Isti sam, oka nisam sklopio, ni do čega mi nije.Izgubiti od nikad goreg Širokog je ravno samoubistvu, ja ti garantujem životom da taj Široki Evropu nece izboriti na kraju sezone, unatoč tome što su drugi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na osnovu cega?
Nije dobio nikakav kontinuitet igara da bi mogli procjeniti...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E ako im je to ideja, onda sve s noge na nogi i njega i ko gaji te ideje. Cuj mesanovic na 10ku. Treba vidjeti sa kovom kakav je na stoperu mozda?midzuka je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:20Ko je gledao sinoć bordo sedmicu mogao je čuti pomocnog trenera gdje kaže da je ideja za igru mešanovoć na 10ki a handže/cmiljanić i eventualno Ahmo kad se vrati u špicu. Dakle to je razlog dovođenja inicijalno dva špica. Dakle Mešanović je zamjena Rahmanu.
I ksze nema igre i rezultata a vidi razmisljanja sš...
Stručnjaci sa klupe su zavalili Mesanovica da igra desetku a lik klasični napadač. Ako već ne igra u napadu bolje bi izgledali sinoć da je on igrao umjesto Hebibovica a na desetku Susic. Totalno smo izgubljeni u veznom redu nikakve igre sve nešto na silu.midzuka je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:20Ko je gledao sinoć bordo sedmicu mogao je čuti pomocnog trenera gdje kaže da je ideja za igru mešanovoć na 10ki a handže/cmiljanić i eventualno Ahmo kad se vrati u špicu. Dakle to je razlog dovođenja inicijalno dva špica. Dakle Mešanović je zamjena Rahmanu.
-
- Kontakt:
mi umjesto da pobjegnemo konkurenciji i da budemo bukvalno nedodirljivi narednih 15 godina mi sve gori i gori,umjetnici pravi
VVVBK
VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 15 mar 2021, 10:31, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
I ja mislim da ovaj Siroki nece na kraju ni evropu izboriti ali jbg pobjedise nas. Sreca pa nam dolazi Krupa pa ta pauza da se malo konsolidujemo
-
- Kontakt:
Ne znam na osnovu čega su procjenili da je Mešanović odgovarajuča zamjena za Rahmana ? Čovjek nikada u karijeri nije igrao desetku, u svim klubovima u kojima je nastupao, igrao je u večini slučajeva klasičnog napadača, ponekad lijevo krilo, ali desetku nije igrao nikada.midzuka je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:20Ko je gledao sinoć bordo sedmicu mogao je čuti pomocnog trenera gdje kaže da je ideja za igru mešanovoć na 10ki a handže/cmiljanić i eventualno Ahmo kad se vrati u špicu. Dakle to je razlog dovođenja inicijalno dva špica. Dakle Mešanović je zamjena Rahmanu.
-
- Kontakt:
Hebib je dobar sa Hadzijom , i pouzdano znam da ostaje jos 2 godine ...
Sta mislite zna li Hadzija izgovoriti rijec revitalizacija ispravno?
- JavierBosnia
- Kontakt:
OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST: FK Sarajevo obavještava sve navijače i simpatizere kluba, širu javnost i lokalnu zajednicu da su navedeni igrači dužni do srijede do 16:00h dostaviti svoje radne knjižice u prostorije kluba i to:
Elvis Džafić
Dušan Hodžić
Krste Velkoski
Anel Hebibović
Kolektiv FK Sarajevo se zahvaljuje igračima na dosadašnjem trudu i doprinosu.
Hocemo li biti bezobrazni pa dodati jos nekog na spisak ili je dovoljno?
Elvis Džafić
Dušan Hodžić
Krste Velkoski
Anel Hebibović
Kolektiv FK Sarajevo se zahvaljuje igračima na dosadašnjem trudu i doprinosu.
Hocemo li biti bezobrazni pa dodati jos nekog na spisak ili je dovoljno?

Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 15 mar 2021, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa dobio bi je do sada da je icime to pokazao, valjda se odrzavaju treninzi gdje se zasluzi minutaza. Momak je zapusten, bukvalno kao amater na terminu. Slazem se da mjerilo nisu minute, ali sinoc u par navrata se lopta odbija od njega kao od balvana, a vrijedi za nekog vrsnog tehnicara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mešanović ne može biti zamjena za Rahmanovića, jer su to dva različita tipa igrača. Rahmanović je po prirodi bio centralni vezni, pa prebačen na desetku. On zatvara sredinu, vrši presing i zna se nekad vratiti na centar po loptu.
Mešanović je NAPADAČ a ne desetka. Lik čitavu karijeru igro napadača ili krilo.
Ogromna razlika u rolama.
Prednost od 5 bodova nije loša, pod uslovom da dobijemo sledeće 2 kući. Ali igra se mora drastično promijeniti, moraju se alarmi upaliti već sada, jer će poslije biti kasno. 

