FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam za neki upad gdje ce se neka sila provoditi, prijetnje upucivati jer ne vidim poentu. Podrzavam ako se doslo da bi se iskazalo nezadovoljstvo na neki normalan nacin da kazem. Nema navijaca na tribinama i ne mozes ih "pustiti" da misle da nikog nije briga. Kakvog je tipa bio upad ne znam, ali je to ocekivano s obzirom na desavanja. Raji je ozbiljno doqurcilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- desnibocni
- Kontakt:
Sta ti ja mogu?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:27Ja tebe jarane nista skontao nisamdesnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:12Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
-
- Kontakt:
Objasnit sta si zelio rec ako si vec bio!desnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:32Sta ti ja mogu?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:27Ja tebe jarane nista skontao nisamdesnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:12Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Ljudi u Marseilleu zapale pomocni teren zbog igre njihovih igraca, al to samo kod nas imadesnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:12Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Jel ga iko onako malo preko ruke šino po labrnji da se ne dere?desnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:12Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Treba ih sve prebiti, yebu nam živce i treba im tepati
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko ce koga tuci bolan.To je sve ista klapa.
Igraci redovno ispijaju kafe sa navijacima..
Igraci redovno ispijaju kafe sa navijacima..
Ja mislim ( neko je iznio na forum nekad predlog na ovo) da se napravi nekakvo udruzenje (ako vec nema regulisano) da se ZELJO stavi kao udruzenje da bi mogli navijaci kupiti dionice, npr 50% izbaci akcije po' cijeni (?) I ko hoce nek ucestvuje, nek kupi, nek ulozi koliko ko moze nek kupi akcija. Mislim da bi mogli u nekom smislu tako Malo krenuti naprijed. Ovako trazi sponzore, predsjednike, prosi, moli itd mislim da nema to nekog efekta. Ako ga nedamo nikom onda nek nadju neki modus privatizacije da svi mogu ucestvovati, imati neku korist makar I minimalno.
Trenutno 5.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Merakk1921
- Kontakt:
Valjda je red da pobjedimo ? Olimpik nikad nije osvojio bodove protiv nas, uhljupi na pecari gube, i eto nas na -6 , sto da ne.. Ako Slavkec ne parkira bus sutra
pa nije grasovac da parkira autobus 24h pred tekmuMerakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:06Valjda je red da pobjedimo ? Olimpik nikad nije osvojio bodove protiv nas, uhljupi na pecari gube, i eto nas na -6 , sto da ne.. Ako Slavkec ne parkira bus sutra

Sve uredu kritikovati ali imam osjećaj da ima pojedinaca koji navijaju da bude još gore

Bit će bolje. I ne pišite dezinformacije vezano za današnju posjetu treningu.
Ne moze ti objasniti jer nije biosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:34Objasnit sta si zelio rec ako si vec bio!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
- desnibocni
- Kontakt:
Bravo. Sve znas.MrkiMedo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:25Ne moze ti objasniti jer nije bio
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