači ne smiju dozvoliti
I tek poslije svega ovoga dolazi na red katatarofalan igrački kadar,a ovaj loš kadar je djelo uprave i osobnog trenera koji nisu SPOSOBNI VODITI KLUB !!!!!

Jedino trenutno riješenje je da nas neko kupi od 70-100%i bude većinski vlasnik ali i sam taj koji bi kupio želi da zna gdje mu ide novac i kako sve teče ali sa ovom upravom trenutno mi smo osuđeni na propast

DO NEKIH BOLJIH VREMENA - VOLIM TE ŽELJO !!!! :)
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 mar 2021, 19:35

Vala ste doqurcili sa tim pomocnim. Sta god losije da se desi uhvatite se mogucnosti prodaje pomocnog, a zna se kakva je to procedura i ko mora dati saglasnost. Ne moze Ceric ili bilo ko prodati sam sta hoce.

I to za plate fino pise da su izvor igraci i da su oni rekli da su primili 2 plate u zadnja 2 mjeseca. A Boga mi ne vidim da se iko od njih javno pobunio na Badzakove izjave prosle sedmice i da je uzvratio nesto vezano na tu temu. Jos se javili Kosoric i Bekric znaci da su svjesni da covjek je u pravu, a eto i borbeniji i vise se zalagali danas nakon prozivki.

Lose pripreme i Amarova bezidejnost, qurcobolja i vjerovatno losiji odnosi su najveci razlog ovog niza. Fino je to Klix napisao.

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 10 mar 2021, 19:41

LjoZee je napisao/la:
10 mar 2021, 19:35
Vala ste doqurcili sa tim pomocnim. Sta god losije da se desi uhvatite se mogucnosti prodaje pomocnog, a zna se kakva je to procedura i ko mora dati saglasnost. Ne moze Ceric ili bilo ko prodati sam sta hoce.

I to za plate fino pise da su izvor igraci i da su oni rekli da su primili 2 plate u zadnja 2 mjeseca. A Boga mi ne vidim da se iko od njih javno pobunio na Badzakove izjave prosle sedmice i da je uzvratio nesto vezano na tu temu. Jos se javili Kosoric i Bekric znaci da su svjesni da covjek je u pravu, a eto i borbeniji i vise se zalagali danas nakon prozivki.

Lose pripreme i Amarova bezidejnost, qurcobolja i vjerovatno losiji odnosi su najveci razlog ovog niza. Fino je to Klix napisao.
Vala i jesu doqurcili. Kod nas ljudi izgleda misle to uslikaš, staviš na pik i pregovoraš može li šta u zamjenu. Procedura ogromna, teško da može proći neopaženo. A u našoj upravi koliki god uhljupi sjedili ne vjerujem da bi se usudili složiti s prodajom. Pritisak navijača bi bio ogroman a svi oni ostaju u ovom gradu sa svima nama
Ti si moj Željo, veliki Željo!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 mar 2021, 19:45

Valjda se malo postide kad vide taj video i da su doveli nekad najveci klub u drzavi do toga da se ovakvi sprdaju s istim.
Sami smo krivi realno. Mi vec dugo, dugo nemamo nikakvu informaciju iz kluba. Sve sto saznamo je preko nekih forumskih pusikuraca i ostalih ubipitara. Radi se sta i kako hoce u klubu, trener tjera direktore, clanove uprave i nikome nista. Sve ok. Kome se ne svidja nek ****. Ukoliko jedan covjek ima moc da sam radi sta zeli ne moze biti dobro. Bio je prvo jedan, a evo sad i drugi. Nije to ni lose po nas ukoliko dodjemo pameti i u startu svaki takav pokusaj u buducnosti sprijecimo. Navijaci, kakvi god da su, moraju biti involvirani u rad kluba. Mora se omoguciti navijacima da biraju sami ko ce sjediti u skupstini, a ne da Misimovic bude na celu komisije koja bira skupstinu koja bi ga sutra trebala eventualno smijeniti. Primjer javasluka. Pored toga mi se kao nadamo necemu.
Mi s ovakvim stanjem nemamo sanse da izborimo Europu. Prije desetak dana smo raspravljali o trofejima, ali vec sada Europa je dosta daleko. Bice to jos jedan ogroman finansijski udarac za klub, posebno u ovo vrijeme. Hitno se moraju rijesavati stvari i rasteretiti budzet koji vise ne mozemo puniti. Svi igraci koji kostaju trebaju otici, strucni stab na celu s trenerom takodjer. Sansa se mora dati mladom treneru i mladim igracima bez ikakvog pritiska i ocekivanja. Ovo cupanje nas moze dovesti samo u jos goru situaciju. Mi nemamo taj luksuz da na tribinama drzimo Zeca, Lendrica, Bendera..
Edit: Mozda i najbitnija stvar je taj Amarov ugovor, dug i sta vec. Sad je vec jasno da je tu postojalo nesto sto je sprijecio dolaskom Selimovica u klub. Vidjeti moze li se nastaviti pravna procedura zastite kluba. Ukoliko ne moze pisaj ga. Vidjeti s covjekom na kraju koliko mu klub duguje i napraviti akciju da se skupe pare i nek vise **** i on i bekric i transfer u juznu koreju. Vise se pisalo o tom transferu nego o prelasku Neymara u PSG.
Amare hvala i vozdra.
Cuva Bog Zelju svog!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 10 mar 2021, 19:51

