Gotovo je Sarajlice, gotovo...stižemo vas
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ajoj, Urbano samo Urbano
Ne morate se izuvatSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:24Znači sutra oko 21h bi se navijači rahmetli Željkana mogli pojaviti na ovoj temi, ovisno od rezultata u lištici.
Jesam ti rekao da prirpemis tablete, poceo si vec halcuniratSteven11 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:13Napokon si saznao kad ti igra Zeljo? Napredujes, moram ti priznati.Merakk1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:31
Sine Zeljo igra sutra, sa pobjedom na 40 bodEva su, a ti pripremi tablete za smirenje, saces da ga dudlas na pecari
Ovo je toliko lose da vjerujem da je i ispod tvojih ocekivanjaBaader je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:23Yebemu mater ne moraš biti yebeni genijalac da shvatiš da kad prodaš dva najbolja igrača lige, a ne dovedeš zamjene za njih, da ćeš biti slabiji. Lijepo smo pisali o tome, realno i logično, ali jok, pitari po svom, hiljadu i jedno opravdanje zašto nisu slabiji. Tri utakmice, jedan bod, nula postignutih golova i nikakva igra. Realno ovo je čista katastrofa i slobodan pad. Ekipi je potreban ozbiljan pozitivan šok, a da sam ja u upravi Sarajeva, bar malo bih razmislio i o otkazu Marinoviću, jer ode im ovo sve u qrac ako ne naprave nešto.
Ekii isparitikillafrommanilla je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:12Jedino sto je dobro u ovim porazima Sarajeva je sto ce ispariti Zip, Miljacka i takvi tipovi, isto kao sto su isparili slicni tipovi sa Zeljinog pdfa kada su kola krenula nizbrdo, sto obicno biva tako kad si bahat a nemas osnove.
Previse ih se nakotilo racunajuci da ce sve biti bajno, da ce se moci smijati drugima, da ce moci pishati ligu sa +20. Zato to i ne treba Bosnjaku, odmah se osili, odmah karma mora proraditi i spustati na zemlju.
Zato, ustanes jedno jutro, Sarajevo na +1, a nigdje pitarskih klaunova na mapi, ustali su kao i ti, zivi su, ali jednostavno ih je malo stid uci na forum.
Tako mi nekad bude zao i Dokoljenka, Radmila, irfe i ostalih al sta ces, yebiga
FujBajramovic1999 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:243 lose utakmice i trener odmah od Mourinha postade cetnik... bh. mentalitet, skoro svi smo takvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.