FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrAlemKa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrAlemKa » 15 mar 2021, 21:16

slika

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 mar 2021, 21:16

Ovo ne podsjeća na niz poraza iz 2018. nego ovo je identična stvar kao i tada.

Tada smo niz poraza od 5 utakmica u prvoj polusezoni, da bi šesti upisali u prvom kolu nastavka druge polusezone. Sad imamo niz formu od 5 poraza i 1 remija. Realno to je isti qrac ko i ono iz 2018.

Opet, ovo sve što se događa već neko vrijeme je očigledno problem dublje prirode u klubu, kao što je i onda bio. Nit je ona ekipa sa Vranješom, Krpićem, Čurjurićem, Blagojevićem, Rodinom, Veselim (dok je bar znao driblat), Ramovićem itd. bila toliko loša da izgubi 6 utakmica u nizu, tako ni ova sada nije toliko lošta da ima ovakav negativan niz.

Nit je pokojni Odović bio tada toliko loš trener da izgubi 5 utakmica zaredom, nije ni Amar toliko propao kao trener da izgubi ovoliko utakmica.

Isto i tada kao i sada nas kolju sudije. Ono je zločin bio šta su nam tada radile sudije. Zločin je i ovo što nam sada rade sudije. Danas su se igrači ruku na srce trudili. Trudili su se i oni iz 2018. kad su izgubili 6 zaredom ali nije išlo.

I tada i danas ista negativna atmosfera. Tada su bile marice na treningu, marice protiv TC ko da nam Delije gostuju, navijači ulijetali na teren. Danas navijači to ne mogu raditi jer je publika zabranjena, ali sada navijači upadaju na trening.

Stvari su iste, samo drugačiji akteri u klubu.

Stvari su iste. I na kraju te 2018. sam shrvan, kao što sam i sada.

Pitam se šta nam radi vrli predsjednik Cerić u ovom trenutku. Da bar imamo predsjednika koji će lupit šakom od sto, biti neka spona između igrača, trenera pa i navijača na kraju krajeva.

Da li i u ovim najtežim momentima za klub i dalje ima obraza da izjavi kao neki dan da pregovara sa velikim klubom pa na želi ništa da govori o trenutnoj situaciji.

Da li ga je stid što je već slagao za taj veliki klub jer je rekao da se to trebalo ozvaničit još i prije 2 sedmice? Da li te je stid što kontaš da smo tolike ovce, da kad te neko pita o dešavanjima u klubu i šta ćeš konkretno uraditi ti skreneš s teme i kreneš pričati o Rasmusu Ankersenu, saradnji tvojih prijateljsa s Usain Boltom i Cavanijem, NBA ligi?

Jel' te stid pričat to dok nam stadion sve više liči na ruglo? Jel te stid lagat navijače da je mozzart tvoja zasluga (ako uopšte bude išta od toga), a svi znamo da je to zasluga uprave s rahmetli Džuburom?

Jel' te stid prodavati ublehe na tv-u o potpisivanju ugovora sa amazonom i netflixom, dok nam privrednici poput Jaska i ostali skupljaju pare za plate ko da smo socijalni slučaj?

Molimo boga za neku sadaku, ponižavamo se ko zadnje kuje ne bil' nam po stoti put neko posudio pare da preživimo, a ti meni pričaš o zlatnoj lopti?

Valjaš nonsense da bi digao svoj ego nevjerovatno arogantnom izjavom da je zboga što si ti ušao u klub, sad svi gledaju drugačije na Želju na ostalim kontinentima.

Jeftini populizam tvoj ne prolazi, pogotovo s onim ofiranjem pjevanja Željinih pjesama usred emisije i mahanje šalom.

Šta si konkretno uradio od stvari koje si naveo ko prioritet prioriteta? Znači stvari na kojima se bar do sad počelo raditi?

Amar i igrači također zaslužuju kritike samo takve, samo što smo sve riječi o njima potrošili prethodne 2 sedmice, ne znam više šta da kažem o njima. Usrali su sve što su mogli. Nema te sile koja ih može oprati.

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 15 mar 2021, 21:20

Opet imamo dobar raspored, na Kosevu se potuc za prvo mjesto
:ljepota:

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 15 mar 2021, 21:23

Željezničar- Tuzla City
Sloboda - Željezničar
Željezničar - Mladost
Radnik - Željezničar
Željezničar - Olimpik
Sarajevo - Željezničar
Željezničar - Široki Brijeg
Velež - Željezničar
Željezničar - Borac
Zrinjski - Željezničar
Željezničar - Krupa

I koliko bodova uzimamo od svih ovih po 1 ili 0?