-
- Kontakt:
Mislim da ni u jednom klubu na svijetu nisu toliko izmišljali pozicije igračima, kao kod nas zadnjih godina.Sve je nekako krenulo od Kodre, koji je to radio na proljece 2015 sve do otkaza.Husref je također to radio često, dovoljno je reci da mu je u onom derbiju sa Željom (1:3) 6 igrača počelo meč na neprirodnim pozicijama.Sinoć Hodžić i Hebibović na lijevoj strani, Mešanović igrao desetku, sulud je svaki komentar.
Stvorene šanse se moraju iskoristiti, mi to nismo uradili i kazna je stigla. Problem je , što će Krupa i većina klubova ući u svoj šesnaesterac i tu je naš problem. U takvim situacijama je većina naših igrača neupotrebljivo. U takvim situacijama, su bili Amar i Tatar bili prevaga. Sada imamo samo Sušića, koji to može uraditi, međutim nešto mu fali, da počne igrati.
Sve nesta krparimo,bek na krilo,napadac na veznog itd.Stroj1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:32Mešanović ne može biti zamjena za Rahmanovića, jer su to dva različita tipa igrača. Rahmanović je po prirodi bio centralni vezni, pa prebačen na desetku. On zatvara sredinu, vrši presing i zna se nekad vratiti na centar po loptu.
Zamjena Mešanović-Rahmanović donosi i promjene u stilu igre. Ali da je zamisao da mešanović igra iza špica, jeste.
Vedo: "mnoge ste možda iznenadili što su igrali zajedno handžić i mešanović. Mešanović je znao u zrinjskom odigrati iza špica, vi ga dobro poznajete."
Pomoćni: "Mi smo tako htjeli igrati od prvog kola, ali je handžić vukao lakšu povredu pa ga nismo htjeli forsirati tako da smo na početku morali igrati u formaciji u kojoj smo igrali."
Vedo: "mnoge ste možda iznenadili što su igrali zajedno handžić i mešanović. Mešanović je znao u zrinjskom odigrati iza špica, vi ga dobro poznajete."
Pomoćni: "Mi smo tako htjeli igrati od prvog kola, ali je handžić vukao lakšu povredu pa ga nismo htjeli forsirati tako da smo na početku morali igrati u formaciji u kojoj smo igrali."
JURIŠ
A jel ti stvarno vjerujes u bajke o treninzima?Napapijri je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:31
Pa dobio bi je do sada da je icime to pokazao, valjda se odrzavaju treninzi gdje se zasluzi minutaza. Momak je zapusten, bukvalno kao amater na terminu. Slazem se da mjerilo nisu minute, ali sinoc u par navrata se lopta odbija od njega kao od balvana, a vrijedi za nekog vrsnog tehnicara.
Da te pitam jel pidro na osnovu treninga dobio sansu ili sto du de e igraca povrijedila pa nije imao ko?
Jel kova na osnovu treeninga pa dan nakon prsta su trazili zamjenu.
Jel to mozda nihad dobio sandu na osnovu treninga il sto je onaj odbio da igra u travniku
Itd itd
Dakle, to je suplja prica. Sta li dusan i heb rade na treninzima da mi j znati
Sad je vakat da se vidi od cega smo.
Katastrofalno smo otvorili pocetak proljetnog dijela ( mada ako pogledamo godinama unazad nikad nismo igrali dovro u Feb i pocetkom Marts, uvijek smo gubili bodove) sad je vakat dase svi malo konsolidujemo i pobjedimo Krupu.
Opet je sve u nasim rukama, al to ti je kad mislis da mozes podcjeniti protivnike misleci da je +9 za pisanja po drugima.
Krenuvsi od nas navijaca koji smo poceli da podcjenjujemo druge pa i ligu, do samih igraca... Ne moze tako, "kako cemo, lahko cemo"
Bit ce ovo dobro, igraci su kvalitetni i mogu donijeti titulu.
Ako smo Zrinjski mogli limitirati da nemaju sut na gol, da ne mogu nista uraditi u kup tekmi, sigurno da imamo kvalitet. Problem je psihe, i ono "lahko cemo"...
Uloga Hebiba n lijevom krilu je katastrofalna, fkt nzm ko je to smislio. Kao nekad sto je placko iz Janje stavljao Sisica
Katastrofalno smo otvorili pocetak proljetnog dijela ( mada ako pogledamo godinama unazad nikad nismo igrali dovro u Feb i pocetkom Marts, uvijek smo gubili bodove) sad je vakat dase svi malo konsolidujemo i pobjedimo Krupu.
Opet je sve u nasim rukama, al to ti je kad mislis da mozes podcjeniti protivnike misleci da je +9 za pisanja po drugima.
Krenuvsi od nas navijaca koji smo poceli da podcjenjujemo druge pa i ligu, do samih igraca... Ne moze tako, "kako cemo, lahko cemo"
Bit ce ovo dobro, igraci su kvalitetni i mogu donijeti titulu.
Ako smo Zrinjski mogli limitirati da nemaju sut na gol, da ne mogu nista uraditi u kup tekmi, sigurno da imamo kvalitet. Problem je psihe, i ono "lahko cemo"...
Uloga Hebiba n lijevom krilu je katastrofalna, fkt nzm ko je to smislio. Kao nekad sto je placko iz Janje stavljao Sisica

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, bhfanatic14, Dave, EastMadness, InatSilniBosanski, juka55, jurisicduska, keli, Posejdon, Proximic, rimljanin90, tuitamo i 77 gostiju.