https://www.bbc.com/news/business-51706225
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ono koje misli da se u Sarajevo po carsiji hoda sa macetama i skidaju glave ako vide da si rvat, e ono kaze culo u Sar da nije bajna situacija a mi koji zivimo kao pojma nemamo 
I ono nama misli dobro i zeli sve najbolje, pa nam dobronamjerno to sve fino zeli reci

I ono nama misli dobro i zeli sve najbolje, pa nam dobronamjerno to sve fino zeli reci

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Velez je najposteniji klub, zato je bio vise drugoligas nego konkurent. Nisu mu dali da bude ono sto je danas, prvak.
Taman dobra prica da Jasmila Zbanic napravi dobar film o velezu.
Taman dobra prica da Jasmila Zbanic napravi dobar film o velezu.
12:21 Zec i reakcija

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ona mačka sa sjevera redovno gleda utakmice
Amar na kraju ne zna šta bi sa sebe, malo mi ga je i žao

nema potpisa
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Zanimljivo je i ovo sa Lendrićem koji uopšte nije bio u zapisniku a odjednom počinje utakmicu a onaj Juričić na klupi. Igrač sat prije utakmice sazna da nije u kadru, a odjednom u prvoj postavi, kakva je tu igranka bila? Ko na kraju od prvobitnih zamjena ispade iz zapisnika, Veselinović?
nema potpisa
jebote sta se desava ,Olimpic mora popravljati prosjek sarajevskih Premijerligasa ,velikana Bh fudbala koji u 3 prva kola ne znaju gola dati uz mrsavi bod osvojen igrajuci izmedju sebe.Bogami ovo niko nije ocekivo ,od 9 mogucih oni po 1 bod osvojili i ni jedan gol datih ,drama
Zakuhalo se pravo i niko ziv ne moze predvidjeti konacan poredak jer je bas sve moguce,idemo dalje ,nek bude sta ce biti.
Raspored ko raspored,sa svima se mora igrati,samo volim sto protiv Borca igramo kuci jer i sad imam traume od Gigovica
.Raduje me i tekma sa Sarajevom u Vrapcicima trece kolo ,vidit ce me na sta ce to ispasti.Uglavnom idemo dalje ,bice jako zanimljivo i za vrh i za opstanak

Zakuhalo se pravo i niko ziv ne moze predvidjeti konacan poredak jer je bas sve moguce,idemo dalje ,nek bude sta ce biti.
Raspored ko raspored,sa svima se mora igrati,samo volim sto protiv Borca igramo kuci jer i sad imam traume od Gigovica

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Borcu odlican raspored, prvo tri lakse utakmice taman da se digne forma i sve fino uigra, docekujemo Siroki,Zrinjski i Tuzlu sto je mnogo bolje a gostujemo posrnulom Zelji i Slobodi
Bodove bi mogli gubiti jedino na Kosevu i Vrapcicima ali sve u svemu bas je dobar raspored 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Niko se vise ne boji zeljkana.delko je napisao/la: ↑16 mar 2021, 02:02Borcu odlican raspored, prvo tri lakse utakmice taman da se digne forma i sve fino uigra, docekujemo Siroki,Zrinjski i Tuzlu sto je mnogo bolje a gostujemo posrnulom Zelji i SlobodiBodove bi mogli gubiti jedino na Kosevu i Vrapcicima ali sve u svemu bas je dobar raspored
![]()

VI KOJI IDETE NA GRBAVICU OSTAVITE SVAKU NADU
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu

Izjava kamatara osima prije nego sto vam je ukrao klub:
Izgubili smo pet utakmica uzastopno jer smo slabi. Može malo sudija pogriješiti ili imati nesreću nekoliko puta. Ali izgubiti pet puta znači da smo slabi. To je očito. Ne sjećam se ko je posljednji put tako izgubio. Treba se svojski potruditi da izgubiš pet utakmica. Nije sramota reći da si slab. Insistirat ću na tome da se usadi tačno mišljenje o sebi

-
- Kontakt:
Bolje mu je nekad da malo manje prica, sad mora pojesti svoja g.vna.Covid19 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 02:32![]()
![]()
Izjava kamatara osima prije nego sto vam je ukrao klub:Izgubili smo pet utakmica uzastopno jer smo slabi. Može malo sudija pogriješiti ili imati nesreću nekoliko puta. Ali izgubiti pet puta znači da smo slabi. To je očito. Ne sjećam se ko je posljednji put tako izgubio. Treba se svojski potruditi da izgubiš pet utakmica. Nije sramota reći da si slab. Insistirat ću na tome da se usadi tačno mišljenje o sebi![]()
Inace kako sam skontao on nije trener kao ostali, on se u sve zivo mijesa i to ce mu na kraju dohakati. Dugo mu je to prolazilo i puno dobrih rezultata donijelo ali dosla nova vremena gdje to ne prolazi.
Ja ga mrzim jos otkad su smanjili gostujuci sektor pred derbi na Grbavicu kad se za to otvoreno zalagao i neku ruku pokvario buduce derbije sto se tice tih ogranicenja za navijace. Vjerujem da je prije imao uticaja kod sudija i da je spreman na sve. Vherujem da je podmetao i prosloj upravi Zelje na kraju. Jednostavno u sve se mjesa, nije kao ostali treneri koncentrisan samo na ekipu
Zelji je puno toga donio i bili bi prosjecan klub bez njegovih titula ali sad su neka druga vremena gdje to ne prolazi
-
- Kontakt:
Fuj fuj fujjjredbull93 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:07IliConvicts1988 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:47Bravo, lijepo rečeno.Baader je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:42Žaliti Željezničar jer su ih sudije oštetile stvarno nema smisla, isto kao ni mitomane i najveće falsifikatore svega, a ni Sarajevo.
Sudije su time ekipama donijele toliko protekcije, a drugima zla da ne može stotinu ovakvih utakmica ko danas oprati tu ljagu.
To je ta utakmica
Tad je bilo sve uredu i likovalo se, iskreno nije mi ih zao zbog sudijskog kasapljenja. Sve se vraca, sve se placa.
-
- Kontakt:
Kakva je fora sa Erminom Zecom? Da je pokidao sve tetive dosad bi se vratio i igrao redovnije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Covjek ba rekreativno igra u Zelji ali bukvalno,nema plate dodje malo se istrci..rekreativac Bgm..zna on lopte igrati ali dzaba kad mu tekme zelje dodju kao termin.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.