FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 14 mar 2021, 00:13

...te iznenađujuće Željezničar, koji je osvojio samo 12 bodova u posljednjih deset kola. Plavi su poraženi čak četiri puta, a savladali su ih Borac, Široki Brijeg, Krupa i Tuzla City.
Izgleda jedino sto mozemo mi okrenuti je neko janje. :mrgreen:
Nek javi neko ove podatke nasem treneru i igracima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

TheManiacs1921
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs1921 » 14 mar 2021, 00:16

elevenblues je napisao/la:
14 mar 2021, 00:13
TheManiacs1921 je napisao/la:
13 mar 2021, 23:36
Zna li neko šta se danas na treningu desavalo ?
Nista, docekali ih na centru, nagovorili im se i otisli. U pon cemo vidjet odgovor.
Kako su oni reagovali na to ?

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 14 mar 2021, 00:44

14 mar 2021, 00:16
elevenblues je napisao/la:
14 mar 2021, 00:13
13 mar 2021, 23:36
Zna li neko šta se danas na treningu desavalo ?
Nista, docekali ih na centru, nagovorili im se i otisli. U pon cemo vidjet odgovor.
Kako su oni reagovali na to ?
Pa saznat ćemo oko 19 časova u ponedeljak
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 14 mar 2021, 00:47

Zbog mog dugogodišnjeg staža uz Želju mogu reci sa sigurnošću da ako ne bude povoljnog rezultata u naredne tri-četiri utakmice stručni štab će biti bivši.Mogu se oni otjerati i sada ali nisu okolnosti takve.Mogu pojedinci misliti ovako ili onako al tako je,znaju to i u stručnom štabu.Nije se jos rodio koji će biti iznad Želje pa kako god se zvao.Armija navijača je to,armija koja čeka.Nekad izgledaju nezainteresovano,nekad se kalkulise,mudruje,čeka,pruža još neka šansa ali kad dogori puknut će tikva i bit će košpa do Sebilja.Zato moj savjet je da se niko tim navijačima ne smije u lice jer bi onda nekom mogla puči pichoka.Moramo tražiti predsjednika,to je prioritet pa makar i da profesinalizujemo tu funkciju.Kad na čelo kluba zasjedne neko ko zna kako stvari funkcionisu tada početi rješavati nagomilane probleme.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 mar 2021, 01:10

Amar ako misli ostati mora se kutarisati pomocnika i uvesti RRD.

Nemoj Amare dozvoliti da jos dublje tones ba :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

TheManiacs1921
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs1921 » 14 mar 2021, 01:19

Ne znam da li je istina , ali čuo sam priču ukoliko se kiksa protiv olimpika da će amar podnijeti ostavku ...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 14 mar 2021, 10:54

Kod nas je narod dosta licemjeran, bahat, i jednostavno nema manire. Gleda se u platu trenera od 8.000 km, a lako se zaboravlja da je taj isti trener odbio znatno bolje ponude od Zrinjskog i Tuzla City, prije nego sto se vratio. Tu bi imao bolje uvjete, i naravno veci budzet za igrace, bio bi sigurno konkurentniji. Bili neki od nasih igraca odbio bolje ponude Zrinjskog i Tuzla City? Naravno da ne bi, ali je to nas trener ucinio, i to se treba cijeniti. Uvjek se treba gledati sta su nam alternative prije neke odluke, i sta se licno moze uraditi da bude bolja situacija.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 14 mar 2021, 11:11

Tristan10 je napisao/la:
14 mar 2021, 10:54
Kod nas je narod dosta licemjeran, bahat, i jednostavno nema manire. Gleda se u platu trenera od 8.000 km, a lako se zaboravlja da je taj isti trener odbio znatno bolje ponude od Zrinjskog i Tuzla City, prije nego sto se vratio. Tu bi imao bolje uvjete, i naravno veci budzet za igrace, bio bi sigurno konkurentniji. Bili neki od nasih igraca odbio bolje ponude Zrinjskog i Tuzla City? Naravno da ne bi, ali je to nas trener ucinio, i to se treba cijeniti. Uvjek se treba gledati sta su nam alternative prije neke odluke, i sta se licno moze uraditi da bude bolja situacija.
Samo što on ne bi mogao raditi ni uCityu ni u Zrinjskom ovo što radi nama.
Nabili bi ga ljudi u tri lijepe prvi put kad izgube a on se krene mangupisat.
Neko ko daje svoje pare neće dopustiti da ga praviš budalom, možeš mu asocirati koga dovesti, ali zadnja riječ je tu kod "gazde".

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 mar 2021, 11:12

Tristan10 je napisao/la:
14 mar 2021, 10:54
moze pitanje otici i na drugu stranu sta smo dobili sto smo ga plaćali osam milja nismo puno cak je i preplacen za rezultate koje pravi zadnje dvije godine
najrealnija plata Amaru za sve sto radi je maksimalno milja maraka i da se s tim udara nogom u guzicu :kafa:

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 14 mar 2021, 11:26

Bgm @robust @ubipitaru preuzeo forum

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 mar 2021, 11:38

Mamla je napisao/la:
14 mar 2021, 11:26
Bgm @robust @ubipitaru preuzeo forum
a ne realno ljudi rade za pet stoja od zvijezde do zvijezde sa fakultetom polome se zivi , samo kazem da amarova produktivnost i ostvareni ciljevi za platu koju ima je premala

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 14 mar 2021, 11:39

Da nije Kosorić dirao onu loptu sve bi bilo drugacije 🤨

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 mar 2021, 11:45

desnibocni je napisao/la:
13 mar 2021, 19:40
HapicaRadePaprica je napisao/la:
13 mar 2021, 19:32
KANA je napisao/la:
13 mar 2021, 19:18

