SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:56
Post ti nema nikakve veze kao replika na ono što ja pišem. Ti druže braniš samo Handžića i kad valja i kad ne valja, a kad su drugi igrači u pitanju, tu se ne javljaš ili se u rijetko javljaš. Ti si zadnja osoba koja treba pričati i vaziti o podršci ekipi kad braniš pojedinca i kad zasluži da mu se skrha sve na kamaru.
Ja sam mu yebo sve po spisku zato jer je zaslužio to svojim bezobrazlukom, a sinoć sam ga pohvalio jer je izgledao ko yebeni Lukaku. Nekvalitet se kritikuje, a za bezobrazluk se krha sve. Ti to ne kontaš i nećeš kritikovati Handžića iz tebi poznatih razloga i zato si zadnja osoba koja treba nekome predavanje držati o podršci.
Nije tacno, reko sam fino da sam ja to radio pa promjenio nakon sto sam uvidio neke stvari , mogu se moji postovi naci, prvi sam kritikovao Krstu, Hebiba, i druge prije toga...
Niko pri trenutnim rezultatima naseg kluba ne zasluzuje da mu se krha ista, moguce je imati los dan i da te ne ide desava se najvecima sa placom od milion + to su gluposti...uzmi si kakvu pucacinu pa izbacis zivotne frustracije, jbg
Niko od ovih momaka ne izadje na teren i odluci hej odoh biti malo bezobrazan danas, a drugi put eh danas cu biti odlican, to se zove forma ili igranje sa ozljedom, pod inekcijom i sl. Jer to su imali i hodzic i hebib i hare i krste...da to neko treba crtati da mu ne bi sve islo na kamaru je tuzno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače