FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma i vise od 80%, jer ti onda za titulu treba 8 pobjeda i nerijeseno, racunajuci da ce ti prvi pratilac imat maximalan ucinak..u sto sumnjam da je moguce
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Baš važna bi bila pobjeda na Pecari, imamo sve uslove da je ostvarimo.Ja vjerujem i da bi Tuzla mogla nešto napraviti u Mostaru, u formi su, bit će kompletni, Zrinskom će nedostajati Magdić i Enin iz prvih 11.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:18Kad bi klepili Širokog imaš luksuz, da ulazis sa minimum +8 u zadnjih 11 kola.
Sto u prevodu znaci, da je titula vec 80% na Kosevu.
kad je jucer poljubio grb odavno mi srce nije bilo veceTatamata1946 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:11Kakve smo sve uvrede pisali o njemu u proteklom periodu i dodje vrijeme da ga hvalimo.
Trebamo se zapitati malo o vrijedjanju nasih igraca.
Kad Hare poljubi grb to se jedva spomene a kad neko podere dres pise se danima. Kad neko pogrijesi zaboravi se sve sto je do tad uradio i krene vrijedjanje i ismijavanje. Nekako vise pridajemo znacaja negativnim nego pozitivnim stvarima kod nasih igraca.
Na kraju krajeva ima trener da odlucuje ko ce igrati. Ako njemu koji je svaki dan s njima valjaju Handzic i Velkoski onda nek igraju. Nemamo pravo da ih vrijedjamo jer je trener naredio da igraju, bez obzira sto mi mislimo da nisu za nas. Vise je trener kriv sto ih stavlja i onaj ko im je dao ugovor da igraju za nas.
Vidim Velkoski proslu utakmicu najvise pretrcao, znaci on se trudi ali ne zna (barem vecina to kaze). Necemo ga valjda sad vrijedjati jer nije on kriv sto ga trener forsira i treba brisati sve uvrede i trajno banovati one koji se njima sluze jer zamislite kako je nasim igracima to citati a sto je najsmjesnije jos smo u borbi za titulu i kup
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:46Koliko smo samo juče svježiji bili, pozitivno me iznenadila trka i spremnost skoro pa svih.
Kad izađe ko je najviše pretrčao, uvjeren sam da će Pejović bit na prvom mjestu, u top 3 vidim Pidru, Đokanovića ili čak Handžića. Od ta 4 igrača, tri bi trebala bit sa najviše kilometara po mojoj procjeni.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Proslava titule je protiv Olimpika mada ćemo prije osigurati to prvo mjesto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Pogodio siBordoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:46Koliko smo samo juče svježiji bili, pozitivno me iznenadila trka i spremnost skoro pa svih.
Kad izađe ko je najviše pretrčao, uvjeren sam da će Pejović bit na prvom mjestu, u top 3 vidim Pidru, Đokanovića ili čak Handžića. Od ta 4 igrača, tri bi trebala bit sa najviše kilometara po mojoj procjeni.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Bilbija ?Historicar je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:34Baš važna bi bila pobjeda na Pecari, imamo sve uslove da je ostvarimo.Ja vjerujem i da bi Tuzla mogla nešto napraviti u Mostaru, u formi su, bit će kompletni, Zrinskom će nedostajati Magdić i Enin iz prvih 11.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:18Kad bi klepili Širokog imaš luksuz, da ulazis sa minimum +8 u zadnjih 11 kola.
-
- Kontakt:
A mozda i Bilbija ako je ono sinoc bilo nesto ozbiljnije.Historicar je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:34Baš važna bi bila pobjeda na Pecari, imamo sve uslove da je ostvarimo.Ja vjerujem i da bi Tuzla mogla nešto napraviti u Mostaru, u formi su, bit će kompletni, Zrinskom će nedostajati Magdić i Enin iz prvih 11.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:18Kad bi klepili Širokog imaš luksuz, da ulazis sa minimum +8 u zadnjih 11 kola.
-
- Kontakt:
Dobro si, na njega sam zaboravio.Nije izgledao baš najbolje kada je napuštao teren.ajdohordas je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:41A mozda i Bilbija ako je ono sinoc bilo nesto ozbiljnije.Historicar je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:34Baš važna bi bila pobjeda na Pecari, imamo sve uslove da je ostvarimo.Ja vjerujem i da bi Tuzla mogla nešto napraviti u Mostaru, u formi su, bit će kompletni, Zrinskom će nedostajati Magdić i Enin iz prvih 11.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:18Kad bi klepili Širokog imaš luksuz, da ulazis sa minimum +8 u zadnjih 11 kola.
