FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2021, 18:39

Denchi je napisao/la:
11 mar 2021, 18:15
SarajevoJeBordo je napisao/la:
11 mar 2021, 17:46
Denchi je napisao/la:
11 mar 2021, 16:58

Uopce nije kritikovan, njemu je psovano i izmisljane su prica za njega....

A Krpic je Tuzlak pa moze ljubit sta hoce za par milja...to nije ni blizu isto al haj....
A Krste atmosferac se osunetio na Vratniku jel, pa se ne smije dirati?
A ne znam buraz sta mislis o tome da pruzimo bezrezervnu podrsku ekipi koja ce uzeti duplu ove godine(2gu duplu u 3 godine, 5 trofeja) i da ne dozivljavamo kadrovske promjene toliko prisno, kad vec imamo ljude strucne da to hendlaju jer po rezultatima nema niko strucniji ocigledno...
Ja sam jbg isto srao svasta, te daj ovog daj onog ovaj valja ovaj nevalja, ali sam uvidio koliko je to glupo, imamo struku i placamo i jos vecu stranu struku da nam pomaze kako neke stvari idu gdje jos nemamo iskustva...ponekad cujem neke stvari pa to podjelim kao za Hirosa iako se nije desilo na kraju, ali sam dosta vidio da je to oko ekipe na jednom dobrom nivou, da se logicne stvari rade, da se dobro vode igraci i mimo treninga i znam da to druge ekipe nemaju, zbog toga me ne tangira iako neko ima losu tekmu njihov kvalitet je poznat i njihov rad tokom sedmice se vidi, shvatam potpuno da to psovanje dolazi iz frustracije i zelje za boljitkom i pobjede u momentu tekme, ali je preruzno zaista za citati, odite na prozor, balkon pa opsuj radije nego da mi to govorimo i pisemo nasim igracima...i znaci nemojte previse gledat u dinamo i zvezdu, ako cete sta gledat pogledajte film "moneyball" jest o baseballu ali mozda vam se malo oci otvore glede razlike izmedju ekipa i kod nas u ligi a i u evropskom fudbalu...
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 11 mar 2021, 18:47

Zayebavajte vi njega koliko hoćete, Denchi prekuco igricu

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2021, 18:48

Denchi se vakcinisao :tokralju:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 mar 2021, 18:56

Denchi je napisao/la:
11 mar 2021, 18:15
11 mar 2021, 17:46
Denchi je napisao/la:
11 mar 2021, 16:58

Uopce nije kritikovan, njemu je psovano i izmisljane su prica za njega....

A Krpic je Tuzlak pa moze ljubit sta hoce za par milja...to nije ni blizu isto al haj....
A Krste atmosferac se osunetio na Vratniku jel, pa se ne smije dirati?
A ne znam buraz sta mislis o tome da pruzimo bezrezervnu podrsku ekipi koja ce uzeti duplu ove godine(2gu duplu u 3 godine, 5 trofeja) i da ne dozivljavamo kadrovske promjene toliko prisno, kad vec imamo ljude strucne da to hendlaju jer po rezultatima nema niko strucniji ocigledno...
Ja sam jbg isto srao svasta, te daj ovog daj onog ovaj valja ovaj nevalja, ali sam uvidio koliko je to glupo, imamo struku i placamo i jos vecu stranu struku da nam pomaze kako neke stvari idu gdje jos nemamo iskustva...ponekad cujem neke stvari pa to podjelim kao za Hirosa iako se nije desilo na kraju, ali sam dosta vidio da je to oko ekipe na jednom dobrom nivou, da se logicne stvari rade, da se dobro vode igraci i mimo treninga i znam da to druge ekipe nemaju, zbog toga me ne tangira iako neko ima losu tekmu njihov kvalitet je poznat i njihov rad tokom sedmice se vidi, shvatam potpuno da to psovanje dolazi iz frustracije i zelje za boljitkom i pobjede u momentu tekme, ali je preruzno zaista za citati, odite na prozor, balkon pa opsuj radije nego da mi to govorimo i pisemo nasim igracima...i znaci nemojte previse gledat u dinamo i zvezdu, ako cete sta gledat pogledajte film "moneyball" jest o baseballu ali mozda vam se malo oci otvore glede razlike izmedju ekipa i kod nas u ligi a i u evropskom fudbalu...
Post ti nema nikakve veze kao replika na ono što ja pišem. Ti druže braniš samo Handžića i kad valja i kad ne valja, a kad su drugi igrači u pitanju, tu se ne javljaš ili se u rijetko javljaš. Ti si zadnja osoba koja treba pričati i vaziti o podršci ekipi kad braniš pojedinca i kad zasluži da mu se skrha sve na kamaru.

