Prijatelji ja ne mogu vjerovati da vi ovdje izlažete sastave za utakmice,najmanje što nas u ovom stanju treba interesovati su sastavi i formacije i sve ostalo naravno ima i tu problema ali to je sad najmanje važno,mi jednostavno imamo dublje prljave probleme u vidu financijske situacije i uhljeba u upravi i stručnom štabu,Amar kao i obično došao da vrati svoj dug tim ga ne zanima,igrači nisu primili plate ne znaju ni oni sami (inače one priče da je nešto isplaćeno okačite mačku o rep)....
Mašnica je vjerovatno nanjušio novac od pomoćnog,ne bi me čudilo da još neko uđe kao neki "spasilac" kluba a ustvari da uzme od prodaje pomoćnog što svakako sami navijači ne smiju dozvoliti
I tek poslije svega ovoga dolazi na red katatarofalan igrački kadar,a ovaj loš kadar je djelo uprave i osobnog trenera koji nisu SPOSOBNI VODITI KLUB !!!!!
Jedino trenutno riješenje je da nas neko kupi od 70-100%i bude većinski vlasnik ali i sam taj koji bi kupio želi da zna gdje mu ide novac i kako sve teče ali sa ovom upravom trenutno mi smo osuđeni na propast
DO NEKIH BOLJIH VREMENA - VOLIM TE ŽELJO !!!!

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !