FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kova
Oremuš-Mili-Adukor-Salčin
Đokanović-Sušić
Fanimo-Pejović-Milanović
Mešanović
Ja bi ovako, ako Salčin ne mogne, drugog izbora osim Hodžića nemamo. Pejović ako do 30 minute bude loš, odmah izmjena, Cmiljanića u vrh napada a Mešanovića na mjesto iza napadača.
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma Pejovića ohladit skroz, bolje gurnut Varešanovića i dat mu 90 min, nek pokaže šta zna. Ili čak Ramića. E ako ćemo protiv Krupe uvodit staronje i "iskusne", jbg onda, raspusti akademiju skroz. Čak bi bilo dobro i Fanima ohladit, al nema ko ući.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:46Ja se više bojim Krupe nego Širokog. Uh kako bi nam sjela pobjeda sa 2-3 gola razlike.
Kova
Oremuš-Mili-Adukor-Salčin
Đokanović-Sušić
Fanimo-Pejović-Milanović
Mešanović
Ja bi ovako, ako Salčin ne mogne, drugog izbora osim Hodžića nemamo. Pejović ako do 30 minute bude loš, odmah izmjena, Cmiljanića u vrh napada a Mešanovića na mjesto iza napadača.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I da, nije insajderska, nego me samo zanima misljenje drugih.
Tek on nema nikakve vezeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:36Jel bi bili zadovoljni kad bi Hadzibegic dosao na mjesto SD-a ?
I da, nije insajderska, nego me samo zanima misljenje drugih.
Sve i da imaš dobru lokaciju i sve građevinske dozvole, moguće je kroz 15-20 godina postepenog rada. Pogledaj Grbavicu i Vrapčiće, odakle su krenuli i na kojem su tek nivou.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Da se namakne lova ili investitor gotovo bi bilo za 2 god. Iz temelja.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne bi papire izvadio za to vrijemeElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:48
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa ovako kako mi ležerno radimo i ne bi. Mi sjednicu zakazemo za 6 mjeseci pa onda na toj sjednici odlucimo, da cemo na drugoj sjednici nakon 2 mjeseca tek odluciti.Denchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:50Ne bi papire izvadio za to vrijemeElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:48
Ali isto tako tesko, da možemo i lovu kakvu namaknut ili investitora tako, da stadion ostaje mokri san.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nalazimo se u BiH jbg, i trenutno su vlastima druge stvari na pameti...ElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:53Pa ovako kako mi ležerno radimo i ne bi. Mi sjednicu zakazemo za 6 mjeseci pa onda na toj sjednici odlucimo, da cemo na drugoj sjednici nakon 2 mjeseca tek odluciti.Denchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:50Ne bi papire izvadio za to vrijemeElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:48
Ali isto tako tesko, da možemo i lovu kakvu namaknut ili investitora tako, da stadion ostaje mokri san.
-
- Kontakt:
Sta kaze Opštinsko vijece, nacelnik Mandic, naša uprava ima li kakvi pomaka, dogovora ??
Bgm pred izbore su bili aktivniji.
25 marta zasjeda vijecebordobijeli je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:57Sta je s koncesije koševa ??
Sta kaze Opštinsko vijece, nacelnik Mandic, naša uprava ima li kakvi pomaka, dogovora ??
Ma dok svako sebe nađe, dok se procedure završe, dok se vlast promijeni... Nema od tog ništa. Uzdat se u neko sređivanje Koševa i to je to.Denchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:54Nalazimo se u BiH jbg, i trenutno su vlastima druge stvari na pameti...ElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:53Pa ovako kako mi ležerno radimo i ne bi. Mi sjednicu zakazemo za 6 mjeseci pa onda na toj sjednici odlucimo, da cemo na drugoj sjednici nakon 2 mjeseca tek odluciti.
-
- Kontakt:
Hvala na infu, nadam se najboljem po FKS a mislim da je to koncesija.Lakoste je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:0525 marta zasjeda vijecebordobijeli je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:57Sta je s koncesije koševa ??
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bordospartanac, budzak, Cautinho, dark44, deda, Evander, feniksptica, fks74, Fudo, hajroooooo, HordasDolacMalta, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, kogmagie46, Lecler, leo1946, MaroonBjelave, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Riziko, SamoDaKazeem, samoFKS, Simi, spezial, StevieG8, stokastoka23, tenpenny, USB, Vanja8, Vrhbosnian i 512 gostiju.