Ja sam mu yebo sve po spisku zato jer je zaslužio to svojim bezobrazlukom, a sinoć sam ga pohvalio jer je izgledao ko yebeni Lukaku. Nekvalitet se kritikuje, a za bezobrazluk se krha sve. Ti to ne kontaš i nećeš kritikovati Handžića iz tebi poznatih razloga i zato si zadnja osoba koja treba nekome predavanje držati o podršci.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 mar 2021, 18:57

Zip je napisao/la:
11 mar 2021, 18:48
Denchi se vakcinisao :tokralju:
*pelcovao

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 mar 2021, 18:58

Saban123 je napisao/la:
11 mar 2021, 18:47
Zayebavajte vi njega koliko hoćete, Denchi prekuco igricu
Ma ne druze samo baci na papir sta se sve postiglo dosad, znaci eto i razmisli dal je realno da neko pizdi na trenera zbog poraza nakon godinu i po, pa toliko trofeja koja je i ce ova grupa igraca donijeti i da neko sad njih nesto proziva da ne spominjem psovke tim momcima i prozivanja, mene stid za druge majke mi...ovu seriju trofeja ni Pape nije osvojio a ljudi pisu najgadnije stvari tim momcima ma taman ulazili pojedini minutu, dosta od njega odigrao je svoju ulogu kakava god ona mala bila, aplauz brate jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 mar 2021, 19:08

11 mar 2021, 18:56

Post ti nema nikakve veze kao replika na ono što ja pišem. Ti druže braniš samo Handžića i kad valja i kad ne valja, a kad su drugi igrači u pitanju, tu se ne javljaš ili se u rijetko javljaš. Ti si zadnja osoba koja treba pričati i vaziti o podršci ekipi kad braniš pojedinca i kad zasluži da mu se skrha sve na kamaru.

Ja sam mu yebo sve po spisku zato jer je zaslužio to svojim bezobrazlukom, a sinoć sam ga pohvalio jer je izgledao ko yebeni Lukaku. Nekvalitet se kritikuje, a za bezobrazluk se krha sve. Ti to ne kontaš i nećeš kritikovati Handžića iz tebi poznatih razloga i zato si zadnja osoba koja treba nekome predavanje držati o podršci.
Nije tacno, reko sam fino da sam ja to radio pa promjenio nakon sto sam uvidio neke stvari , mogu se moji postovi naci, prvi sam kritikovao Krstu, Hebiba, i druge prije toga...

Niko pri trenutnim rezultatima naseg kluba ne zasluzuje da mu se krha ista, moguce je imati los dan i da te ne ide desava se najvecima sa placom od milion + to su gluposti...uzmi si kakvu pucacinu pa izbacis zivotne frustracije, jbg

Niko od ovih momaka ne izadje na teren i odluci hej odoh biti malo bezobrazan danas, a drugi put eh danas cu biti odlican, to se zove forma ili igranje sa ozljedom, pod inekcijom i sl. Jer to su imali i hodzic i hebib i hare i krste...da to neko treba crtati da mu ne bi sve islo na kamaru je tuzno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 mar 2021, 19:14

Denchi je napisao/la:
11 mar 2021, 19:08

Nije tacno, reko sam fino da sam ja to radio pa promjenio nakon sto sam uvidio neke stvari , mogu se moji postovi naci, prvi sam kritikovao Krstu, Hebiba, i druge prije toga...

