FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 19:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:
15 mar 2021, 19:46
Sky9 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:38
borac vodi, i ako ovako ostane, sl. vikend tamo 99 posto gubimo, ali onda iz sl. 3 meča: žel, ssh, kru. idemo po 9 bodova :D
sto je najsmjesnije nije ni malo nerealno, 3 igras kuci prakticno ako tako bude. Od toga 2/3 najgore ekipe u ligi cekas.
Ako ne mozes sa Krupom i ovakvim Zeljom onda i ne trebas

raspored bi bio za pozelit ako je to tacno
želj. kući, ssh i kru. u gostima...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 15 mar 2021, 19:56

Sky9 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:50
Forum jeste zajebancija, ali meni ne pada na pamet zajebavati se s osjećajima bolesnika Slobode kakav sam i sam.

Dosad nikad nisam trolao, niti ću, pogotovo na ovoj temi.

Od ljudi koji su direktno u sve to involvirani još prošle godine sam čuo da se vraća. Podijelio sam ovdje, jer mi niko nije rekao da šutim o tome...
Poznavajuci Azmira nema sanse da ne pomogne Slobodi, i znam da hoce, jednostavno je takav covjek. Necemo pisati kako i na koji nacin ce pomoci, forum nije mjesto za to. Zezao se ti ili ne, trolao, ja sam ovdje napisao ono sto znam iz prve ruke. Da nedavim dalje po vasoj temi, sve naj bolje zelim, a naravno i opstanak.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 mar 2021, 19:59

barsa77 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:06
Sky9 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:02
Gifron je napisao/la:
15 mar 2021, 18:57
Znaci protiv Zelje za vikend
Ako borac dobije večeras, u BL idemo za vikend...
Zrinjskom idemo
haha jesmo neodlucni
Igramo protiv petog u gostima, trenutno je to Zrinjski, taman da se Zizovic osveti za otkaz
Jedan grad, jedna ljubav!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 20:00

elvirbaljic je napisao/la:
15 mar 2021, 19:56
Sky9 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:50
Forum jeste zajebancija, ali meni ne pada na pamet zajebavati se s osjećajima bolesnika Slobode kakav sam i sam.

Dosad nikad nisam trolao, niti ću, pogotovo na ovoj temi.

Od ljudi koji su direktno u sve to involvirani još prošle godine sam čuo da se vraća. Podijelio sam ovdje, jer mi niko nije rekao da šutim o tome...
Poznavajuci Azmira nema sanse da ne pomogne Slobodi, i znam da hoce, jednostavno je takav covjek. Necemo pisati kako i na koji nacin ce pomoci, forum nije mjesto za to. Zezao se ti ili ne, trolao, ja sam ovdje napisao ono sto znam iz prve ruke. Da nedavim dalje po vasoj temi, sve naj bolje zelim, a naravno i opstanak.
Dobro, vidjet ćemo sve uskoro.

Što jest jest ne možeš nikome na svijetu do kraja vjerovati. Do tad me nisu zajebali, a možda tad baš jesu. :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 20:02

Gifron je napisao/la:
15 mar 2021, 19:59
barsa77 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:06
Sky9 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:02

Ako borac dobije večeras, u BL idemo za vikend...
Zrinjskom idemo
haha jesmo neodlucni
Igramo protiv petog u gostima, trenutno je to Zrinjski, taman da se Zizovic osveti za otkaz
E jbg više :urnebes:
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja
(nakon 22 odigrana kola) i određivanju takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio
takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele
od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 mar 2021, 20:05

Borac - Zrinjski 1-0
Zrinjski - Borac 2-1

Valjda se onda gleda gol razlika koja je na strani Borca
Jedan grad, jedna ljubav!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 20:07

Gifron je napisao/la:
15 mar 2021, 20:05
Borac - Zrinjski 1-0
Zrinjski - Borac 2-1

Valjda se onda gleda gol razlika koja je na strani Borca
:shock: Od ovih mrtvih kombinacija previdio sam hahaha.

