PointBlank je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:50
VeteranSA je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:38
Ja mjesecima kritikujem i govorim kako Amar ne može napraviti iskorak ovdje, kako se ne može baviti svime u klubu, a najmanje ekipom, kako igramo loše, kako atmosfera u ekipi ne valja, kako za 100 godina nećemo ni Europe vidjeti, i kako Amar mora otići.
Sada večeras, kada sam se malo ohladio, mislim suprotno. Amar treba ostati. Neka ostane zapisan u istoriji neko ko je sahranio Želju. Nema alibija. Nema drugih krivaca. Neće niko sa njim. Ni igrači. Plasmanom smo nigdje. Licenca za PL u idućoj sezoni više nego upitna. Ali ne sikiram se Babuka je tu, ili što bi rekli "Amar zna". Neka nas svuče u ravan do jaja. Da ima imalo ljubavi prema Želji, morala, karaktera, muda, večeras bi sam podnio ostavku i otišao. Koliko toliko dostojanstveno. Ovao rizikuje da baš ode iz Želje popišan. E moj Amare šta nam uradi. Poserem ti se na šampanjac i dan pobjede....

tebi je Amar najveci problem. Tebe boli za Zelju, ti ces najsretniji biti kad babuka ode.. nisi ovako zustar bio od 2015te do 2018te.
Jesam Boga mi...banovan 10 puta na drugom forumu, svašta mi govorili i pljuvali me jer sam bio jedan od rijetkih koji je kritikovao "nedodirljivog" . Bio sam za Gredu. Bio sam za Vedrana. Za Misimovića ne. Vidiš, govorim o predsjednicima kluba. Najgora je varijanta da se nama trener pozicionirao kao predsjednik. Ne može to. Nema selameta. I vidiš da se neke stvari ponovo dešavaju, da li je to slučajnost ili nešto drugo?
Budimo realni, nema se argumenata braniti Amar. Izgubio se potpuno. I sada neka ga? Sledeća je sa Tuzlom ako ne griješim, šta očekivati? Ja ga ne kontam, pa ostaće zapisan kao neko ko je sahranio Želju, grobar kluba. Amar. Hejjjj. Ne mogu da skontam gdje je nestao onaj mangup, kliker.... i da sada nema mozga da skonta da je za njegovo dobro da se povuče.
Nemam ja problem sa njim, eto neka ga, ko ga ****, nek nam bude šta će biti. Gore sam naveo činjenice. A na šampanjac i dan pobjede, kao i na njegov fudbal se iskenjam dobro i naguram cipelom...