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 15 mar 2021, 21:24

LjoZee je napisao/la:
15 mar 2021, 21:15
SudoHusika je napisao/la:
15 mar 2021, 21:14
https://www.facebook.com/mateo.musa

Majku ti yebem onu lopovsku. Yebem ti kompletno porodično stablo od pradjeda do 14.unuka.
Jesi li ga to nasao? :rol:
Jesam yebem mu porodicu.
Željezničar za život cijeli!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 15 mar 2021, 21:25

Je li Musa izasao iz Sarajeva a da mu dlaka sa glave ne fali. Doduse on je celav, ali da se ovakva lakrdija od sudjenja pitarima desila, Bogami ne znam kako bi se taj Musa proveo.
Bez jedinstva svih Zeljovaca gdje niko nije veci od kluba, a da svi ginemo za nas kluba, sve vise cemo tonuti. Ovo nam se desava jer smo razjedinjeni.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 mar 2021, 21:35

SudoHusika je napisao/la:
15 mar 2021, 21:24
Jesam yebem mu porodicu.
Nije on, brate, najveci krivac. Uradio je samo ono sto mu je neko rekao da mora. Nije ovu lakrdiju priredio iz cejfa, sto nas mrzi, sto ne zna nego sto je dosla naredba sa neke strane i puno je to bitnije sa koje. Mora se oglasiti na ovo neko cisto da izadje u javnost da nismo slijepi i tako pokusati smanjiti mogucnost ovakvih situacija u narednom kolu npr. Nesto vise od toga tesko jer nit vrijeme nit bodove mozes vratiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 15 mar 2021, 21:40

Edis Mulalić: Ko 'gazi', igrat će, ko ne bude 'gazio', neće - računica je jednostavna
mosa lošmi stićko tit-ula!

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 15 mar 2021, 21:41

dopustamo da nas kradu bez i jedne rijeci, pa normalno da ce nastaviti... spremi ba video, kradje iz ove sezone i posalji fifi, uefi, kome vec treba, iskreno ne znaam i nisam upucen kome se moze obratiti za ovakvu lakrdiju od sudjenja u ova 3 kola... opet kazem ne opravdavam igrace, moze i mora ovo puno bolje, ali ako ti neko ne svira 2 penala i ponisten cist gol. I samo bih da napomenem da centarsut nakon kojeg je igrac odgurnuo zeca sa obje ruke u sesnestercu je rezultirao njihovom kontrom i golom. Ma bjezi ba vise ebo ovo

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 mar 2021, 21:42

Stogodišnjica kluba. Ne možemo na stadione. Šesti na tabeli. Ispali iz kupa. Možda nećemo ni europu izborit za stogodišnjicu. Nemamo mladih igrača za prodati. Stara ekipa puna penzionera. Gušimo se u višemilionskim dugovima, pitanje je kako ćemo preživjeti. Niko ni ne zna tačno koliko smo dužni, ali znamo da su milioni i milioni. Igrači te tuže za stogodišnjicu. Stadion zapušten ko šupa. Igrači nam alkoholičari i shishomani. Kompletan stručni štab koliko mjesečno zarađuje za ovaj rezultatski fijasko? Blizu 20.000 KM? Koliko? Klub smo koji u 36. ligi europe, možda neće izboriti ni kvalifikacije trećeg po snazi europskog takmičenja u čije se kvalifikacije neće plasirati ekipe poput Želje, Mačve, Istre, Flamurtarija, Shkupija. Dno dna europe. Fuj, gadite mi se.

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 15 mar 2021, 21:43

Treba biti iskren, da smo dobili i realizivali onaj penal, da sudija nije ponistio cist gol, i da smo dobili 2-0, sad bi 90% postova bilo “Vracamo se” “Sad smo na -6, moze se do titule” itd itd.

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 15 mar 2021, 21:47

Cujemo se na jesen u iducoj sezoni... ako ce neko fakat pratiti ovaj cirkus do kraja, svaka mu cast

Provjerit cu na ljeto jesmo li slucajno izborili Europu i to je to

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 15 mar 2021, 21:49

Ovdje još neki vjeruju u prvo mjesto :urnebes: :mrgreen:
mosa lošmi stićko tit-ula!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 mar 2021, 21:49

Dobili kući 5 od 11 utakmica.

Osma domaćinska ekipa lige.

Zbog ovoga nećeš biti prvak, a ne zbog Muse kojem yebem najmilije i koji nam je ukrao pobjedu danas.