Samo čekam da neko napiše ima ko da brine o svemu vi kupujte u fan shopu i produžite članske

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 10 mar 2021, 19:54

Samo da ne ispadne da smo opet 200-300 hiljada Amaru dužni sad.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 mar 2021, 19:55

HongKong je napisao/la:
10 mar 2021, 19:45
Hitno se moraju rijesavati stvari i rasteretiti budzet koji vise ne mozemo puniti. Svi igraci koji kostaju trebaju otici, strucni stab na celu s trenerom takodjer. Sansa se mora dati mladom treneru i mladim igracima bez ikakvog pritiska i ocekivanja. Ovo cupanje nas moze dovesti samo u jos goru situaciju. Mi nemamo taj luksuz da na tribinama drzimo Zeca, Lendrica, Bendera..
Ne mozes sa igrackim kadrom sad nista raditi taman za tri kola bili 7. sa ne znam kojim minusom. Zato i pizdi Badzak. Koliko god Uprava nije u vinklu Amar ih je zaebao jer je ostavio isti igracki kadar bez odlazaka. I to ne bi bio problem da mi sad imamo rezultat pa hajde da sta osvojimo, izborimo ove sezone. Znaci ostavis sve i obaveze financijske na istom nivou i broj haman i slicno i onda ne mozes dati gol.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 mar 2021, 19:56

Sta mašnica veli?

O novinari jel vas strah semira cerica mašnice da ga okrenete na mobilni :kafa:

Kad ce ta zlatna kopacka?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 10 mar 2021, 19:57

Dejan1921 je napisao/la:
10 mar 2021, 19:51
Samo čekam da neko napiše ima ko da brine o svemu vi kupujte u fan shopu i produžite članske
Sve mi je bilo jasno danas nije nase da se brinemo e boze sacuvaj nego cije je.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 mar 2021, 19:58

Dejan1921 je napisao/la:
Ubipitar,kakvo je ono zlo brate moj
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 mar 2021, 19:59

LjoZee je napisao/la:
10 mar 2021, 19:55
HongKong je napisao/la:
10 mar 2021, 19:45
Hitno se moraju rijesavati stvari i rasteretiti budzet koji vise ne mozemo puniti. Svi igraci koji kostaju trebaju otici, strucni stab na celu s trenerom takodjer. Sansa se mora dati mladom treneru i mladim igracima bez ikakvog pritiska i ocekivanja. Ovo cupanje nas moze dovesti samo u jos goru situaciju. Mi nemamo taj luksuz da na tribinama drzimo Zeca, Lendrica, Bendera..
Ne mozes sa igrackim kadrom sad nista raditi taman za tri kola bili 7. sa ne znam kojim minusom. Zato i pizdi Badzak. Koliko god Uprava nije u vinklu Amar ih je zaebao jer je ostavio isti igracki kadar bez odlazaka. I to ne bi bio problem da mi sad imamo rezultat pa hajde da sta osvojimo, izborimo ove sezone. Znaci ostavis sve i obaveze financijske na istom nivou i broj haman i slicno i onda ne mozes dati gol.
Ma ne mislim sad, gotovo je za nas ovo, nego na kraju sezone. Novog trenera postavit, mladog, jeftinog, nek se nesto pokusava uigrat za narednu sezonu. Nek Durakovic, Gasal, Kulasin dobijaju potrebno iskustvo, ukoliko je jos neko jeftin od iskusnijih ok. Ostalo noga na kraju. Amar i Memic noga odma.
Cuva Bog Zelju svog!

