FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 13 mar 2021, 10:10

Robust je napisao/la:
13 mar 2021, 08:40
Admir74 je napisao/la:
13 mar 2021, 08:25
Da su druga vremena, napravili bi akciju da se ovo sanira. A možda ne bi bilo loše da se organizujemo sa foruma, da pokažemo da nama nije svejedno. Evo 50 od mene.
za stoju bi se mogli organizirati da ono sve zvizdi da se pokaze ublehama u klubu sa koliko malo para se sve moze srediti
sto i nije loša ideja da se svi po cenkasa utalimo da napravimo forumsko druzenje i radnu akciju
Zelju je uvjek spasavala raja. Zato govorim da je jedini ispravni put navijacima dati da ulazu. Ublehe spasilacke zabraniti.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 13 mar 2021, 10:11

Mamla je napisao/la:
13 mar 2021, 10:00
Ima li iko ovdje da navija za Zelju. Procitate li vi ovo sto pisete, ili pisete sto morate. Kako god nije u korist Zeljeznicara
Kritika na neodržavanje stadiona i prostora oko stadiona je itekako u korist Željezničara.Većina novca koji je potrošen za uređenje stadiona dali su navijači Želje,upravo ovi koji i kritikuju ovaj javašluk i bezobrazluk u klubu.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 mar 2021, 10:25

WOLF20 je napisao/la:
13 mar 2021, 09:59
UBIPITAR je napisao/la:
13 mar 2021, 09:55
WOLF20 je napisao/la:
13 mar 2021, 09:45

Eto neka kamatom renovira ili ipak nismo mi gradjevinska firma, mi smo futbol klab.
Onom,rajlovačkom od 7%!
Nema veze kojom, moze i ovom sto po ko zna koji put naplacuje.
Rekla-kazala,samo je jedna dokazana!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 13 mar 2021, 10:32

Hocemol otkinut koji bodic olimpiku
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 13 mar 2021, 10:32

HapicaRadePaprica je napisao/la:
13 mar 2021, 10:11
Mamla je napisao/la:
13 mar 2021, 10:00
Ima li iko ovdje da navija za Zelju. Procitate li vi ovo sto pisete, ili pisete sto morate. Kako god nije u korist Zeljeznicara
Kritika na neodržavanje stadiona i prostora oko stadiona je itekako u korist Željezničara.Većina novca koji je potrošen za uređenje stadiona dali su navijači Želje,upravo ovi koji i kritikuju ovaj javašluk i bezobrazluk u klubu.
Hvala na informaciji nisam znao da su navijaci dali. Kritika u vezi izgleda stadiona je ok, i sam kritikujem jer je zapusteno i propada. Ja mislim na ovu odvratnu komunikaciju koja se danima nastavlja

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 13 mar 2021, 11:12

dubioza144 je napisao/la:
13 mar 2021, 10:32
Ako se budu zalagali i dalje, okrenut će se. Mora se okrenuti. Imamo nekakav kvalitet.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 13 mar 2021, 11:18

Mamba21 je napisao/la:
13 mar 2021, 11:12
Ako se budu zalagali i dalje, okrenut će se. Mora se okrenuti. Imamo nekakav kvalitet.
Ne mora se sada ni okretati. Sa ovim idiotima na terenu, "strucnom" stabu i upravi, postalo je svejedno. Okrenuce se kada odu.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 13 mar 2021, 11:19

I ćorava koka nadje zrno...

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 13 mar 2021, 11:23

Mi ćemo kad tad doći na ovo a to je prvo skupština pa onda novi predsjednik i članovi upravnog odbora.Što prije to bolje.Kad se to formira onda vidjeti šta dalje.Kvalitetni i sposobni ljudi će znati šta dalje.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 mar 2021, 11:33

Ovo nema u 3 pichke materine da se ne mogu nigdje pogledati highlightsi kup utakmice protiv TC. Ko da smo ekipa iz treće lige, a ne Željo. Zamislite skandala da navijači Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde , Osijeka, Rijeke itd. (da ne idem dalje u srednju i zapadnu evropu) nemaju nigdje da pogledaju utakmicu svog kluba u trećoj deceniji 21. stoljeća, a kamol' highlightse. Digla bi se frka samo takva. Mi u nekakvom medijskom mraku, ne znam kako neko može pomisliti da ne prenosi utakmicu kluba ( i to realnu atraktivnu) koji ima toliko navijača u BiH i dijaspori. Ma i može kad mi šutimo ko blećci u pm.

Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.