Ništa, zri u gostima za vikend. borac nam dolazi zadnje kolo, JOŠ BOLJE. :thumbup:

Vjerovatno im neće trebati bodovi...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 15 mar 2021, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 20:21

borac je 4. ponovo nakon 22 kola :hmmmmm: :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2021, 20:29

Hocemo Kineza u sastav! Sto ste covjeka djaba dovodili.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 15 mar 2021, 20:31

Mi smo 3 boda od mjesta koja vode u nizi rang...Jedna utakmica dakle a ima ih jos desetak.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 mar 2021, 20:32

MMA075 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:10
Beduin je napisao/la:
15 mar 2021, 18:35
Svi smo govorili da niko nece preuzeti onako zaduzen klub, sto je apsolutna istina.
Amin do kraja sezone da hairli sve zavrsi i ostanemo u PL pa da vidimo novi finansijski izvjestaj, da li se i koliko ostalo duzno trenutnim igracima, da li se dodatno smanjio dug i koliko, gdje su pare od transfera a gdje od grada (ne znam je li legla godisnja transa), jer po svemu ovome gore bi klub napokon mogao biti pripremljen za potencijalnog ulagaca, a mislim da je i Secer to spominjao da se priprema teren (cist klub) za ulagaca koji zeli uloziti svoje pare bez prijasnjih dugova.

Medjutim, i ovdje nastaje problem jer imas porezni dug kojeg vraca grad, a niko nije budala da vraca dug nekom novom vlasniku/ulagacu, osim da novi vlasnik preuzme u taj dug koji je razuman i moze se istrpiti ako se ima volje i plan. E sad, hajde nadji ulagaca. Nesto se vrbovalo sa strane, koliko sam ja nacuo, ali vise ni u sta ne vjerujem dok se ne desi.

Hajmo malo pozitive ljudi dragi, j3bes samo kukanje. Nista ovo nije novo i nepoznato, a mi i dalje volimo i volit cemo nas klub, kukati i kuditi, nekad se radovati, svadjati, pucati po savovima, prijetiti, ali ljubav je to - FK Sloboda.
Pokusavalo se sakriti na sve moguce nacine da se Azmir vraca ili da se vec vratio u Slobodu, ali je nemoguce sakriti kad informacije na sve strane cure.
Ne znam stvarno odakle vam te informacije. Ne mogu tvrditi da su netacne jer oko Slobode ne mozes tvrditi ni koje su im sutra klupske boje, ali u vise navrata sam cuo da od njegovog povratna nema nista. Volio bih da grijesim, ne jer ga gotivim (uceraj mu), nego sto nema niti jedna druga budala da ulaze svoje pare i jos voli Slobodu kao bonus. Da ce nam pomoci, hoce sigurno kad god trebadne, Secer ima odlican odnos sa njim i sigurno mu nije ispod casti uzeti hediju, za razliku od Bunde.
Mi bismo vazda nesto tjerali bez alternative, tako smo blizu i Secera da za vrat uhvatimo, samo je pitanje ko je slijedeci blagoslovljen od grada, ko bi slijedeci nas preuzeo i donjeo nesto bolje!? Ja i dalje nisam za nekoga ko ce uloziti 300k maraka i kasnije traziti 450k + vecina igraca da nas tuzi, a vidicemo na kraju sezone hoce li tako biti sa ovima.

Ja znam jos od dolaska Secera u Slobodu uspostavio se dobar odnos sa Azmirom, kafice se ispijale javno u kaficima zajedno sa gradonacelnikom, odatle i onaj Azmirov oprost duga, tad su pocele i olaksice oko dobijanja zemljista/lokacija za izgradnju, odatle i silni glavosi iz SH za Jasmina i tako dalje, i tako dalje... evo sad i teren se sredjuje, opet najvecom inicijativom Azmira, osim ako ne grijesim... ali nista od toga ne upucuje niti znaci njegov povratak i vrijeme je da se pomirimo sa tim. Ja jesam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 mar 2021, 20:32

Sviuodbranu je napisao/la:
15 mar 2021, 20:31
Mi smo 3 boda od mjesta koja vode u nizi rang...Jedna utakmica dakle a ima ih jos desetak.
Ma uzimamo Želju, tako kažu evo. :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 mar 2021, 20:34

Probisvjet je napisao/la:
15 mar 2021, 20:29
Ko kaze djaba da je doveden. Jos i platio da dodje u velegrad.

