Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko sam shvatio, ovi u Vrapčićima već uzeli 1 od 2 pehara za osvajača Lige. Kod njih je onaj prijelazni, a trajni će dobiti dok kurir nađe to selo.
Hahahaha...
Kako je dobro citati ove postove o FkS...
Svi se nesto trude da ga omalovaze, velicaju trenere ciji je najveći domet prosječan klub PL, koji nema ni jednu titulu,ni jedan Kup kao i doticni trener...
Evo prijete da ce biti prvaci...Pa ok izvolite ,ako se svima tresu gaće od vas osvojite...
Ja ih razumijem donekle, biti drugi trenutno stvara mnogo adrenalina,pocinjes da razmisljas o onome sto si samo sanjao...
No,pozitivno je to, cak i kad prijetite Sarajevu i dovoljno pokazuje koliki respect i koliko tezite bar da budete tu negdje blizu njega...
Ja se licno ne primam na Vase pokusaje provokacija na rucun mog kluba i sto se mene tiče mozete i nastaviti jer time samo pokazujete koliki je kompleks FkS postao za vecinu vas...
Danas sam cestitao Velezu na pobjedi i opet cu vam pozeljeti da se konacno plasirate u Evropu, a vi sutra komotno navijate za listicu kako bi "pokusali" maci s trona najbolju ekipu PL BIH...
Svi se nesto trude da ga omalovaze, velicaju trenere ciji je najveći domet prosječan klub PL, koji nema ni jednu titulu,ni jedan Kup kao i doticni trener...
Evo prijete da ce biti prvaci...Pa ok izvolite ,ako se svima tresu gaće od vas osvojite...
Ja ih razumijem donekle, biti drugi trenutno stvara mnogo adrenalina,pocinjes da razmisljas o onome sto si samo sanjao...
No,pozitivno je to, cak i kad prijetite Sarajevu i dovoljno pokazuje koliki respect i koliko tezite bar da budete tu negdje blizu njega...
Ja se licno ne primam na Vase pokusaje provokacija na rucun mog kluba i sto se mene tiče mozete i nastaviti jer time samo pokazujete koliki je kompleks FkS postao za vecinu vas...
Danas sam cestitao Velezu na pobjedi i opet cu vam pozeljeti da se konacno plasirate u Evropu, a vi sutra komotno navijate za listicu kako bi "pokusali" maci s trona najbolju ekipu PL BIH...

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:

Ja šta im pitari i Vico uradiše od terena
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije smio da se izjasni kad su ga pitali u emisiji za koga navija Sarajevo ili Zeljeznicar,kaze presutit cuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:13Feđa još malo i ide u FKS, najbolji mladi trener u zemlji a da ne trenira najbolji BH klub?

Vjerovatno razmislja u fazonu sutra cu mozda biti u nekim kombinacijama kod jednih ili drugih pa da nebude izvinjavaj se zbog izjave

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakve je debile Amar doveo u klub dobro je teren i takav kakav jeste.
Mjau !
Cisto sumnjam da ce ikad Fedja biti u kombinaciji za trenera FkS, prije ce u željkana ko i Petrovic...miky_hz je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:20Nije smio da se izjasni kad su ga pitali u emisiji za koga navija Sarajevo ili Zeljeznicar,kaze presutit cuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:13Feđa još malo i ide u FKS, najbolji mladi trener u zemlji a da ne trenira najbolji BH klub?.
Vjerovatno razmislja u fazonu sutra cu mozda biti u nekim kombinacijama kod jednih ili drugih pa da nebude izvinjavaj se zbog izjave![]()
Davno sam rekao da je ovo Sarajevo trenutno koplje iznad ostalih ako i ne više. Ovo govorim kao navijač Veleža. Budimo realni glavni Grad, više para se vrti, jači sponzori, medijska pokrivenosti itd...je na strani Sarajeva.Vanja8 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:15Hahahaha...
Danas sam cestitao Velezu na pobjedi i opet cu vam pozeljeti da se konacno plasirate u Evropu, a vi sutra komotno navijate za listicu kako bi "pokusali" maci s trona najbolju ekipu PL BIH...![]()
Mostar, Tuzla i Zenica su ipak iza Sarajeva.
Banja Luka iako je drugi grad po veličini u BiH, prije rata se nije mogla nositi sa Sarajevom a danas pogotovo.
Ma drug, ovo je vise za one koji pokusavaju nekog potpaliti, stvoriti neku atmosferu podcjenjivanja...AlemC85 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:25Davno sam rekao da je ovo Sarajevo trenutno koplje iznad ostalih ako i ne više. Ovo govorim kao navijač Veleža. Budimo realni glavni Grad, više para se vrti, jači sponzori, medijska pokrivenosti itd...je na strani Sarajeva.Vanja8 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:15Hahahaha...
Danas sam cestitao Velezu na pobjedi i opet cu vam pozeljeti da se konacno plasirate u Evropu, a vi sutra komotno navijate za listicu kako bi "pokusali" maci s trona najbolju ekipu PL BIH...![]()
Banja Luka iako je drugi grad po veličini u BiH, prije rata se nije mogla nositi sa Sarajevom a danas pogotovo.
Smijesno, vjeruj mi...
Jedna stvar je veoma bitna i Sarajevo i Velez su trenutno dva najzdravija kluba u državi i uvijek ce te tekme izmedju njih biti Derby BiH...
Jos jednom, zelim Velezu od srca izlazak u Evropu jer su i zasluzili nakon svega sto su prosli...
Sretno...
Meni je nejasno što se svađaju navijači tri velika kluba Sarajevo, Željo i Velež. Haj ponekad bockanjeVanja8 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:30Ma drug, ovo je vise za one koji pokusavaju nekog potpaliti, stvoriti neku atmosferu podcjenjivanja...AlemC85 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:25Davno sam rekao da je ovo Sarajevo trenutno koplje iznad ostalih ako i ne više. Ovo govorim kao navijač Veleža. Budimo realni glavni Grad, više para se vrti, jači sponzori, medijska pokrivenosti itd...je na strani Sarajeva.Vanja8 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:15Hahahaha...
Smijesno, vjeruj mi...
Jedna stvar je veoma bitna i Sarajevo i Velez su trenutno dva najzdravija kluba u državi i uvijek ce te tekme izmedju njih biti Derby BiH...
Jos jednom, zelim Velezu od srca izlazak u Evropu jer su i zasluzili nakon svega sto su prosli...
Sretno...