Pobjedile te kući sve ekipe koje se bore za opstanak osim Radnika, a i Radnik je poveo na Grbavici ali na toj utakmici smo bili dovoljno sretni da brzo okrenemo jer je Miličeviću ušla ona golčina koja neće više nikad ući inače bi i to popušili. Sloboda ti bod uzme.

slika

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 15 mar 2021, 21:51

Musa ne smije suditi do kraja sezone, a neko mora stati iza kluba jer mi smo Zeljo, ili bar bili smo Zeljo, jer ne znam sta smo sad.
Lik dodje i na sred Grbavice se popisa po nama, nije bitno po cijem nalogu, a mi se koljemo izmedju sebe.
Ne znam sta nam je vise.
Sve kofol Zeljovci.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 15 mar 2021, 21:51

Igramo atomski futbol, moj Amare nije ovo vise za tebe. Sreca tvoja pa si se dobro ogradio u ugovoru inace mislim da bi letio danas Cim je sudio svirao kraj.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 15 mar 2021, 21:52

ŽELJU pratim 25 godina, ne sjecam se kada sam utakmicu propustio, tesko je bilo sta reci nekoga okriviti zivimo u takvoj drzavi gdje ne postoji sistem pravih vrijednosti, igracima i amaru ne mozemo nista zamjeriti ma kako izgledalo oni su dali svoj maksimum a vidimo da to nije dovoljno za bodove zato smo tu gdje jesmo,

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 mar 2021, 21:54

ZaZelju je napisao/la:
15 mar 2021, 21:51
Musa ne smije suditi do kraja sezone, a neko mora stati iza kluba jer mi smo Zeljo, ili bar bili smo Zeljo, jer ne znam sta smo sad.
Lik dodje i na sred Grbavice se popisa po nama, nije bitno po cijem nalogu, a mi se koljemo izmedju sebe.
Ne znam sta nam je vise.
Sve kofol Zeljovci.
Kakvi mi, pustimo Bandiću da nam sudi u prijateljskoj prije mjesec, a čovjek nam oteo titulu koja bi prekretnica bila i stotine i stotine hiljada eura koje bi od europe dobili igrajući kvale lige prvaka i europa lige. Još nas levat i na prijateljskoj klao.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 15 mar 2021, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 mar 2021, 21:55

braco je napisao/la:
15 mar 2021, 21:49
Dobili kući 5 od 11 utakmica.

Osma domaćinska ekipa lige.

Zbog ovoga nećeš biti prvak, a ne zbog Muse kojem yebem najmilije i koji nam je ukrao pobjedu danas.

Pobjedile te kući sve ekipe koje se bore za opstanak osim Radnika, a i Radnik je poveo na Grbavici ali na toj utakmici smo bili dovoljno sretni da brzo okrenemo jer je Miličeviću ušla ona golčina koja neće više nikad ući inače bi i to popušili. Sloboda ti bod uzme.

slika
Svjesni su svi, i mi navijaci i Amar i igraci, ovog, ali ocigledno ne postoji rjesenje dok su svi ovi trenutni tu. Tek mozda sa skroz novom ekipom, trenerom i slicno. Sa Amarom i igracima ovim se ne moze to rijesiti.

Ova lakrdija je nama unistila citav nastavak sezone. Mi smo bodovno tu i sa te strane glupo je reci sad da nemas sansu za nesto, ali nakon onakvog ispadanja iz Kupa, ovakvog poraza mislim da se ekipa vise ne moze dici do kraja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 15 mar 2021, 21:57

Dosta vise te price "mi smo Zeljo", fakat nema logike, jel treba izac na teren rec mi smo Zeljo i dobijamo 3 boda?

Vidjeli smo sve kad se prekinula prosla sezona, dvije poluizjave od vodstva kluba su date i to je to. Pola vas na forumu vise brine o klubu nego oni u upravi.

Zayebi vise, ista prica kao sa reprezentacijom, kurcobolja igraca i neznanje trenera i uprave. Ohladit ce ljude od Zelje totalno.

Evo ja prvi nemam volje pratit ovaj cirkus vise. Procitat cu na klixu kako smo odigrali i to je to. A ako ne bude nekih vecih promjena, sljedeca sezona ce biti repriza ove, 100%.
Zadnja izmjena: Bajramovic1999, dana/u 15 mar 2021, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Fudbalmozak2, Galantni, Google Adsense [Bot], Levin, Mana, NeSamSafetee i 57 gostiju.