Zelju je uvjek spasavala raja. Zato govorim da je jedini ispravni put navijacima dati da ulazu. Ublehe spasilacke zabraniti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kritika na neodržavanje stadiona i prostora oko stadiona je itekako u korist Željezničara.Većina novca koji je potrošen za uređenje stadiona dali su navijači Želje,upravo ovi koji i kritikuju ovaj javašluk i bezobrazluk u klubu.
Rekla-kazala,samo je jedna dokazana!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- dubioza144
- Kontakt:
Hocemol otkinut koji bodic olimpiku
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Hvala na informaciji nisam znao da su navijaci dali. Kritika u vezi izgleda stadiona je ok, i sam kritikujem jer je zapusteno i propada. Ja mislim na ovu odvratnu komunikaciju koja se danima nastavljaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:11Kritika na neodržavanje stadiona i prostora oko stadiona je itekako u korist Željezničara.Većina novca koji je potrošen za uređenje stadiona dali su navijači Želje,upravo ovi koji i kritikuju ovaj javašluk i bezobrazluk u klubu.
Ako se budu zalagali i dalje, okrenut će se. Mora se okrenuti. Imamo nekakav kvalitet.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- desnibocni
- Kontakt:
Ne mora se sada ni okretati. Sa ovim idiotima na terenu, "strucnom" stabu i upravi, postalo je svejedno. Okrenuce se kada odu.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I ćorava koka nadje zrno...
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Mi ćemo kad tad doći na ovo a to je prvo skupština pa onda novi predsjednik i članovi upravnog odbora.Što prije to bolje.Kad se to formira onda vidjeti šta dalje.Kvalitetni i sposobni ljudi će znati šta dalje.
Ovo nema u 3 pichke materine da se ne mogu nigdje pogledati highlightsi kup utakmice protiv TC. Ko da smo ekipa iz treće lige, a ne Željo. Zamislite skandala da navijači Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde , Osijeka, Rijeke itd. (da ne idem dalje u srednju i zapadnu evropu) nemaju nigdje da pogledaju utakmicu svog kluba u trećoj deceniji 21. stoljeća, a kamol' highlightse. Digla bi se frka samo takva. Mi u nekakvom medijskom mraku, ne znam kako neko može pomisliti da ne prenosi utakmicu kluba ( i to realnu atraktivnu) koji ima toliko navijača u BiH i dijaspori. Ma i može kad mi šutimo ko blećci u pm.
Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.
----------Juričić-------Štilić----------
---------------Ramović----------------
-----------Meša------Bojo-------------
----------------Šaban-----------------
Miličević---Ikić----Čelik-------Siniša
---------------Bender-----------------
A pošto 100% Čelik neće u odbrani nikad zaigrat, onda može Čelik na Šabanovo mjesto, a Šaban možda na Bojino. A možda i Čelik na klupu.
Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.
A pošto 100% Čelik neće u odbrani nikad zaigrat, onda može Čelik na Šabanovo mjesto, a Šaban možda na Bojino. A možda i Čelik na klupu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ali koji ljudi ????HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:23Mi ćemo kad tad doći na ovo a to je prvo skupština pa onda novi predsjednik i članovi upravnog odbora.Što prije to bolje.Kad se to formira onda vidjeti šta dalje.Kvalitetni i sposobni ljudi će znati šta dalje.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I tu je zakazala klupska administracija.Ne shvaćaju šta znaci medijska promocija kluba.Da su imali sluha,pameti i želje do maksimuma bi iskoristili momke sa 1921 tv koji su fantasticno radili svoj posao i promovirali Želju širom svijeta sve do ovog novog ugovora sa metlom kojim im onemogućiše rad.braco je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:33Ovo nema u 3 pichke materine da se ne mogu nigdje pogledati highlightsi kup utakmice protiv TC. Ko da smo ekipa iz treće lige, a ne Željo. Zamislite skandala da navijači Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde , Osijeka, Rijeke itd. (da ne idem dalje u srednju i zapadnu evropu) nemaju nigdje da pogledaju utakmicu svog kluba u trećoj deceniji 21. stoljeća, a kamol' highlightse. Digla bi se frka samo takva. Mi u nekakvom medijskom mraku, ne znam kako neko može pomisliti da ne prenosi utakmicu kluba ( i to realnu atraktivnu) koji ima toliko navijača u BiH i dijaspori. Ma i može kad mi šutimo ko blećci u pm.
- desnibocni
- Kontakt:
Mogli smo napraviti i neku akciju da mu se vrate i kamate.
Mi ne trebamo vise po kvaliteti slagati ove sastave nego ko hoce da igra tj. da se zalaze. Neka kazu sutra hoce li igrati u ponedjeljak ili ce se vukljati po terenu pa da znamo da li da se nerviramo ili ne.braco je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:33Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
(Dosije PLBiH) Gospodar familije
Novi text o trenutnoj situaciji, izbrišite crtice između pl i bih
https://pl-bih.ba/nas-izbor/dosije-plbi ... -familije/
Zadnja 3 pasusa objasnila sve
Novi text o trenutnoj situaciji, izbrišite crtice između pl i bih
https://pl-bih.ba/nas-izbor/dosije-plbi ... -familije/
Zadnja 3 pasusa objasnila sve
- desnibocni
- Kontakt:
Bitno je da se radi na treningu...LjoZee je napisao/la: ↑13 mar 2021, 13:09Mi ne trebamo vise po kvaliteti slagati ove sastave nego ko hoce da igra tj. da se zalaze. Neka kazu sutra hoce li igrati u ponedjeljak ili ce se vukljati po terenu pa da znamo da li da se nerviramo ili ne.braco je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:33Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.
A sto ne mozes sastaviti dva pasa u 3 utakmice nije bitno.
Ne treba se nervirati jer nisu vrijedni.
Ne moze covjek da se ne nervira. Ono sto mene dodatno iritira sto neko pokusava da te napravi budalom izjavama kao da mi nemamo oci, @bracu sa statistickim podacima, internet pa da ne moze vidjeti da to "okrenut ce se" nema smisla uopste. Nista nije strasno pa ni da te Krupa mlatne 2x. Nisu ni igraci nista bolji. Kakvo je ponasanje trenera takvo isto je i igraca. Bahato, bezobrazno, bez imalo osjecaja krivnje i potrebe da priznas gresku. To je u kontekstu oko fudbala i rezultata. Kakvi su privatno ne zanima me.desnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 13:31Bitno je da se radi na treningu...
A sto ne mozes sastaviti dva pasa u 3 utakmice nije bitno.
Ne treba se nervirati jer nisu vrijedni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Napaticemo se mi i protiv Olimpika
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:33Ovo nema u 3 pichke materine da se ne mogu nigdje pogledati highlightsi kup utakmice protiv TC. Ko da smo ekipa iz treće lige, a ne Željo. Zamislite skandala da navijači Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde , Osijeka, Rijeke itd. (da ne idem dalje u srednju i zapadnu evropu) nemaju nigdje da pogledaju utakmicu svog kluba u trećoj deceniji 21. stoljeća, a kamol' highlightse. Digla bi se frka samo takva. Mi u nekakvom medijskom mraku, ne znam kako neko može pomisliti da ne prenosi utakmicu kluba ( i to realnu atraktivnu) koji ima toliko navijača u BiH i dijaspori. Ma i može kad mi šutimo ko blećci u pm.
Braco jel onaj Kulasin mali jos sa reprezentacijom bil mogao on zaigrat?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, DinGospo21 i 63 gosta.