redbull93 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:14
KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:07
Convicts1988 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:03
100%
Ali to ti njima ne mozes dokazati, bjeze od istinskih problema a to su dugovi i finansijska omča oko vrata koju ima njihov klub. Identične im se stvari desavaju, ali mozda se otrijezne za godinu, dvije, ali će tada biti u mnogo većim **** nego li sada,a mozda bude i prekasno. Navijaci im sute, nema ih, sem ovih ratnika po fb i forumu. Ako ne izadju u evropu ni ove godine i ne čvaknu koji dinar, oni su gotovi.
Postujem vase kritike i razmisljanja.
Samo jednu stvar zaboravljate. Vi ste Celik, mi smo Zeljo.
Bas to, mi smo ČELIK !
Iskreno, Robiji svaka cast u zadnji momenat su se izdigli i suprostavili ublehasima i kriminalcima koji su izgleda planirali gasenje Čelika...
Ono sto je alarmantno za nase kone je visina duga sa kojom cini mi se niko ne barata...
Alarmantno je stanje i koliko vidim osim Badzaka,kojem kao pitar skidam kapu,niko da se za gujicu pocese...
Ako se Čelik sa mnogo manjim dugom jedva iscupao, ne znam zaista cemu se nadaju navijaci kona...
Ako su nasjeli na price onog prevaranta iz Londona ili kontaju da ce u ovo doba corone neko doci i pljusnuti neki veliki novac,onda Boga mi mogla bi i ona crvena lampica alarma vrlo brzo pregoriti...