Ne znam sto mu se smijes eto vidjeces na kraju da ce završiti drugi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:56![]()
![]()
![]()
Moram priznati cudno mi je ovo sve prvenstveno od manijaka da se nama ovo dešava upali bi na trening sigurno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam sto mu se smijes eto vidjeces na kraju da ce završiti drugi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:56![]()
![]()
![]()
To ti je odraz kulture u Saraylabadu. Poznato je da se SDA gloovonje ne znaju ponašati na civilizovan način. Vjerovatno je smog ostavio mutantski trag u njihovim mozgovima.Baader je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:52Kakva ti je ova fora da neko u Mostaru govori nOS, poštOn, nOčinkillafrommanilla je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:49Ja isprozivam Marinovica, oni odmah oo Vrapcicima, selu, naselju i slicnim glupostima kojima su skloni. Znaci, boli istina.
Evo tmhzn1 kako li vec, on bi zicegu dao da se neko nasmije na foru o kuriru i selu.![]()
![]()
Je li moguće da postoje likovi koji pišu ove gluposti?![]()
![]()
Imali probleme jeste, ali neuporediva je ta situacija s ovom našom.90minut je napisao/la: ↑14 mar 2021, 01:54Imali smo mi iste probleme 11-12 godina unazad i izborili ste protiv njih nakon toga osnovali bordo prijatelje koji su doveli Tana u klub i od tad Sarajevu ide kako ide nadam se da može i Celik nesto slicno uraditi.redbull93 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:25Odgovorno tvrdim da u zadnjih 20 godina ni jedna navijacka grupa nije imala vecu borbu protiv lesinara i politike u drzavi od Robijasa.
Ko je imalo upucen zna o cemu pricam. Svaki klub ima svoje lesinare, to svi znamo, ali najvecu borbu smo mi vodili. Jedina nasa greska je bila sto smo popustili i pustili turicna u klub, jest da je bilo i tu ucjena, ali nema veze, placamo cijenu toga i borimo se dalje.
Sto je zalosno i dan danas borbe sa politikom se vode, ali izaci cemo jaci iz ovoga to je sigurno.
Za dug ne bih rekao. Mislim da ni jedan klub u BiH nije ovako devastiran, uništen i zadužen.Mislim da smo Borac i mi tu negdje po toj veličini duga, ali znamo svi da je Borac politika spasila i vratila im il' im vraća faktički sva dugovanja. Evo recimo Velež, imali su velikih problema, ali dug im je bio baš mizeran u odnosu na recimo naš. Čini se oko 500k duga je kod njih bilo, što je zaista malo.
Bruku miliona je dao TanConvicts1988 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 06:31Za dug ne bih rekao. Mislim da ni jedan klub u BiH nije ovako devastiran, uništen i zadužen.Mislim da smo Borac i mi tu negdje po toj veličini duga, ali znamo svi da je Borac politika spasila i vratila im il' im vraća faktički sva dugovanja. Evo recimo Velež, imali su velikih problema, ali dug im je bio baš mizeran u odnosu na recimo naš. Čini se oko 500k duga je kod njih bilo, što je zaista malo.
No na stranu to, ja govorim o intenzitetu i trajanju te borbe. Govorim o borbi neke grupe u ovom slučaju Robijaša za svoj klub. Evo recimo ova borba kod nas traje već 7-8 godina i nije stala još uvijek. Borba protiv politika, sistema, kriminala itd... Danas su ti isti Robijaši i simpatizeri na čelu kluba. Navijači potpomažu i finansiraju klub u ogromnoj mjeri, navijači/članovi su danas skupština kluba. Sami navijači su klub u konačnici spasili. Sada polako dolaze i ozbiljniji sponzori, te sve ide lijepim putem, bez obzira u kojoj ligi igrali, bitna je transparentnost te predanost u radu koju mi danas imamo u strukturama Čelika.
Definitivno, nikada Čelik više nije bio naš, kao što je to danas.
Dje god se pojavi kHaos napravi90minut je napisao/la: ↑14 mar 2021, 06:22https://www.klix.ba/sport/nogomet/velez ... /komentari
Evo ga mostarski rambo u komentarima svađa se s bulevarom, a kopira ga kad je u pitanju vrijeđanje sarajlija
Nema potrebe da vezes ruke pitarima na ovoj temi podsjecanjem na taj cin koji nijedan pitar nece zaboraviti niti se vjerovatno dovoljno oduziti za zivota, ovdje ima par vasih likova koji se podjebaju i prcaju, i tako i dobiju nazad, to je sve normalno, zajebancija je dvosmijerna ulica...VelezovoDijete je napisao/la: ↑14 mar 2021, 08:13Kako pitari lako zaboravljaju ko ih je krpio i sastavljo nakon Lištice. I sve kontam, ajde forumski klaunovi, normalna raja i ne dolazi ovdje, a onda skontam da su šljegli u Šeher nosili tabut po centru glavnog grada jadne nam državice.
Žao mi je samo što ima i par klaunova na nađoj strani koji nas brukaju svaki dan, al ajde i u Mostar se svašta naselilo.
Nebu išlosampras je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:30Danas će u leglu ustašluka biti dosta drugačija utakmica u odnosu na dosadašnje. Nema "publike", nema fašističkih lobanjica i lobanja, od 7 do 77.
Biće fašizma, naravno, ali vjerovatno manje nego inače.
Sve u svemu, vrlo bitna utakmica za Sarajevo.
1. SARAJEVO
2. VELEŽ
3. SIMIN HAN
Klisu Kup i svi zadovoljni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.