FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu,taj je zalutao ovdje" - skoro bješe a svi su se smijali Sablji
Mulalić Edis jedan je od nas
Mulalić Edis jedan je od nas
mosa lošmi stićko tit-ula!
minimalno 2 penala i cist ponisten gol..i to nam se desi :
- na Grbavici
- protiv Olimpika koji nas nikad nije dobio
- za 100 godina postojanja
:bosna:
- na Grbavici
- protiv Olimpika koji nas nikad nije dobio
- za 100 godina postojanja
:bosna:
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ma najgore u svemu je se klub raji zgadio u zadnjih par godina. U ovakvim krizama prije bila je mobilizacija svih zeljovaca sa svih strana makar izjave u novinama a sad niko nista samo Amar i 11 panjeva na terenu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Bekrica pustiti do kraja sezone trener/igrac. Dosta je!
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- Merakk1921
- Kontakt:
Hvala Bogu pa nema navijaca na stadionima, bilo bi nas 180
Amar o igracima odnosno stanju u svlacionici- Nema se pravo ništa komentarisati, u našoj situaciji, da smo u boljoj situaciji možda se to ne bi odrazilo na igru i rezultat. U ovoj utakmici nismo imali sreće, ovo je najbolja naša utakmica ove sezone, nismo pobijedili, ne možemo zamjeriti igračima na zalaganju, na trudu i njima je malo krivo, poljuljani su situacijom oko njih, imaju osjećaj nepravde oko njih koji je možda subjektivan. Kad se četiri utakmice uzastopno desi, da ih ti drugačije vidiš, da se tako izrazim, nije lako. Danas se to triput desilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dabogda pogino na Bradini
Ostavka DA, otkaz NI SLUČAJNO. U ovom trenutku on to najviše i priželjkuje.LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:33Amar na pressu"Nije laka situacija, nije lak kontekst. Igrači su se borili, ali na kraju ne da nisi nagrađen, nego si i kažnjen. Sami sebi smo najveći konkurent očigledno. Da igra samo šest prvih mi bi bili glat prvi. Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
Europa je svakako adio, sa ovom koronom možda to i nije loše. Ako hočeš moj skromni savjet, zajebi Štilića i slične, daj djecu pa da pokušamo kojeg osposobiti za naredno prvenstvo, a jarane Šehića na klupu njega sigurno nečeš osposobiti.
https://sportsport.ba/fudbal/admir-adze ... uae/369875Manijakdolopate je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:42Adžema Adžema druže, Amar još svoju guzicu vadi na igracima koje je Adžem promovisao i prodaje ih.
Makar je imao mu.da ubaciti našu djecu, ovaj hajvan će ugasiti omladinski pogon, momke drži samo što mu do 21 treba.
Poserem se Amaru javno na taj FutbaW
Misliš da bi se vratio iz Emirata u ovaj cirkus ? pa covjek tamo uzima pare, tek otišao prije pola godine.
Ma vala me i zaboli **** vise, ni jedna minuta mog zivota nece vise biti protracena na bahatog i njegovu kliku. Meni je i previse ovoga.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:45Amar o igracima odnosno stanju u svlacionici- Nema se pravo ništa komentarisati, u našoj situaciji, da smo u boljoj situaciji možda se to ne bi odrazilo na igru i rezultat. U ovoj utakmici nismo imali sreće, ovo je najbolja naša utakmica ove sezone, nismo pobijedili, ne možemo zamjeriti igračima na zalaganju, na trudu i njima je malo krivo, poljuljani su situacijom oko njih, imaju osjećaj nepravde oko njih koji je možda subjektivan. Kad se četiri utakmice uzastopno desi, da ih ti drugačije vidiš, da se tako izrazim, nije lako. Danas se to triput desilo.
Cuj i igracima je malo krivo
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Hoće li nam moći duše drage zaspati večeras od osjećaja krivnje?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:49LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:45Amar o igracima odnosno stanju u svlacionici- Nema se pravo ništa komentarisati, u našoj situaciji, da smo u boljoj situaciji možda se to ne bi odrazilo na igru i rezultat. U ovoj utakmici nismo imali sreće, ovo je najbolja naša utakmica ove sezone, nismo pobijedili, ne možemo zamjeriti igračima na zalaganju, na trudu i njima je malo krivo, poljuljani su situacijom oko njih, imaju osjećaj nepravde oko njih koji je možda subjektivan. Kad se četiri utakmice uzastopno desi, da ih ti drugačije vidiš, da se tako izrazim, nije lako. Danas se to triput desilo.
Cuj i igracima je malo krivo

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Zamisli ti bahatosti, i igracima je malo krivo...evo suzu sam pustio..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
e ne zna covjek sta bi rekao nakon svega, sta sad opravdano sto su popusili 3/4 jer im je malo krivo, nemojte se nasekirat molim vas ko **** nas sto smo vise apaurina nego piva u zivotu popili
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Moram negdje izbacit svoje razmišljanje, forum je idealan
Ja to nekako vidim kao da klub ima rak, a kad neko naš ima rak nikako se s tim ne naslađujemo, već shvatimo kolika je ljubav prema toj osobi, uradimo sve što je u našoj moći i pomognimo našem ŽELJEZNIČARU. Najlakše nam je pametovat svima, prvom meni, ali ujedinimo se, u ku*cu jesmo, emocije su sad na vrhuncu pogotovo one negativne, al MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
Pozdrav svim iskrenim Željovcima, ostale nabijem na k.
ps. pogotovo Musu

Ja to nekako vidim kao da klub ima rak, a kad neko naš ima rak nikako se s tim ne naslađujemo, već shvatimo kolika je ljubav prema toj osobi, uradimo sve što je u našoj moći i pomognimo našem ŽELJEZNIČARU. Najlakše nam je pametovat svima, prvom meni, ali ujedinimo se, u ku*cu jesmo, emocije su sad na vrhuncu pogotovo one negativne, al MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
Pozdrav svim iskrenim Željovcima, ostale nabijem na k.
ps. pogotovo Musu
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:55e ne zna covjek sta bi rekao nakon svega, sta sad opravdano sto su popusili 3/4 jer im je malo krivo, nemojte se nasekirat molim vas ko **** nas sto smo vise apaurina nego piva u zivotu popili
Na drugom portalu stoji ovakoImamo kvalitet u ljudima koji su tu sa ekipom, igrači dobro treniraju, to mogu garantovati, nije im svejedno bilo u svlačionici nakon poraza od ekipe gdje su trebali pobijediti. Ne vidim da neko neće, dok je god tako, imam nadu da će se stvari okrenuti.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Oni i idu u tom pravcu,borili smo se vidis da hocemo ne ide nas,raja vidim i ovdje se prima na to ,umjesto jeboite da gledas kako da napravis i stvoris Zelju kojeg nece guziti ova **** ko Musa i to ,ti se uhvatis za penale i slicno ,da je bar nama ova debilcina Musa najveci krivac ja bih bio najjsretniji covjek na svijetu ali nazalost on je zadnji u tom lancu...
Ali na stranu sve da ponistis ovaj gol fkt moras doci po zadatku,ne moze me niko uvjeriti da je samo greska.
Ali na stranu sve da ponistis ovaj gol fkt moras doci po zadatku,ne moze me niko uvjeriti da je samo greska.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, kontra, ristagrad, tiagofaria25 i 56 gostiju.