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 10 mar 2021, 20:01

Jel ostavka Jasmina prihvacena ili je na razmatranju? Hoce li se zvanicna oglasiti po pitanju toga sto je potpredsjednik kluba dao ostavku?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 mar 2021, 20:03

PlavaOfanziva je napisao/la:
10 mar 2021, 20:01
Jel ostavka Jasmina prihvacena ili je na razmatranju? Hoce li se zvanicna oglasiti po pitanju toga sto je potpredsjednik kluba dao ostavku?
Cekaj da se malo smiri i da se raja ispuse pa ce puskurici po formumima predstavit glas iz kluba.
Cuva Bog Zelju svog!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 10 mar 2021, 20:04

Dejan1921 je napisao/la:
To su isti debili koji idalje daju podrsku Amaru, nije on kriv nego ovi iz uprave sto mu nisu sve pare svijeta osigurali a on ce ih trositi.

Nabijem ih na qruac sve redom.
Mjau !

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 10 mar 2021, 20:09

Pomirite se da cemo od sada kao uspjeh slaviti obezbjedjivanje licence za premijer ligu.

Mislim da navijaci trebaju pokrenuti akciju da prikupimo onoliko koliko je potrebno da se isplate ta dugovanja i otpremnina prema Amaru. Da konacno izgubi mogucnjost da tuzi klub i blokira racune kada mu je cejf.

Amar je otisao totalno u helac i to se vidi u svakoj njegovoj izjavi. Neprepoznatljiv je i sto se tice autoriteta i odnosa prema igracima..

Ako ima imalo Zelje u njemu trebao bi ponuditi ostavku i postediti nas..
Pročepit će negdje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 mar 2021, 20:09

Ja vjerujem Ubipitaru ,ako on kaze da je ovo odlicno tako ce i biti .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 mar 2021, 20:11

HongKong je napisao/la:
10 mar 2021, 19:59
Ma ne mislim sad, gotovo je za nas ovo, nego na kraju sezone. Novog trenera postavit, mladog, jeftinog, nek se nesto pokusava uigrat za narednu sezonu. Nek Durakovic, Gasal, Kulasin dobijaju potrebno iskustvo, ukoliko je jos neko jeftin od iskusnijih ok. Ostalo noga na kraju. Amar i Memic noga odma.
To da pogotovo u ovoj situaciji kad ima isteka posudbi, ugovora i slicno.
Za Evropu ce se sve reci u naredna 1-2 kola. Da se razumijemo prolazak danas dalje nama ne bi garantovao da bi mi ista osvojili, ali bi to bio znak da Amar moze podici ovu ekipu bar do kraja sezone i da se imas cemu nadati. To njegovo da ce se okrenuti moze k svirati. Samo je dodatni pritisak stavio na ekipu da ih se proziva po portalima uz prozivke njega. Da je i on normalan, a i neko u klubu pravili bi bilo kakav rez sad dok smo bodovno jos tu. Kasno ce biti kad odemo u minus sa bodovima veci nego sad.
PlavaOfanziva je napisao/la:
10 mar 2021, 20:01
Njegova ostavka moze biti samo prihvacena na Skupstini kad bude ako je dao uopste.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 10 mar 2021, 20:11

Jesu išli momci iz 1921.tv u Tuzlu da znamo trebamo li se kakvom izvještaju nadati?
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 10 mar 2021, 20:23

Ne vidim šta je problem, i jedan i drugi pehar ostaju u gradu.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 10 mar 2021, 20:24

Jesu li picke dosle??

AMARE ODLAZI
Zadnja izmjena: WOLF20, dana/u 10 mar 2021, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, pinki i 36 gostiju.