Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 mar 2021, 15:58

killafrommanilla je napisao/la:
16 mar 2021, 15:50
zagor1987 je napisao/la:
03 feb 2021, 01:04
03 feb 2021, 00:29

ja se vise bojim Bayerna s Koseva i Cmiljanica, te velike stepenice iznad ove lige :mrgreen:
Za vas smo bukvalno Bayern ako cemo realno mada to nije tesko i nesto sto nam treba biti neko mjerilo. Znaci manje od 3 bobe osvajamo nakon 3 kola?
golgozte bodova uzeli

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 feb 2021, 01:07
03 feb 2021, 00:21
Citirajte me nakon tri kola naredna: Sarajevo nece uzeti vise od 3b, upravo zbog nedostatka pravog strucnjaka koji ne izlazi na press sa hrpom floskula, koji zna izmjenom promijeniti tok utakmice i slicne osnovne trenerske karakteristike :kafa:
Citirat cu te, ali nemoj samo da se ne javljas
Dogovor?
ne bi ni tebe ni tvog punca :(
Fer, tu sam ja :D
Bio si upravu, muski je priznat :thumbup:
Da me je razocarao Vinko, jeste, ali na dusu i Emiru. Moze ga izvaditi samo pravo dobar ljetni rok, u suprotnom nek se goni u 3pm, ma da nakon ovoga volio bi da leti jos sada, ali nece od toga nista biti.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 16 mar 2021, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 mar 2021, 15:59

Stroj1946 je napisao/la:
16 mar 2021, 15:45
Miljacka je napisao/la:
16 mar 2021, 15:42
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
16 mar 2021, 15:04

100%

Ljudi nisu u stanju šupu napraviti.
Nemamo vremena od osvajanja trofeja
Nemoj se sa njim raspravljati, lik je napaćen. Ima mentalnih problema. Ozbiljno ti govorim.
Reče lik koji sam sebi replicira preko profila aduka i Bog zna koliko još :rol: :rol: :rol:

Uostalom mali, miljacka je za tebe oličenje kulture i primjer kako se normalno može razgovarati.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 16 mar 2021, 16:05

zeljovac21 je napisao/la:
16 mar 2021, 15:56
**** mu mater mogu li ovi pitari biti bar malo objektivni. Toliko su zadojeni mrznjom da ispadaju glupi ko ****.
Fulio si temu
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 16 mar 2021, 16:16

Stroj1946 je napisao/la:
Nemoj se sa njim raspravljati, lik je napaćen. Ima mentalnih problema. Ozbiljno ti govorim.
Tačno tako.

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 16 mar 2021, 16:21

Joj kad Željo naredne 4 dobije pa se priblizi migrantima na 5bodEva

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 16 mar 2021, 16:25

Sarajevo pobjedi Krupu. igra remi sa Širokim, izgubi od Veleža, Borac dobije prve tri, i eto spektakla na Koševu :opaopa: :kafa:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 mar 2021, 16:27

Hahahaha...

Joj ove pojedine Velezovce koliko puca kompleks FkS...
Ono se bavi analizom rada SD, trenera ,Uprave...
A ja veze nemam ko im je SD, hajde za Dudica svi znaju,ali ko su pomocnici,ko je u Upravi, to pojma nemam...
Hahaha...
A ono cijeli dan visi na kompu i ubi se da bi nekom nesto dokazalo...
Pa bolan,eto mi se nismo uzdigli,ali istorijska sansa se vama ukazala i vjerujem ako osvojite Premijer ligu da ce se opasno zabrinuti u Bayernu, PSG, Realu, Manchester C...

Jaa kompleksasa mati moja...Hahahaha

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 mar 2021, 16:29

tm01hzne je napisao/la:
16 mar 2021, 16:16
Stroj1946 je napisao/la:
Tačno tako.
Ti si onaj što mi je psovao u pp, i prijetio doxanjem? :pinokio: :pinokio:
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 16 mar 2021, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 16 mar 2021, 16:29

Riziko je napisao/la:
16 mar 2021, 16:25
Sarajevo pobjedi Krupu. igra remi sa Širokim, izgubi od Veleža, Borac dobije prve tri, i eto spektakla na Koševu :opaopa: :kafa:
Bolje i Borac nego... :mrgreen: :kafa:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 16 mar 2021, 16:30

16 mar 2021, 15:44
Miljacka je napisao/la:
16 mar 2021, 14:18
16 mar 2021, 14:06
Sta ste ostvarili, nisam u toku, osim sto ste, umjesto da zadrzite ekipu i ojacavate je iz godine u godinu, prodajom Rahmanovica i Tatara uradili reset sto pokazuje jedan od mogucih devet bodova

Znaci, bas suprotno, vratili ste se tri koraka unazad losom transfer politikom u godini gdje ce prvak imati itekako realne sanse za grupnu fazu Konferencijske lige

Ili si i poslije ova tri kola u tripu da ste se "izdigli" i da ste bh. Dinamo?
Reši rebus:
FK Sarajevo, FK Tuzla City, FK Klis i FK Borac.

slika

slika
Eto i slikovito, ako ti je teze skontati. Sve to od odlaska Musemica. I sve dok je ovako, prica vam pada u vodu.
Kao sto rekoh, nista sto drugi klubovi nisu ostvarili ilitiga ostvarivali vec u ranijim sezonama.