Hvala Bogu pa se ovi klubovi ipak poštuju međusobno jer ih dugotrajna tradicija obavezuje na to.

Sutra se nadamo pobjedi Sarajeva, kiksu Borca i pobjedi Musemićevih plavaca.
Želji dosta bod.
Želji dosta bod.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Po cemu Velez moze u istu recenicu sa Sarajevom i Zeljom?AlemC85 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:34Meni je nejasno što se svađaju navijači tri velika kluba Sarajevo, Željo i Velež. Haj ponekad bockanjeVanja8 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:30Ma drug, ovo je vise za one koji pokusavaju nekog potpaliti, stvoriti neku atmosferu podcjenjivanja...AlemC85 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:25
Davno sam rekao da je ovo Sarajevo trenutno koplje iznad ostalih ako i ne više. Ovo govorim kao navijač Veleža. Budimo realni glavni Grad, više para se vrti, jači sponzori, medijska pokrivenosti itd...je na strani Sarajeva.
Smijesno, vjeruj mi...
Sretno...ali nema potrebe za teškim riječima. Nismo djeca.
Hvala Bogu pa se ovi klubovi ipak poštuju međusobno jer ih dugotrajna tradicija obavezuje na to.![]()
Budimo realni, dugotrajno trckaranje za krpenjacom u drugoj ligi je napravilo dugotrajna ostecenja ptičijeg mozga u mnogim roDŽenim glavama.
Čast izuzecima.
"NOs niko na poštOn noočin ne moze dobit u ligiii", zaboravljena stalna ponizenja.
Ne dao Bog da osvojite nesto, ko bi s vama opstao?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kakvi oni i osvajanje 
Dosta im jedan 'trofej' u 1.LFBiH

Dosta im jedan 'trofej' u 1.LFBiH

Ljudi sta nam je sa svrakinim, zabrinuo sam se za njega.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ja isprozivam Marinovica, oni odmah oo Vrapcicima, selu, naselju i slicnim glupostima kojima su skloni. Znaci, boli istina.
Evo tmhzn1 kako li vec, on bi zicegu dao da se neko nasmije na foru o kuriru i selu.
Evo tmhzn1 kako li vec, on bi zicegu dao da se neko nasmije na foru o kuriru i selu.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 13 mar 2021, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Isto ko kad rahmetli osim13 ne pise 20min na nekoj temi, svi se pitaju gdje je
NEMA NAZAD
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vidi se da vas kroz povijest titule nisu zanimale vec samo ljepota igre.
Hajvan na samo - 6 od titule navija da lider pobjedi i ode na +9

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:49Ja isprozivam Marinovica, oni odmah oo Vrapcicima, selu, naselju i slicnim glupostima kojima su skloni. Znaci, boli istina.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kakva ti je ova fora da neko u Mostaru govori nOS, poštOn, nOčinkillafrommanilla je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:49Ja isprozivam Marinovica, oni odmah oo Vrapcicima, selu, naselju i slicnim glupostima kojima su skloni. Znaci, boli istina.

Je li moguće da postoje likovi koji pišu ove gluposti?

Zamijenio si me sa sobom i sebi sličnima. Jadniče.
Jbga, lik sam sa sobom se dopisivao, gdje neces naviknuti na njega

Al nema ga evo vec par dana, da nije i on put banovica otisao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.