----------Juričić-------Štilić----------

---------------Ramović----------------

-----------Meša------Bojo-------------

----------------Šaban-----------------

Miličević---Ikić----Čelik-------Siniša

---------------Bender-----------------

A pošto 100% Čelik neće u odbrani nikad zaigrat, onda može Čelik na Šabanovo mjesto, a Šaban možda na Bojino. A možda i Čelik na klupu.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 13 mar 2021, 11:33

HapicaRadePaprica je napisao/la:
13 mar 2021, 11:23
Mi ćemo kad tad doći na ovo a to je prvo skupština pa onda novi predsjednik i članovi upravnog odbora.Što prije to bolje.Kad se to formira onda vidjeti šta dalje.Kvalitetni i sposobni ljudi će znati šta dalje.
Ali koji ljudi ????
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 13 mar 2021, 11:52

braco je napisao/la:
13 mar 2021, 11:33
Ovo nema u 3 pichke materine da se ne mogu nigdje pogledati highlightsi kup utakmice protiv TC. Ko da smo ekipa iz treće lige, a ne Željo. Zamislite skandala da navijači Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde , Osijeka, Rijeke itd. (da ne idem dalje u srednju i zapadnu evropu) nemaju nigdje da pogledaju utakmicu svog kluba u trećoj deceniji 21. stoljeća, a kamol' highlightse. Digla bi se frka samo takva. Mi u nekakvom medijskom mraku, ne znam kako neko može pomisliti da ne prenosi utakmicu kluba ( i to realnu atraktivnu) koji ima toliko navijača u BiH i dijaspori. Ma i može kad mi šutimo ko blećci u pm.

Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.

A pošto 100% Čelik neće u odbrani nikad zaigrat, onda može Čelik na Šabanovo mjesto, a Šaban možda na Bojino. A možda i Čelik na klupu.
I tu je zakazala klupska administracija.Ne shvaćaju šta znaci medijska promocija kluba.Da su imali sluha,pameti i želje do maksimuma bi iskoristili momke sa 1921 tv koji su fantasticno radili svoj posao i promovirali Želju širom svijeta sve do ovog novog ugovora sa metlom kojim im onemogućiše rad.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 13 mar 2021, 12:50

Admir74 je napisao/la:
Da su druga vremena, napravili bi akciju da se ovo sanira. A možda ne bi bilo loše da se organizujemo sa foruma, da pokažemo da nama nije svejedno. Evo 50 od mene.
Upravu si,da malo postidimo sve iz uprave.

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 13 mar 2021, 13:07

Ejnur je napisao/la:
13 mar 2021, 12:50
Admir74 je napisao/la:
Upravu si,da malo postidimo sve iz uprave.
Mogli smo napraviti i neku akciju da mu se vrate i kamate.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 mar 2021, 13:09

braco je napisao/la:

Mi ne trebamo vise po kvaliteti slagati ove sastave nego ko hoce da igra tj. da se zalaze. Neka kazu sutra hoce li igrati u ponedjeljak ili ce se vukljati po terenu pa da znamo da li da se nerviramo ili ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 mar 2021, 13:28

(Dosije PLBiH) Gospodar familije

Novi text o trenutnoj situaciji, izbrišite crtice između pl i bih

https://pl-bih.ba/nas-izbor/dosije-plbi ... -familije/

Zadnja 3 pasusa objasnila sve

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 13 mar 2021, 13:31

LjoZee je napisao/la:
13 mar 2021, 13:09
braco je napisao/la:

Mi ne trebamo vise po kvaliteti slagati ove sastave nego ko hoce da igra tj. da se zalaze. Neka kazu sutra hoce li igrati u ponedjeljak ili ce se vukljati po terenu pa da znamo da li da se nerviramo ili ne.
Bitno je da se radi na treningu...
A sto ne mozes sastaviti dva pasa u 3 utakmice nije bitno.
Ne treba se nervirati jer nisu vrijedni.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 mar 2021, 14:03

desnibocni je napisao/la:
13 mar 2021, 13:31
Bitno je da se radi na treningu...
A sto ne mozes sastaviti dva pasa u 3 utakmice nije bitno.
Ne treba se nervirati jer nisu vrijedni.
Ne moze covjek da se ne nervira. Ono sto mene dodatno iritira sto neko pokusava da te napravi budalom izjavama kao da mi nemamo oci, @bracu sa statistickim podacima, internet pa da ne moze vidjeti da to "okrenut ce se" nema smisla uopste. Nista nije strasno pa ni da te Krupa mlatne 2x. Nisu ni igraci nista bolji. Kakvo je ponasanje trenera takvo isto je i igraca. Bahato, bezobrazno, bez imalo osjecaja krivnje i potrebe da priznas gresku. To je u kontekstu oko fudbala i rezultata. Kakvi su privatno ne zanima me.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 13 mar 2021, 14:25

Napaticemo se mi i protiv Olimpika
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 13 mar 2021, 14:44

braco je napisao/la:

Braco jel onaj Kulasin mali jos sa reprezentacijom bil mogao on zaigrat?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 42 gosta.