Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 mar 2021, 22:29

Baader je napisao/la:
13 mar 2021, 22:17
Dobro je, dobar dan danas, trigerovali smo i najveće mitomane i falsifikatore svega i klaunsku pitarsku brigadu. Hvala ti Veleže!
Najjača mi je hujka na Dudića, čovjek koji je 3 godine stariji od Edina Džeke, a s druge strane imamo Vinka koji je osvježenje, 'mlad' trener, 50 godina ima.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 mar 2021, 22:29

samirr je napisao/la:
13 mar 2021, 22:21

kompleks ni najmanje, nego moj potpis govori da da se previše vjerovalo Ješicu tad a vecina vas s.vršavala na pauzi lafo ekipa kad prodje s njim pripreme i tako to prekucat ce ligu oni ni u Evropu te godine ne izadjoše.. Svi znaju da ako Sloboda ne moze da osvoji titulu nemam ništa protiv da to bude Sarajevo prije svih.
Kao sto rekoh ni prvi ni poslednji sa kojim je Sarajevo pogrijesilo, rijesili ga se i nastavili dalje, osvojili dvije titule i kup nakon njega, ne vidim koja je poveznica da ga ti kao navijac Slobode drzis u potpisu nakon 5 godina.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2021, 22:30

killafrommanilla je napisao/la:
13 mar 2021, 22:15
Zip je napisao/la:
13 mar 2021, 22:10
E cuj Bekric da dize hajku protiv Amara jer nije dobio mjesecnu platu od 800 km :rol:

Strumfovi su bas neinteligentni navijaci, malo im fali da padnu cak i ispod velezovih.
Smiri se, ne moras biti glavni klaun svaki dan na forumu. Ne kontam jel mislis stvarno da ti nekoga mozes uvrijedit, ili ponizit, ili sta? Pa covjece ti si na sliku Bijelog Brijega napisao ovo je slikano negdje izvan stadiona, i ti pokusavas nekome shuknut kao .. :(
Ipak strumfovi bas moraju da se potrude :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 mar 2021, 22:31

Znaci,krenuli strumfovi da" hordaju " na Amawa...
Karma je cudo, a ubijali se od podrske za Husa...
Izdrzi Amawe ,stidjece se oni tvojih kamata,pardon , suza... :rol: :rol:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 mar 2021, 22:32

tutankamon1905 je napisao/la:
13 mar 2021, 22:09
13 mar 2021, 21:58
Točno se vidi da su godine u federalki ostavile traga na vrapčiće. Naučite se ponašat kako nakon loših tako i nakon dobrih rezultata, neugodno je čitat o vašim pohodima na sve i svašta
Znas sta je samo ironicno, sto smo se u istom broju skupili i mi koji smo pobijedili, i vi, veliki navijaci Zrinjskog, koji ste s gorcinom pogledali pobjedu Veleza

U tome je razlika, mene libo racku koliko ce Zrinjski i kako ce igrat, ne bih pogledao nebitnu utakmicu poput Krupa Zrinjski ni u ludilu, a vi ste cijeli dan znali sta cete raditi u 17:00.

Zar nije tako :)
Nije tako. Pregledo sam 2-3 minuta utakmice kad su bili oni crveni kartoni i to je to. Dovoljno mi je od nase lige Zrinjski sto pogledam. Apsolutno me ne zanimate vjeruj mi, nego mi smjesno kako varirate od nista ne valja do prvaci svemira i rasprave sa svima cim se priblizite vrhu.
Zato volim doc ponekad napisat nesto da vidim ko ce se primit jer ima vas manji broj normalnih, al bgm ima i velikih indijanaca
Ne zanimamo te, ali zato stignes pročitati sta pisemo, gledas kako igramo, a sad si dosao da nam kazes da smo nebitni, jer znas da se pise o nama.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 13 mar 2021, 22:32

Osttribine je napisao/la:
13 mar 2021, 22:29
samirr je napisao/la:

kompleks ni najmanje, nego moj potpis govori da da se previše vjerovalo Ješicu tad a vecina vas s.vršavala na pauzi lafo ekipa kad prodje s njim pripreme i tako to prekucat ce ligu oni ni u Evropu te godine ne izadjoše.. Svi znaju da ako Sloboda ne moze da osvoji titulu nemam ništa protiv da to bude Sarajevo prije svih.
Kao sto rekoh ni prvi ni poslednji sa kojim je Sarajevo pogrijesilo, rijesili ga se i nastavili dalje, osvojili dvije titule i kup nakon njega, ne vidim koja je poveznica da ga ti kao navijac Slobode drzis u potpisu nakon 5 godina.
daj mi ti neki potpis nešto tipa previše se vjerovalo Amaru Osimu, ili premalo Gradi..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 13 mar 2021, 22:39

mozak je napisao/la:
13 mar 2021, 22:32
13 mar 2021, 22:09

Znas sta je samo ironicno, sto smo se u istom broju skupili i mi koji smo pobijedili, i vi, veliki navijaci Zrinjskog, koji ste s gorcinom pogledali pobjedu Veleza

U tome je razlika, mene libo racku koliko ce Zrinjski i kako ce igrat, ne bih pogledao nebitnu utakmicu poput Krupa Zrinjski ni u ludilu, a vi ste cijeli dan znali sta cete raditi u 17:00.

