Postao/la zeljodogroba » 16 mar 2021, 11:02
A ljudi budmo realno, kod nas u nasoj ligi je uvijek bilo najteze imati dobrog beka, eto ko ima kvalitetnog beka u ligi? Jedino bi izuzeo mozda corica i cipetica, ovo ostalo je sve u par deka. Jednostavno, jako zahtjevna pozicija, mnogi velikani se pate sa tom pozicijom, a mi da se ne patimo. Od kvesica nismo imali kvalitetnog beka, prije kvesica necu ni da pricam o radovanovicu, simicu, i onim koji su bili gori od njih, sto je tesko hahahaha.
Davno se pricalo po forumu da se napad na zelju desava organizovano i mnogo je tu faktora i ljudi koji stoje iza toga ocigledno. Juce smo to mogli vidjeti i na zelenom terenu. Boga mi bi mi lakse bilo da su nas raznijeli i dobili nas 0-3. Npr Siroki je dosao na grbavicu, naruzio nas i tu samo samo MI bili krivi. Ovo sinoc me boli jer je nepravda. Nismo toliko lose izgledali, cak sta vise. Jel se moze sada i preko Dzinde ili na neki drugi nacin izvrsiti pritisak na savez za onakvu lakrdiju?
Kad si los, jednostavno si los, radis na tome da budes bolji, ali kad si los i jos kada si solidan ili iole dobar, neko te lupi po glavi i zakuca te sa onakvim sudjenjem, sta ces uraditi? Zalosno, fuj, gadi mi se sve ovo i zavidim mnogima koji su davno prestali pitati ovu nasu cirkus ligu. Nakon kradnje u Bijeljini nisam progovorio cca 6 sati, **** ba sve ostalo, nepravda boli.