desnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:40
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:32
KANA je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:18
Sve uredu kritikovati ali imam osjećaj da ima pojedinaca koji navijaju da bude još gore
A koji su to pojedinci i po čemu to zaključuješ.
Ne vjerujem da neko moze navijati protiv svog Kluba, i prizeljkivati los rezultat, koliko god lose bilo. Ja ove igrace i strucni stab uopste ne gotivim, ali daleko od toga da zelim da gubimo utakmice. Ako neko zeli poraze, nije dobar u glavi.
Kada pogledam ovu tabelu, strah me ufati. Nije poenta utakmice u ponedeljak sa Olimpikom, gdje očekujemo pobjedu, i povratak na 2 ili 3 mjesto. Pogledajte ekipe od 2-7 mjesta. Kao prvo, niko od njih ni blizu nema finansijskih problema kakvih mi imamo, naprotiv neki odlično stoje kada su finansije u pitanju. Druga stvar, Velež, Zrinjski, Široki, i Tuzla su ekipe koje su u top formi nakon zimske pauze, igraju odlično, osvajaju bodove, i puni su samopouzdanja. Uz to ne zaborvaimo podršku za Zrinjski, pa i Tuzlu od strane sudija. Velež i Široki znatno manje. Takođe ako pogledamo i ukupnu atmosferu u klubovima (uključujući i torpedo i Borac, koji nisu u formi, ali imaju podršku sudija takođe) tu smo ubjedljivo najlošiji, sa svim našim nezadovoljstvom i prepucavnajima. O igračkom kadru ne bih pojedinačno, jer tu bi trebalo malo više vremena, ali ni tu ne stojimo baš najbolje.
Poenta...nisam optimista da na terenu možemo biti konkurentni za prva 3-4 mjesta, a nisam ni da možemo dobiti licencu za Europu i ako je na terenu izborimo. Upitno je i za PL, ali se nadam da ćemo uspjeti nekako.
Iako sam za odlazak Amara i njegovog stručnog štaba što prije, ni u jednoj varijanti u meni nema optimizma da možemo biti konkurentni ostalim ekipama. Psihološki smo loši zbog svih dešavanja, nemamo iskristalisanu ekipu, prvih 11, igrači su nezadovoljni zbog plata, igraju na neprirodnim pozicijama, iskreno, malo stvari funkcioniše. Nekome će ta pobjeda protiv Olimpika zamazati oči, meni neće. Kriza je velika, i nastavlja se. ČAk će biti još gore. Amar je ostao sam, uz par uvlakača, i ne može iznijeti ništa, mora otići da bi to bio početak promjena. Mora otići, jer nema ko drugi, svi ostali su već out. Osim Badžaka, koji se još vrti tu, ali pitanje je do kada?