Zar nije tako :)
Nije tako. Pregledo sam 2-3 minuta utakmice kad su bili oni crveni kartoni i to je to. Dovoljno mi je od nase lige Zrinjski sto pogledam. Apsolutno me ne zanimate vjeruj mi, nego mi smjesno kako varirate od nista ne valja do prvaci svemira i rasprave sa svima cim se priblizite vrhu.
Zato volim doc ponekad napisat nesto da vidim ko ce se primit jer ima vas manji broj normalnih, al bgm ima i velikih indijanaca
Ne zanimamo te, ali zato stignes pročitati sta pisemo, gledas kako igramo, a sad si dosao da nam kazes da smo nebitni, jer znas da se pise o nama.
Liče na forum ulazim po zadnjim postovima..pa bila to tema olimpika, premier liga opcenito, velez, zrinjski nebitno. Zivite u nekim bajkama da ste nekom bitni..vise ste ljudima zanimljivi sto se primate na sve. Svaka cast kralju gurajte dok ide, al nemas razloga izmisljat da vas neko uhodi, cita sve komentare i da stvarno nekog zanimate. Odjava :salut:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 mar 2021, 22:40

samirr je napisao/la:
samirr je napisao/la:

daj mi ti neki potpis nešto tipa previše se vjerovalo Amaru Osimu, ili premalo Gradi..
Bgm kakva vam je situacija ispade da je bolje: Premalo se vjerovalo Husiću. Ali eto, vi najbolje znate, bgm poslije njega ekipa vam je iz godinu u godinu slabija, vrlo lako bi ste ove sezone mogli ispasti.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 13 mar 2021, 22:42

13 mar 2021, 22:40
samirr je napisao/la:

Bgm kakva vam je situacija ispade da je bolje: Premalo se vjerovalo Husiću. Ali eto, vi najbolje znate, bgm poslije njega ekipa vam je iz godinu u godinu slabija, vrlo lako bi ste ove sezone mogli ispasti.
Premalo se vjerovalo Husicu nije loše.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 mar 2021, 22:48

Covjek ima najjaci drevni opis na forumu i ti bi to mjenjao sad

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 mar 2021, 22:50

Merakk1921 je napisao/la:
13 mar 2021, 19:02
Sutra Migranti gube na pecari, Zeljo uzima lagano OlimpiČa, Siroki na 5, Zeljo i Velez na -6 .. Extra
I opet nam pušite qrčinu na kraju

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2021, 22:50

PappiPapp je napisao/la:
13 mar 2021, 22:01
Sto su fore Jarane?
Evo gazimo hvala dragom Allahu sve redom.
Ja ne vidim ko nas moze dobiti na posten nacin u ovoj ligi.
Vidicemo sta ce biti a i vi cete na red doci.
Samo polako i sa vjerom u Allaha.
Široki na domaćem terenu, Zrinjski, Borac, Olimpik i Željezničar a bit će ih još kao i kod svake ekipe. Pomalo je neozbiljno tvrditi da ćete vi osvojiti prvenstvo pored Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 mar 2021, 22:54

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
Baader je napisao/la:
13 mar 2021, 22:17
Dobro je, dobar dan danas, trigerovali smo i najveće mitomane i falsifikatore svega i klaunsku pitarsku brigadu. Hvala ti Veleže!
Najjača mi je hujka na Dudića, čovjek koji je 3 godine stariji od Edina Džeke, a s druge strane imamo Vinka koji je osvježenje, 'mlad' trener, 50 godina ima.
Moderan trofejni trener, molit cu lijepo!

Procitao sam nedavno na njihovoj temi, od istog sto provali moderni trofejni trener: ovo sto je Jakirovic odigrao presing na Kosevu u prvenstvu je trosenje kadra, to ne treba igrat, kartoni ovo ono, pojest ce te presing u prvenstvu, ne mozes to igrat cijelo prvenstvo pa sto bi uopce igrao.

Znas, jer apsolutno je potrebno igrati presing protiv Krupe i Olimpika na domacem terenu.

Vinko je korak iznad svih, pa je shvatio prvi u svjetskom fudbalu da presing ne treba igrati nikako! Zamisli, revolucija u fudbalu, Tuchel sharklo trazi 10sek po izgubljenoj lopti da se odmah vrati u posjed jakim presingom, a kakvog mi maga u ligi imamo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 mar 2021, 22:56

Pa ne treba igrati presing po uzoru na top timove i pratit taj model. Moras znas koliko ti igraci mogu, njihove kapacitete, inace ce se desiti da drugu utakmicu ako igraju ubrzo ispusu jednostavno..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 13 mar 2021, 22:56

13 mar 2021, 22:40
samirr je napisao/la:

" previse se vjerovalo Jasminu Imamovicu "
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 13 mar 2021, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 13 mar 2021, 22:57

RollingPaper je napisao/la:
13 mar 2021, 22:48
Covjek ima najjaci drevni opis na forumu i ti bi to mjenjao sad
:tokralju: :tokralju:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 mar 2021, 22:57

Sir Ferguson kad osvojio neki trofej onda ce mozda stat' u istu recenicu sa Vinkom, do tada glabajte (:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 13 mar 2021, 22:59

Dobar posao radi Marinović, sa najboljim, najkvalitetnijim i najskupljim timom je prvi na tabeli. Nevjerovatno nešto, za ginisa.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 mar 2021, 23:10

Svi smo se usrali, strah nas je i trigerovali su nas :rol: :rol: :rol: Kakvi kraljevi :bow:

Cestitke Velezu na pobjedi, stvarno nisam gledao tekmu i ne znam kako se kretao rezultat, je li zasluzeno, sta i kako, ali i ne ulazim u to. Kako god, lijepo je vidjeti Velez na drugoj poziciji i najiskrenije mu zelim da tako ostane do kraja sezone, a pored toga bacili su i qravu na 5. mjesto. :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 mar 2021, 23:13

Feđa još malo i ide u FKS, najbolji mladi trener u zemlji a da ne trenira najbolji BH klub?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.