SudoHusika je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:28
Ritamreda je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:25
MocMahale444 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:22
Ovaj navija za amara
Ja imam vise utakmica na strani nego ti postova, pa sam nauciio kad se legende sklanjaju i tjeraju iz kluba da se to ne radi psovanjem, vrijedjanjem, omalovazavanjem nego skroz drugacije. Ali da bi nekog sklonio, pa i uvrijedio prvo moram znati dobro kako stvari stoje, a ne lupetati.
Kako stvari stoje?
Je li nam igra za k.ur.ac majstore moj? Je li ima problema na relaciji SŠ - igrači?
Nepojmljivo mi je da ovako loše stojimo na terenu. Šta se radilo na pripremama i zašto nemamo okosnicu ekipe? Zašto ne igraju najbolji u datom momentu? Milion pitanja se postavlja u vezi trenutne situacije a nema odgovora.
Stvari stoje veoma lose. Ako se evropa ne izbori najblizi smo bankrotu, ukratko receno. Ceric nista nije uradio, ama bas nista. Nesto dogovoreno kao sponzori, plate, ali ja ne vidim nista. Moje misljenje, mozda grijesim da on ne moze u drzavu zbog afere respiratori.
Zeljo ima ogromna mjesecna potrazivanja, sto uposlenika, igraca, drzave...to gura Badzak i Amar uleti. Nesto se skupilo od evrope i transfera. Znaci, u startu nakaradno postavljen klub. Kao takav on ne moze donijeti zeljene rezultate tj. prvo mjesto. I ovo je moje misljenje kao i za igracki kadar gdje se gledalo da prodjemo sto jeftinije. Zato imamo uvijek u sastavu 4,5 bas limitiranih igraca.
Meni nije sramota ispasti od Tuzle u kupu na penale. Igracki kadar nam je tu negdje. Po meni, mi osim imenom i tradicijom nigdje nismo ispred njih, igracki i organizacijski, a navijaca sad nema.
Krivica Amara postoji, ali ne tolika da se tjera i vrijedja. Korona, prekid prvenstva, Izrael, zarazeni igraci, Dzeko zavrsen i na kraju smrt rahmetli predsjednika kao ekser na kovceg tmurne 2020. godine. Kad sve ove dogadjaje dodam na besparicu i podrsku samo jednog covjeka od tih 100 miliona Zeljovaca 22 tisuce forumasa onda mi on nije kriv toliko da sad ode i ostavi nas. Cak bi bio i ljut. Ne samo sad da ode, nego i na kraju sezone sa evropom izborenom jer je usao nakvarno u klub, e tu je on kriv. I treba sad da se bori kako zna i umije sa kiselim okusom u ustima.
Za formaciju i taktiku ti ne mogu odgovoriti jer nisam strucan. Jesam toliko da vidim da Eric, Fejzic, svi stoperi, oba lijeva beka, oba krila su prosjecni ili ispodprosjecni igraci, a zadnji vezni je stoper.
Sta znaci najbolji igraci? Ne znam ko su najbolji, evo danas je puno mijenjao. Ne znam nista o problemima Amara i igraca. Znam da se kacio sa Zecom i Lendricem i da je sad ok.
Price o Gasalu, Hajricu, Kulasinu su smijesne. Forumasi znaju da oni mogu, a neko ko je s njima svaki dan eto ne zna. Mislim, klasicno pametovanje. Bas sad da se ne stavi junior u besparici da moze...
Mocmahale@ ja nisam dugo na forumu, ali sam citao, pa ti sa svojim postovima nista nisi mogao uraditi za Zelju jer prema nacinu pisanja toliko to izgleda nezrelo i dosadno, za temu prepucavanja sa pitarima. Na psovanje i vrijedjanje Amara mislio sam opcenito.