Fer, tu sam jakillafrommanilla je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:50golgozte bodova uzelizagor1987 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:04Za vas smo bukvalno Bayern ako cemo realno mada to nije tesko i nesto sto nam treba biti neko mjerilo. Znaci manje od 3 bobe osvajamo nakon 3 kola?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:29
ja se vise bojim Bayerna s Koseva i Cmiljanica, te velike stepenice iznad ove lige![]()
ne bi ni tebe ni tvog puncaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:07Citirat cu te, ali nemoj samo da se ne javljaskillafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:21Citirajte me nakon tri kola naredna: Sarajevo nece uzeti vise od 3b, upravo zbog nedostatka pravog strucnjaka koji ne izlazi na press sa hrpom floskula, koji zna izmjenom promijeniti tok utakmice i slicne osnovne trenerske karakteristike![]()
Dogovor?![]()

Bio si upravu, muski je priznat

Da me je razocarao Vinko, jeste, ali na dusu i Emiru. Moze ga izvaditi samo pravo dobar ljetni rok, u suprotnom nek se goni u 3pm, ma da nakon ovoga volio bi da leti jos sada, ali nece od toga nista biti.