Sve uredu kritikovati ali imam osjećaj da ima pojedinaca koji navijaju da bude još gore :puke:
A koji su to pojedinci i po čemu to zaključuješ.
Ne vjerujem da neko moze navijati protiv svog Kluba, i prizeljkivati los rezultat, koliko god lose bilo. Ja ove igrace i strucni stab uopste ne gotivim, ali daleko od toga da zelim da gubimo utakmice. Ako neko zeli poraze, nije dobar u glavi.
Kada pogledam ovu tabelu, strah me ufati. Nije poenta utakmice u ponedeljak sa Olimpikom, gdje očekujemo pobjedu, i povratak na 2 ili 3 mjesto. Pogledajte ekipe od 2-7 mjesta. Kao prvo, niko od njih ni blizu nema finansijskih problema kakvih mi imamo, naprotiv neki odlično stoje kada su finansije u pitanju. Druga stvar, Velež, Zrinjski, Široki, i Tuzla su ekipe koje su u top formi nakon zimske pauze, igraju odlično, osvajaju bodove, i puni su samopouzdanja. Uz to ne zaborvaimo podršku za Zrinjski, pa i Tuzlu od strane sudija. Velež i Široki znatno manje. Takođe ako pogledamo i ukupnu atmosferu u klubovima (uključujući i torpedo i Borac, koji nisu u formi, ali imaju podršku sudija takođe) tu smo ubjedljivo najlošiji, sa svim našim nezadovoljstvom i prepucavnajima. O igračkom kadru ne bih pojedinačno, jer tu bi trebalo malo više vremena, ali ni tu ne stojimo baš najbolje.
Poenta...nisam optimista da na terenu možemo biti konkurentni za prva 3-4 mjesta, a nisam ni da možemo dobiti licencu za Europu i ako je na terenu izborimo. Upitno je i za PL, ali se nadam da ćemo uspjeti nekako.
Iako sam za odlazak Amara i njegovog stručnog štaba što prije, ni u jednoj varijanti u meni nema optimizma da možemo biti konkurentni ostalim ekipama. Psihološki smo loši zbog svih dešavanja, nemamo iskristalisanu ekipu, prvih 11, igrači su nezadovoljni zbog plata, igraju na neprirodnim pozicijama, iskreno, malo stvari funkcioniše. Nekome će ta pobjeda protiv Olimpika zamazati oči, meni neće. Kriza je velika, i nastavlja se. ČAk će biti još gore. Amar je ostao sam, uz par uvlakača, i ne može iznijeti ništa, mora otići da bi to bio početak promjena. Mora otići, jer nema ko drugi, svi ostali su već out. Osim Badžaka, koji se još vrti tu, ali pitanje je do kada?

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 14 mar 2021, 11:56

voltron30 je napisao/la:
14 mar 2021, 11:47
https://sportsport.ba/fudbal/ahsan-ali- ... tor/393710

Zvuci poznato. :mrgreen:
Ovaj je bar njima obecao svoje pare investirati, ovaj nama da ce naci sponzora :urnebes:

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 14 mar 2021, 12:12

Mehmedaga je napisao/la:
14 mar 2021, 11:39
Da nije Kosorić dirao onu loptu sve bi bilo drugacije 🤨
Sve bi bilo isto sem što bi bili drugi na tabeli i kontali kako smo sila od kluba. Klub bi i dalje bio netransparentan, stadion mnogo lošiji nego prije 3 godine, situacija u klubu katastrofalna itd itd..

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 14 mar 2021, 12:13

Nisam za da Amar ode. Za sam da se otjeraju igraci koji prave klanove i misle da su veci od Zelje. Ko ce doci umjesti Amara? Koga cemo to dovesti? Igraci se ujedinili da smijene Amara i misle da su veci od kluba i mi im dopustamo da uspiju u tome? Ako je tacna ona informacija o klanovima, pijankama itd.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 mar 2021, 12:13

Šta je, opet došlo vrijeme da se priča skloni sa Amara.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 14 mar 2021, 12:18

Valter je napisao/la:
14 mar 2021, 12:13
Šta je, opet došlo vrijeme da se priča skloni sa Amara.
Ne branim ga nista, ali ako je tacna ona informacija o klanovima da je Ferguson na klupi ne bi nista mogao.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 mar 2021, 12:20

Petrović pred gostovanje Željezničaru: Pritisak je na njima, ne predajemo se unaprijed

"Mi smo na gostujućoj utakmici protiv Borca pokazali jedno kvalitetno lice za jednu gostujuću utakmicu. Odradili smo je prilično dobro i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu. Obje utakmice smo igrali u jakom tempu, od početka pa do kraja, igrali smo dobar fudbal, tako da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali. Ekipa Željezničara, koja je kroz ovih nekoliko sedmica doživjela neke neuspjehe, će učiniti sve da dođe do tri boda. To uvijek može biti problematično, ako ekipa nešto mora. Sigurno da je lopta sada prebačena na Željezničar koji je i pored činjenice što u posljednje četiri utakmice ima samo jedan osvojen bod, favorit u ovom duelu, ali mi se ne predajemo. Idemo na Grbavicu da odigramo utakmicu koja može ličiti na ove dvije prethodne, pa da pokušamo iznenaditi Željezničar", kaže Petrović, dodavši:

"Psihološka strana puno znači za igrače koji su pod pritiskom i koji su se malo 'olabavili' istog. Mi smo sa ovom pobjedom rasterećeni i u takvom raspoloženju odlazimo na Grbavicu i tako da je to možda naša mala psihološka prednost. Sigurno je da tamo niko ne može da planira da će uzeti bodove", rekao je na kraju razgovora Petrović.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.