Ko sto Virto nekad rece, samo trpaj, nikakve sudijske greske.
Samo zbog ovog mamlaza nek se ovo desava.
Al sve, bukvalno sve im se vraca..sjetim se kad su ismijavali Sabrinu sto se zalila na sudijske odluke odmah posle utakmice protiv Bresta i to UEFI.
Sad placu sto im predsjednik i niko iz klub nema muda da se zali nasim u Bosni
Sad opleli po,sudijama,nalogodavcima savezu svi im krivi.Jedno pitanje,koje sezone suspendovase onolike sudije zbog" sudjenja "na grbavici?Sto tada niste moralisali
Sta ste ostvarili, nisam u toku, osim sto ste, umjesto da zadrzite ekipu i ojacavate je iz godine u godinu, prodajom Rahmanovica i Tatara uradili reset sto pokazuje jedan od mogucih devet bodova
Znaci, bas suprotno, vratili ste se tri koraka unazad losom transfer politikom u godini gdje ce prvak imati itekako realne sanse za grupnu fazu Konferencijske lige
Ili si i poslije ova tri kola u tripu da ste se "izdigli" i da ste bh. Dinamo?
Reši rebus:
FK Sarajevo, FK Tuzla City, FK Klis i FK Borac.
Eto i slikovito, ako ti je teze skontati. Sve to od odlaska Musemica. I sve dok je ovako, prica vam pada u vodu.
Kao sto rekoh, nista sto drugi klubovi nisu ostvarili ilitiga ostvarivali vec u ranijim sezonama.
Taman kad ste trebali napasti grupnu fazu i izdignuti se iznad lige, losim prelaznim rokom koji se dao naslutiti zbog nestrucnog SD taldzije, vi ste se rijesili dva najbolja igraca i opet pali dva levela ispod onoga sto ste bili.
Akademija bas i ne fercera u zadnje vrijeme zar ne? Nemoj mi sad nabrajati kovaxevic pidro ovaj onaj kad i sam vidis da nije to to i da su oni baceni u vatru silom prilika i to za vrijeme mrskog Musemica.
Znaci, suma sumarum, imali ste sve predispozicije da se izdignete i prokockali ste to zasada. Ako osvojite titulu, imat cete na ljeto sansu da se popravite transferima, ali gledajuci na to da saradjujete s Husarom, nema od te ljubavi nista.
I nemojte molim vas 'moj tata je jaci od tvog tate' jer mi to nije cilj posta. Ja itekako znam kakav je Velez, koliko je igracki ispod par ekipa u ligi, ali sam zadovoljan, nigdje skandala, nigdje platice da kasni, budzet nam je skroman al zadrzavamo kostur, dodajemo igraca koliko mozemo, ne dajemo nikom basnoslovne cifre koje ce igraci sudski traziti i mi nismo tema ovoga. I plus pravimo svoj stadion.
Meni ste puno bolje igrali kad je bio Husref u jednom dijelu sezone, ono kad ste Sirokog mlatnuli 0:3, bas ste bili klasa i favoriti u svakom mecu. Sad niste, tako da, zakljucak je, ne dw niste nista ostvarili, nego ste i nazadovali
Citirajte me nakon tri kola naredna: Sarajevo nece uzeti vise od 3b, upravo zbog nedostatka pravog strucnjaka koji ne izlazi na press sa hrpom floskula, koji zna izmjenom promijeniti tok utakmice i slicne osnovne trenerske karakteristike
Citirat cu te, ali nemoj samo da se ne javljas
Dogovor?
ne bi ni tebe ni tvog punca
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!