Niko pri trenutnim rezultatima naseg kluba ne zasluzuje da mu se krha ista, moguce je imati los dan i da te ne ide desava se najvecima sa placom od milion + to su gluposti...uzmi si kakvu pucacinu pa izbacis zivotne frustracije, jbg

Niko od ovih momaka ne izadje na teren i odluci hej odoh biti malo bezobrazan danas, a drugi put eh danas cu biti odlican, to se zove forma ili igranje sa ozljedom, pod inekcijom i sl. Jer to su imali i hodzic i hebib i hare i krste...da to neko treba crtati da mu ne bi sve islo na kamaru je tuzno
Postoje loši igrači koji ponekad igraju dobro i dobri igrači koji ponekad odigraju loše. Ti ne znaš ko kojoj grupi pripada.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 mar 2021, 19:22

slika

Hvala Bogu vise :opaopa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 mar 2021, 19:23

11 mar 2021, 19:14
Denchi je napisao/la:
11 mar 2021, 19:08

Postoje loši igrači koji ponekad igraju dobro i dobri igrači koji ponekad odigraju loše. Ti ne znaš ko kojoj grupi pripada.
A ne znas ni ti jer kad odbijes poene koju su po tebi donijeli "losi" mi smo nigdje...zato i kazem nikome od ovog kolektiva ne treba krhati nego podrska, nije ovo niz slucajnosti i srece da cemo uzeti 5 trofeja u 3 godine nego plodovi rada cjele grupe...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 mar 2021, 19:25

Idemo Borise..Za Skoru !!
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 mar 2021, 19:27

Zukanovic je napisao/la:
11 mar 2021, 19:22
slika

Odlicne vjesti, mogao bi biti motivisan pravo, volio bih bas da napravi dar-mar, niko ga ne zna, ne znaju sta da ocekuju...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2021, 19:28

Jesmo to porez platili?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 mar 2021, 19:29

Kako ste mi prevrtljivi prijatelji moji po boji:

- Handzic Tito(Radnik i ..), pa truhlo nema dalje, sinoc odlican
- Pejovic do juce u padu forme, sad dobar
- Na Milanovica se zaboravilo, sad se baca na glavu 2x20 min. i treba mu produziti ugovor.
- U startu sam bio protiv dovodjenja TSS, samo sto je rovit, a da nije bio rovit ne bi ni dosao. Pokazao majstorstvo, spasio 4 boda i protiv Celtica se vidjelo ko "umije". Igrao sto ne moze igrati(kao da Haris igra lijevog beka). Poderat ce u Listici na svojoj poz. ako bude zdrav.Tu je @fera u pravu.
Gdje je sad marketing koji ste prozivali za Beciraja i druge.
- Ovi kojima ugovor istice 30.06. ce se na glavu bacati da produze, jer "djeNig majne rajvaSa(FKS)" u BiH.
- Nemam nista protiv Srba(imam ih 3-jicu za kumove) i Hrvata(samo jedan mi kum), ali ako je sa bh pasosem ili Stanojevic u najmanju ruku.
Uzivam hvaleci Kovu i Andreja.
- Prije godinu sam govrio da dobri covjek Krle nije za ozbiljnog fudbala, a vas 50-tak me napadalo radi atmosfere(naci cu postove i mog drga @fera i dr.). Sad ste se sjetili da Krle ne moze vise. Zabit ce on aBd jos 3-4 euro-gola. Kad god se moze dao bih sansu svima(prvo Krletu) kojima istice ugovor 30.06. i da sa dobrim preporukama Šampiona traze selameta u BiH ili drugdje. Trazio bih bolje.No sve je do Uprave. Ima toga jos, ali kasnije...

- Za sve dobro i lose kriva je Uprava, prvenstveno SD i SŠ.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 11 mar 2021, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 mar 2021, 19:30

Zukanovic je napisao/la:
slika

Za mustuluka si :opaopa:

Ps: kakva je situacija u Sirokom, jel imaju suspendovanih ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2021, 19:35

Zukanovic je napisao/la:
slika

Od prve minute na Pecari pa šta bude
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 11 mar 2021, 19:37

Neka se spremi liga za Borisa
PSPHM

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 mar 2021, 19:40

BORI SE !
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 11 mar 2021, 19:45

Joker na aparatima :kafa:

IDEMO BORISEEEEEEEEE yebi mali široki

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 mar 2021, 19:45

Imam neki osjecaj da bi ovaj Cmiljanic mogo proraditi kod nas. Mozda ga bas kod nas krene.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Dave, insimadop, Konzerva, MSOZ101 i 49 gostiju.