Zar je isto biti drugi i peti.HAJDE ŽEEEELJOdrzgemboadislic je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:12Sve bi bilo isto sem što bi bili drugi na tabeli i kontali kako smo sila od kluba. Klub bi i dalje bio netransparentan, stadion mnogo lošiji nego prije 3 godine, situacija u klubu katastrofalna itd itd..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nisam mislio na tebe nego na ove iznad tebe.zeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:18Ne branim ga nista, ali ako je tacna ona informacija o klanovima da je Ferguson na klupi ne bi nista mogao.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zbog velikih problema u klubu povratak u Maksimir je vrlo izgledan.
Otkup Gojaka upitan od strane Torina.
Otkup Gojaka upitan od strane Torina.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sutra jedino pitanje, koliko bodova Olimpik nosi sa Grbavice?
- desnibocni
- Kontakt:
Ako imaju imalo mozga, treba da zapnu. Valjda im je jasno sta bi znacilo da ne pobijede sutra, mada me nista od njih vise ne moze iznenaditi.
A sama cinjenica da se mi pitamo kako cemo na Grbavici igrati protiv Olimpica dovoljno govori. Dno dna.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Da bismo nesto ostvarili ove sezone treba nam jedinstvo i fokus kao sto smo imali u onom nizu u novembru. Dane idemo u neke druge sezone, imamo primjer iz ove. Tad su ih zbog rasporeda mnogo otpisali, a izvukli su maksimum jer su imali takav cilj. Mi tj. ljudi u klubu su se odlucili da ove polusezone se ide na rezultat, ali ne moze jer ne znaju kako rijesiti problem koji ocigledno postoji i nije to samo financijske prirode. Odnosi su losi i samim tim ostvarivanje cilja nije u centru paznje kao sto bi trebalo biti pogotovo kad imas ovoliko ekipa u bod, tri. Kad je Badzak udario javno na Amara, a zna se da su prijatelji jasno je kakvi su odnosi. Sami sebe cemo zaebati i najvise me strah nas samih jer je jasno da se grah mora baciti da vidis da li ce igrati tu utakmicu i probati izvuci maksimum ili ce se samo pojaviti reda radi. Tako ne mozemo i necemo nista ostvariti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nema tu puno filozofije, ako ne možeš Olimpika dobit nek' se roknu svi redom. Eto imaju 3 utakmice iza sebe koje nisu bile lagane što opet nije opravdanje ali vala ako ne pobjede sutra ekipu od koje smo jači na svakoj poziciji onda...
- Merakk1921
- Kontakt:
Kakav je raspored ako na 2mjestu zavrsimo? A kakav ako na 3mj ?
Uslov je da zabijemo gol ili gol vise, a nesto nam ne ide u zadnje vrijeme kad govorimo o zabijanju golova. Ni iz penala ga ne znamo zavaliti.

Ako ne dobijete Olimpik svi kolektivno MARŠ IZ KLUBA !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
HAJDE UOZBILJI SE AMARE I NAPRAVI FIN NIZ BEZ OBZIRA NA SVE VJERUJEM U TEBE JER VOLIM TE ŽELJO!
Jedino sto je sigurno da ce biti dobro sutra je nova epizoda "Iza mreze" na 1921 kanalu.
Do reprezentativne pauze sve utakmice moramo dobit znači moramo ništa drugo ne dolazi u obzir. Sve sve sve moramo dobiti i kraj priče. Nadam se da će se sutra okrenut kolo sreće da ćemo ih satrat i da će to bit prekretnica. Idemo jako mozete vi to
Sutra treba biti samo pitanje sa koliko razlike!!!
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Ne mozemo dobiti ako igraci nece da dobiju 

Znaci da hoce igraci onda bi mi sve uzeli od pocetka?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Prekosutra biraju konacne clanove IO Saveza.Iz Sarajeva za ulazak u Izvršni odbor se bore Fuad Čolpa i Adnan Džindo, koji prema nezvaničnim informacijama trenutno ima veću podršku kod delegata...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, Napaceni87 i 51 gost.