Nevezano jel ili nije sa repkom. Ali ako imas Gasala koji ne moze da se primakne prvoj ekipi/pocetnom sastavu, kako onda mislis da ce Kulasin dobit sansu. Naprimjer..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:44braco je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:33Ovo nema u 3 pichke materine da se ne mogu nigdje pogledati highlightsi kup utakmice protiv TC. Ko da smo ekipa iz treće lige, a ne Željo. Zamislite skandala da navijači Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde , Osijeka, Rijeke itd. (da ne idem dalje u srednju i zapadnu evropu) nemaju nigdje da pogledaju utakmicu svog kluba u trećoj deceniji 21. stoljeća, a kamol' highlightse. Digla bi se frka samo takva. Mi u nekakvom medijskom mraku, ne znam kako neko može pomisliti da ne prenosi utakmicu kluba ( i to realnu atraktivnu) koji ima toliko navijača u BiH i dijaspori. Ma i može kad mi šutimo ko blećci u pm.
Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.
----------Juričić-------Štilić----------
---------------Ramović----------------
-----------Meša------Bojo-------------
----------------Šaban-----------------
Miličević---Ikić----Čelik-------Siniša
---------------Bender-----------------
A pošto 100% Čelik neće u odbrani nikad zaigrat, onda može Čelik na Šabanovo mjesto, a Šaban možda na Bojino. A možda i Čelik na klupu.
Braco jel onaj Kulasin mali jos sa reprezentacijom bil mogao on zaigrat?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Cini mi se da je spremniji nekako Kulasin da moze trcat mada i ja sumnjam da ce igratReX je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:47Nevezano jel ili nije sa repkom. Ali ako imas Gasala koji ne moze da se primakne prvoj ekipi/pocetnom sastavu, kako onda mislis da ce Kulasin dobit sansu. Naprimjer..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:44braco je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:33Ovo nema u 3 pichke materine da se ne mogu nigdje pogledati highlightsi kup utakmice protiv TC. Ko da smo ekipa iz treće lige, a ne Željo. Zamislite skandala da navijači Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde , Osijeka, Rijeke itd. (da ne idem dalje u srednju i zapadnu evropu) nemaju nigdje da pogledaju utakmicu svog kluba u trećoj deceniji 21. stoljeća, a kamol' highlightse. Digla bi se frka samo takva. Mi u nekakvom medijskom mraku, ne znam kako neko može pomisliti da ne prenosi utakmicu kluba ( i to realnu atraktivnu) koji ima toliko navijača u BiH i dijaspori. Ma i može kad mi šutimo ko blećci u pm.
Elem po textualnom osim onog prvog dijela prvog poluvremena kad je TC dominirao, stvarali smo neke prilike. Nadam se da ćemo opet u rombu izać jer ne želim da gledam Veselog i Mustafu opet na krilu, bolje s 10 igrača da izađemo.
----------Juričić-------Štilić----------
---------------Ramović----------------
-----------Meša------Bojo-------------
----------------Šaban-----------------
Miličević---Ikić----Čelik-------Siniša
---------------Bender-----------------
A pošto 100% Čelik neće u odbrani nikad zaigrat, onda može Čelik na Šabanovo mjesto, a Šaban možda na Bojino. A možda i Čelik na klupu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Prijedlog da se skupimo i probamo malo srediti, onoliko koliko mozemo, ne treba olako shvatiti i izignorisati. Ko moze neka se utali koliko moze, nebitno 5-10KM, a ostali neka ponesu metlu i lopaticu i dovoljno je. Kada bi se mi ovdje mogli organizovati, mogli bi to provuci i kroz ostale forume gdje nasa raja pise (klix, **, itd.). Malo srediti nasu kucu, a usput i malo udariti na obraz picoka koje su ono dopustile, ako im je ostala bar i trunka obraza. Eto mozemo sledeceg vikenda, kad se malo i ovo sa koronom smiri.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Nama je od krucijalne važnosti da, poslije ovog rezultatskog fijaska zadnjih par kola, igraju najbolji i najspremniji na svojim pozicijama. Amar jednostavno mora zanemariti svog ego i tvrdoglavost i baciti u vatru najbolje i najspremnije na svojim pozicijama. Nemaš krila, ok, ne trebaju, igraj romb jer smo najbolje tekme odigrali u rombu. Nemoj forsirati 4231 sa Bojom i piskutavim na krilima jer imamo dovoljno dokaza da to ni na šta ne liči. Ako ćeš se ipak odlučiti za 4231, pa daj tog Gasala i Kulašina da vidimo mogu li išta ili ne.
Željezničar za život cijeli!
Mislim da im je završeno okupljanje ali svakako neće igrati protiv Olimpika.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:44
Kadeti i pioniri dobili Olimpika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ma ja yebigabraco je napisao/la: ↑13 mar 2021, 15:13Mislim da im je završeno okupljanje ali svakako neće igrati protiv Olimpika.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:44
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Najjaci su mi ovi nemoj se nervirati.Role ja kad vidim da u11 Željo izgubi mene ubi citav dan,sedmicu a ne ovi koji zaradjuju koliko zaradjuju.HAJDE ŽELJO!
Sta reci za Slavku "U sustini" Petrivica?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imaju posjetu na treningu.
Zatvorilo je kapiju

Ali:

Nešto kao lockdown u KS.

Ali:

Nešto kao lockdown u KS.
-
- Kontakt:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Yebo ih dan usta retardirana kakvi kreteni
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Bilo je samo pitanje vremena kad ce se desiti to. Sami su krivi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pošto Europe nema jal zbog plasmana, jal zbog licence najbolje pustiti Olimpik naredne dvije utakmice da pokušaju ostati u ligi. Valjalo bi nam da oni i naredne godine igraju Premijer ligu, računaš na sve bodove a nemaš ni troškove putovanja, a još se najvjerovatnije riješiš Radnika (daleko putovanje).
A ko hoće može i na kladari uzeti koji dinar.
A ko hoće može i na kladari uzeti koji dinar.
- desnibocni
- Kontakt:
Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
-
- Kontakt:
Ja tebe jarane nista skontao nisamdesnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:12Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Ferroviere1987 i 13 gostiju.