Zoka se vec zali da mu obrsti svu rizu :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 mar 2021, 20:41

NKMramor je napisao/la:
15 mar 2021, 20:32
Sviuodbranu je napisao/la:
15 mar 2021, 20:31
Ma uzimamo Želju, tako kažu evo. :kafa:
valjda nam Zeljo pusti, nije da nisu navikli nešto slicno su radili u Trebinju..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2021, 20:42

Beduin je napisao/la:
15 mar 2021, 20:34

Pa treniral Indonezac Kinez?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 20:43

Beduin je napisao/la:
15 mar 2021, 20:32
Ne znam stvarno odakle vam te informacije. Ne mogu tvrditi da su netacne jer oko Slobode ne mozes tvrditi ni koje su im sutra klupske boje, ali u vise navrata sam cuo da od njegovog povratna nema nista. Volio bih da grijesim, ne jer ga gotivim (uceraj mu), nego sto nema niti jedna druga budala da ulaze svoje pare i jos voli Slobodu kao bonus. Da ce nam pomoci, hoce sigurno kad god trebadne, Secer ima odlican odnos sa njim i sigurno mu nije ispod casti uzeti hediju, za razliku od Bunde.
Mi bismo vazda nesto tjerali bez alternative, tako smo blizu i Secera da za vrat uhvatimo, samo je pitanje ko je slijedeci blagoslovljen od grada, ko bi slijedeci nas preuzeo i donjeo nesto bolje!? Ja i dalje nisam za nekoga ko ce uloziti 300k maraka i kasnije traziti 450k + vecina igraca da nas tuzi, a vidicemo na kraju sezone hoce li tako biti sa ovima.

Ja znam jos od dolaska Secera u Slobodu uspostavio se dobar odnos sa Azmirom, kafice se ispijale javno u kaficima zajedno sa gradonacelnikom, odatle i onaj Azmirov oprost duga, tad su pocele i olaksice oko dobijanja zemljista/lokacija za izgradnju, odatle i silni glavosi iz SH za Jasmina i tako dalje, i tako dalje... evo sad i teren se sredjuje, opet najvecom inicijativom Azmira, osim ako ne grijesim... ali nista od toga ne upucuje niti znaci njegov povratak i vrijeme je da se pomirimo sa tim. Ja jesam.
Jbg ja opet kažem, podijelio sam s vama, jer su mi ljudi rekli da nije neka tajna. Možda su me i zajebali, ne isključujem mogućnost, iako dosad nisu. Danas nikome ne možeš vjerovati, i svi to znamo.

Ali vidjet ćemo, uskoro će biti jasnije, pa šta bude bude.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 mar 2021, 20:45

Zizovic i zvanicno, Zrinjski je uzdrman Evropa im visi o koncu siguran sam da ce sve uraditi da nas dobiju sve raspolozivo ce upotrijebiti ako treba i sudiju poklopiti ako im ne bude išao rezultat u korist.. Otvoreno pa šta bude y.ebem ti bunker gledam ga cijele sezone dosta je toga bilo ako parkiramo bus opet oni ce nas puniti maximalno..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 mar 2021, 20:45

15 mar 2021, 20:42
Beduin je napisao/la:
15 mar 2021, 20:34

Pa treniral Indonezac Kinez?
radi ove golotinja streamove. Pleše pred kamerom oskudno odjeven. Dobija 30 % uplata
& $ ?

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 15 mar 2021, 20:54

Azmir je unutra,ako je vjerovat Husari.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.