7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
City je prividno dominantan samo zato što 95% ekipa izađe bez mu*a na utakmicu protiv njih. Čim im se neko imalo suprotstavi, daleko je to od nečeg moćnog. United, koji je realno govoreći ekipa sa mnogo više slabosti od Citya, redovno ih dobije samo zato što ih se ne boji.
Završnica Lige prvaka će ti to pokazati, kao i svake godine što pokaže.
Jel to Gojko reko ?
Ma daj bolan...penal iz prvog napada i branili se sve vrijeme city se ispromasivao a ona oyebina jesus usrao 5 sansi svojim glupostima...onda kontra kad si najmanje ocekivao i 0:2.
Kavka tacno igra? Svi nazad i moli boga da fulaju a nama se otvori
Pitanje za navijace Uniteda imam. Dal bi htjeli da obje europske titule ove sezone slete u Manchester? Evo zanima me odgovor jako.
Edit: Da se odmah ogradim, mislim da su nikakve sanse da zavrse u Londonu . Covjece moras paziti kad postavljas ovakva pitanja
SK stručnjaci i prividna dominacija.
Kakve bajke su ti ljudi pričali o Wulvsima i Totenhemu, ne znam kako se usuđuju više progovoriti išta na temu EPL?
Sinoć su sudije doslovno rekle 'Padnite na svaki kontakt i dobijate penal glat'.
Foden jadan tetura, neće da padne i navodno zbog toga nije sviran penal?!!!!
SK stručnjaci i prividna dominacija.
Kakve bajke su ti ljudi pričali o Wulvsima i Totenhemu, ne znam kako se usuđuju više progovoriti išta na temu EPL?
Sinoć su sudije doslovno rekle 'Padnite na svaki kontakt i dobijate penal glat'.
Foden jadan tetura, neće da padne i navodno zbog toga nije sviran penal?!!!!
Cekali su jedan poraz nakon 21 pobjede da izjave takvo nesto.
Inace SK SR je puno ‚tanji‘ po analizama i komentaru od SK CRO. Gledam ga u SD samo zbog komentatora.
Ono kad prodas fizioterapeuta Liverpoolu i dovedea novog
The Arsenal first team currently have zero injured players, with Smith Rowe returning to training today.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Wtf kakve je to zicere City masao protiv Uniteda? Ljudi imali 3 ili 4, nista vise no izgledne prilike. Kakvi ziceri bgt? Osutaju knap kraj stative i to se kao smatra zicerom
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC