Koji si ti idiot
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto im je upitna licenca?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:50Najjaci su navijaci zelje koji ne kontaju da je njima svejedno na kojem mjestu zavrse, jer i da izbore europu, nece dobiti licencu UEFA za nastup u kvalifikacijama.
(Ne furam nista ne pratim ih nisu interesantni pa nisam u toku)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne da UEFA licencu kad imas dugove, a nemas reprogram potpisan. Ili kad tuzbe imas.samoSA je napisao/la: ↑14 mar 2021, 16:03Sto im je upitna licenca?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:50Najjaci su navijaci zelje koji ne kontaju da je njima svejedno na kojem mjestu zavrse, jer i da izbore europu, nece dobiti licencu UEFA za nastup u kvalifikacijama.
(Ne furam nista ne pratim ih nisu interesantni pa nisam u toku)
PSPHM
-
- Kontakt:
A na ovoj temi svaki dan isto... Najmanje se o nogometu pise a za to su zaslužni ovakvi debili poput Miljacke,samprasa,Sky. Ali to je vise krivica admina sto ih ne banuje,no ocito je i njemu u interesu ovakva rasprava.
Pustite bola hajvana....on zna sta je orginal....nisu vrijedni ovi provokatori ...SF-SN
Hercegovina u srcu Velež do groba ....
Hvala Bogu da imam dosta Pitara raje ali i u porodici imam Pitara. Iako sam Veležovac nikada nema svađe samo poštovanje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:55Za ovim stvarno nema potrebe, Bgm
Slažem se sa tobom. Ovo mu ne treba. Katastrofa.
Nekada je ovaj forum bio pun super raje. Žalosno na šta danas ovo liči

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma volim i ja provocirat ovdje, ali ipak postoji neka granica koju ne bi trebalo prelaziti.AlemC85 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 16:08Hvala Bogu da imam dosta Pitara raje ali i u porodici imam Pitara. Iako sam Veležovac nikada nema svađe samo poštovanje.
Slažem se sa tobom. Ovo mu ne treba. Katastrofa.
Nekada je ovaj forum bio pun super raje. Žalosno na šta danas ovo liči![]()
PSPHM
Da. Upravu si. U svemu ima granica. Ali sve je otišlo u 3 pm. Ma ne vrijedi se nervirati. Toliko.
Ovi ko da igraju prijateljsku pa odmaraju igrace.Tuzla bez Brkica i Ubiparipa mislim da nema sta traziti,i Zrinjski ima izostanaka.Zrinjski: Varvodić, Bekić, Ćorluka, Magdić, Jakovljević, Ljubić, Zlomislić, Bilbija, Juranović, Vukoja, Govedarica.
Tuzla City: Muminović, Barišić, Crnkić, Karjašević, Džafić, Badji, Nukić, Doffo, Lučić, Rustemović, Morris.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledam ja sta puče, kad ono čir u denchija, sta ti je sabane obuzdaj se

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Zanimljivo kako niti jedan medij pogotovo ovaj portal shitshit.ba nisu prenjeli ovu vijest a moze biti da su stali u zastitu,
eto ko cajnoslu stali na stranu jedinog cistog ''ne rezimskog'' olicije postenja, svi protiv njih, mitomanskog futbol kluba?

-
- Kontakt:
Navijamo danas za Vinka i za Husrefa 

-
- Kontakt:
Ubiparip manje vise, ali nedostatak Brkica ce se osjetiti. Gurao je kompletnu ekipu igrom i zalaganjem.miky_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 16:18Ovi ko da igraju prijateljsku pa odmaraju igrace.Tuzla bez Brkica i Ubiparipa mislim da nema sta traziti,i Zrinjski ima izostanaka.Zrinjski: Varvodić, Bekić, Ćorluka, Magdić, Jakovljević, Ljubić, Zlomislić, Bilbija, Juranović, Vukoja, Govedarica.
Tuzla City: Muminović, Barišić, Crnkić, Karjašević, Džafić, Badji, Nukić, Doffo, Lučić, Rustemović, Morris.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Upravu si,mozda i bolje da Badji igra ovakvu utakmicu,brzi je i bolje ce mozda neku kontru istrcati vec Ubiparip.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 mar 2021, 16:44Ubiparip manje vise, ali nedostatak Brkica ce se osjetiti. Gurao je kompletnu ekipu igrom i zalaganjem.miky_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 16:18Ovi ko da igraju prijateljsku pa odmaraju igrace.Tuzla bez Brkica i Ubiparipa mislim da nema sta traziti,i Zrinjski ima izostanaka.Zrinjski: Varvodić, Bekić, Ćorluka, Magdić, Jakovljević, Ljubić, Zlomislić, Bilbija, Juranović, Vukoja, Govedarica.
Ali kad skontas od ofanzivnog dijela u odnosu na standardnu ekipu tu je samo Crnkic,nema ni ovog Misica na desnom krilu. Znaci od 4 ofanzivca nema 3.Osjetit ce se razlika,ponajvise sto kazes zbog Brkica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Forumasi su jedno a stvarnost je drugo. Npr. ja ne znam nikog u Sarajevu da ne simpatise Velez a ovdje na forumu nema sta ne pisu o njemu.DieRoten je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:53IQ ovog foruma je sve ukupno oko 40. Od danas zvanicno prestajem pratiti ovaj forum. Covjek se zazeli nekih pametnih stvari i korisnih informacija i onda dodje ovdje. Najtoksicnije mjesto online. Nadjite nesto pametno u zivotu radite, budite iole korisni za svoju zajednicu. Zao mi vas je kad vidim sta pisete i oko cega se mjesecima i godinama raspravljate.
Ali i ovi Velezovi forumasi nisu nista bolji. Ne treba to shvatati ozbiljno, forum je takav kakav je a van foruma je nesto drugo
Ma to ti je sad moderno ba triggerovanje...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:55Za ovim stvarno nema potrebe, Bgm
Kome smeta hahaha upecali ste se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da ne bi bilo zabune, tekma Zrinjski-Tuzla ide na AS3 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.