FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja se više bojim Krupe nego Širokog. Uh kako bi nam sjela pobjeda sa 2-3 gola razlike.
Kova
Oremuš-Mili-Adukor-Salčin
Đokanović-Sušić
Fanimo-Pejović-Milanović
Mešanović
Ja bi ovako, ako Salčin ne mogne, drugog izbora osim Hodžića nemamo. Pejović ako do 30 minute bude loš, odmah izmjena, Cmiljanića u vrh napada a Mešanovića na mjesto iza napadača.
Kova
Đokanović-Sušić
Fanimo-Pejović-Milanović
Mešanović
Ja bi ovako, ako Salčin ne mogne, drugog izbora osim Hodžića nemamo. Pejović ako do 30 minute bude loš, odmah izmjena, Cmiljanića u vrh napada a Mešanovića na mjesto iza napadača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma Pejovića ohladit skroz, bolje gurnut Varešanovića i dat mu 90 min, nek pokaže šta zna. Ili čak Ramića. E ako ćemo protiv Krupe uvodit staronje i "iskusne", jbg onda, raspusti akademiju skroz. Čak bi bilo dobro i Fanima ohladit, al nema ko ući.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:46Ja se više bojim Krupe nego Širokog. Uh kako bi nam sjela pobjeda sa 2-3 gola razlike.
Kova
Đokanović-Sušić
Fanimo-Pejović-Milanović
Mešanović
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Za pocetak bi dobro bilo i postignuti gol, mozda onda i pobjedimo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zašto bi mu post bio obrisan, gdje je to on uvrijedio legendu Sarajeva? Napisao kako ne prati toliko što je poznata činjenica već više godina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel bi bili zadovoljni kad bi Hadzibegic dosao na mjesto SD-a ?
I da, nije insajderska, nego me samo zanima misljenje drugih.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tek on nema nikakve vezeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:36Jel bi bili zadovoljni kad bi Hadzibegic dosao na mjesto SD-a ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve i da imaš dobru lokaciju i sve građevinske dozvole, moguće je kroz 15-20 godina postepenog rada. Pogledaj Grbavicu i Vrapčiće, odakle su krenuli i na kojem su tek nivou.
-
- Kontakt:
Ma da izgradiš stadion treba novca neki 40 - 50 miliona i da imas te pare treba 5-6 godina. Tako da mislim u blizoj buducnosti od tog nema nista. Nama je najbolja opcija da nam daju koncesiju koseva, uredit ga da mozemo igrati Europu i to je to. Rekoše u martu ce se znati oko koševa pa vidjecemo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da se namakne lova ili investitor gotovo bi bilo za 2 god. Iz temelja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ne bi papire izvadio za to vrijemeElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:48
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa ovako kako mi ležerno radimo i ne bi. Mi sjednicu zakazemo za 6 mjeseci pa onda na toj sjednici odlucimo, da cemo na drugoj sjednici nakon 2 mjeseca tek odluciti.Denchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:50Ne bi papire izvadio za to vrijemeElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:48
Ali isto tako tesko, da možemo i lovu kakvu namaknut ili investitora tako, da stadion ostaje mokri san.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nalazimo se u BiH jbg, i trenutno su vlastima druge stvari na pameti...ElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:53Pa ovako kako mi ležerno radimo i ne bi. Mi sjednicu zakazemo za 6 mjeseci pa onda na toj sjednici odlucimo, da cemo na drugoj sjednici nakon 2 mjeseca tek odluciti.Denchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:50Ne bi papire izvadio za to vrijemeElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:48
Ali isto tako tesko, da možemo i lovu kakvu namaknut ili investitora tako, da stadion ostaje mokri san.
-
- Kontakt:
Sta je s koncesije koševa ??
Sta kaze Opštinsko vijece, nacelnik Mandic, naša uprava ima li kakvi pomaka, dogovora ??
Bgm pred izbore su bili aktivniji.
Sta kaze Opštinsko vijece, nacelnik Mandic, naša uprava ima li kakvi pomaka, dogovora ??
25 marta zasjeda vijecebordobijeli je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:57Sta je s koncesije koševa ??
Ma dok svako sebe nađe, dok se procedure završe, dok se vlast promijeni... Nema od tog ništa. Uzdat se u neko sređivanje Koševa i to je to.Denchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:54Nalazimo se u BiH jbg, i trenutno su vlastima druge stvari na pameti...ElCartel11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:53Pa ovako kako mi ležerno radimo i ne bi. Mi sjednicu zakazemo za 6 mjeseci pa onda na toj sjednici odlucimo, da cemo na drugoj sjednici nakon 2 mjeseca tek odluciti.
-
- Kontakt:
Hvala na infu, nadam se najboljem po FKS a mislim da je to koncesija.Lakoste je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:0525 marta zasjeda vijecebordobijeli je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:57Sta je s koncesije koševa ??
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, napoleon72 i 46 gostiju.