Ne sjecam se zadnji put kad je neko uvezao knockout u 3 utakmice

You are someone else I am still right here
Što me ne prijaviš? Znaš li da je neprijavljivanje kriminala, kriminal sam po sebi? Trk u tužilaštvo.joker90 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:02Danimir prijavio da mu je novčanik nestao, vrati mu barem dokumente..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:17Nemereš ti s Vinkom dialoga. Ovo sam ja sa Danimirom rješio![]()
![]()
![]()
Ali drago mi je da si savjestan. Mada bi mi se trebao zahvaliti što sam tu osmislio društvenu interakciju. Volim i ja tebe.
- feniksptica
- Kontakt:
Istrosili smo mi Zrinju. Ne vidim ekipu sem nas da ovakve dvije utakmice moze trcat.
Druga stvar, Zrinja je ekipa koja je svjeza i koja ide na presing. Imaju po meni najboljeg trenera lige. Oca druga utakmica je dokaz da Vinko zna se nosit i s takvim stvarima. Sve ekipe su igrale utakmice, vec je upoznat s tim kako i sta igraju. Ne ocekujem da nam neka ekipa vise napravi probleme ko Zrinja sto je. Moze se desit kiks al da nas onako nadigraju tesko
Druga stvar, Zrinja je ekipa koja je svjeza i koja ide na presing. Imaju po meni najboljeg trenera lige. Oca druga utakmica je dokaz da Vinko zna se nosit i s takvim stvarima. Sve ekipe su igrale utakmice, vec je upoznat s tim kako i sta igraju. Ne ocekujem da nam neka ekipa vise napravi probleme ko Zrinja sto je. Moze se desit kiks al da nas onako nadigraju tesko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cuj najbolji trener ligefeniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:50Istrosili smo mi Zrinju. Ne vidim ekipu sem nas da ovakve dvije utakmice moze trcat.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko je brt kod tebe vakcina?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:48Što me ne prijaviš? Znaš li da je neprijavljivanje kriminala, kriminal sam po sebi? Trk u tužilaštvo.joker90 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:02Danimir prijavio da mu je novčanik nestao, vrati mu barem dokumente..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:17
Nemereš ti s Vinkom dialoga. Ovo sam ja sa Danimirom rješio![]()
![]()
![]()
Ali drago mi je da si savjestan. Mada bi mi se trebao zahvaliti što sam tu osmislio društvenu interakciju. Volim i ja tebe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam po cemu bi Jakirovic bio najbolji trener lige? Jeste digao Zrinjski na visi level ali to posle Zizovica nije bilo tesko.
Ovu sezonu je dobio otkaz u MB jer su ih iz EL izbacili neki amateri iz S. Irske. Nije Guardiola sto je dokazala i jucerasnja utakmica.
Ovu sezonu je dobio otkaz u MB jer su ih iz EL izbacili neki amateri iz S. Irske. Nije Guardiola sto je dokazala i jucerasnja utakmica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Eto i kaze meni sinoc, popusti drug citiras me svaki peti post. Gdje neces kad izvali ovakvu glupost, tri puta citam da vidim jesam li dobro shvatio.Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:55Cuj najbolji trener ligefeniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:50Istrosili smo mi Zrinju. Ne vidim ekipu sem nas da ovakve dvije utakmice moze trcat.
Druga stvar, Zrinja je ekipa koja je svjeza i koja ide na presing. Imaju po meni najboljeg trenera lige. Oca druga utakmica je dokaz da Vinko zna se nosit i s takvim stvarima. Sve ekipe su igrale utakmice, vec je upoznat s tim kako i sta igraju. Ne ocekujem da nam neka ekipa vise napravi probleme ko Zrinja sto je. Moze se desit kiks al da nas onako nadigraju tesko![]()
![]()
Feniks pasa ti se opasno necim pucas hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koja te interesuje? Ima više vakcina. Protiv korone je bespkatno. Ana-Te, 2,5km po dozi, ali nisam siguran. Ako si redovno vakcinisan, zaštita ti traje 5god. Antirabična je 20km.Vakcine za treće zemlje su oko 60km, ali to moraš dogovarati sa ministarstvom. Javi se u pp ako hoćeš antikorona vakcinu da te stavim na spisak. Kako rekoh, besplatna je.Zip je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:01Koliko je brt kod tebe vakcina?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:48Što me ne prijaviš? Znaš li da je neprijavljivanje kriminala, kriminal sam po sebi? Trk u tužilaštvo.