Taman kad ste trebali napasti grupnu fazu i izdignuti se iznad lige, losim prelaznim rokom koji se dao naslutiti zbog nestrucnog SD taldzije, vi ste se rijesili dva najbolja igraca i opet pali dva levela ispod onoga sto ste bili.

Akademija bas i ne fercera u zadnje vrijeme zar ne? Nemoj mi sad nabrajati kovaxevic pidro ovaj onaj kad i sam vidis da nije to to i da su oni baceni u vatru silom prilika i to za vrijeme mrskog Musemica.

Znaci, suma sumarum, imali ste sve predispozicije da se izdignete i prokockali ste to zasada. Ako osvojite titulu, imat cete na ljeto sansu da se popravite transferima, ali gledajuci na to da saradjujete s Husarom, nema od te ljubavi nista.

I nemojte molim vas 'moj tata je jaci od tvog tate' jer mi to nije cilj posta. Ja itekako znam kakav je Velez, koliko je igracki ispod par ekipa u ligi, ali sam zadovoljan, nigdje skandala, nigdje platice da kasni, budzet nam je skroman al zadrzavamo kostur, dodajemo igraca koliko mozemo, ne dajemo nikom basnoslovne cifre koje ce igraci sudski traziti i mi nismo tema ovoga. I plus pravimo svoj stadion.

Meni ste puno bolje igrali kad je bio Husref u jednom dijelu sezone, ono kad ste Sirokog mlatnuli 0:3, bas ste bili klasa i favoriti u svakom mecu. Sad niste, tako da, zakljucak je, ne dw niste nista ostvarili, nego ste i nazadovali :)
Sve stoji sto kazes, ali isto tako sve sto si rekao ne znaci da nece biti bolje, a ni gore. Doci ce novi Rahmanovic, doci ce i bolji. Ali sigurno da ni ja ni ti ne mozemo biti sigurni u to da cemo napraviti iskorak i uletiti u neke grupe, odnosno da necemo. Ja sam neko kome je casa do pola puna, tako da mi i "samo" ovi trofeji ne padaju toliko tesko, cak naprotiv jer koliko sam razocarenja sa Sarajevom u proslosti (2007-2014) dozivio ovo mi je (jos uvijek) sasvim dovoljno.

@Stroj1946 Zar fakat mislis da Duljevinha shvatam za ozbiljno? :mrgreen:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 mar 2021, 16:36

Cudi me da se kone nikad nisu žalile na sudjenje Mujica,Jakubovica,Kaljanca :hmmmmm:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2021, 16:36

Iduće kolo na grbavici je derbi sredine tabele, biće zanimljivo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

M0starskiRambo
Kontakt:

Post Postao/la M0starskiRambo » 16 mar 2021, 16:37

Kitari, kad će samoproglašeni BiH Dinamo postignuti gol ? Prošlo treće kolo, a Njanjajvo i dalje 0 golova...to ti je prvak 95 plasirane lige na svijetu. Prošle godine došli do play-offa i to na guzove protiv Budućnosti iz Podgorice i oni našli sebe usporedivati sa CZ i DZ hahahhahahah čobani kitarski. Ismijavaju ovdje Vrapčiće, a znali su nas moliti za pomoć nakon incidenta u ŠB. Isprcali vam Vrapčići ženski rod.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 mar 2021, 16:39

su: Azmir Husić (Tuzlanski kanton), Midhat Sarajčić (Srednjobosanski kanton), Muris Jabandžić (Zeničko-dobojski kanton), Muhidin Raščić (Bosansko-podrinjski kanton), Irfan Durić (Unsko-sanski kanton), Fuad Čolpa (Kanton Sarajevo), Ivan Beus (Hercegovačko-neretvanska županija), Dragan Soldo (Zapadno-hercegovačka županija), Ivan Perić (Kanton 10), Ivo Ivkić (Posavski kanton), Milorad Sofrenić, Milorad Lale, Miloš Brkić, Žarko Laketa, Vico Zeljković (svi FSRS).

Jel zna netko
Jel ima od ovih itko fakultet

Fakultet za sport i tjelesni odgoj po mogucnosti
:plac:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 mar 2021, 16:42

A jesi mudonja kad preko foruma psujes clanove porodice, serem ti se u seljacka usta 😘
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 mar 2021, 16:43

Po meni Vrapcici su fino mjesto...
Ne vidim problem sto je stadion tu...
Cini mi se da ima i Lokomotiva iz Vrapcica,ali Velezov zvanicni naziv je Velez Mostar...

M0starskiRambo
Kontakt:

Post Postao/la M0starskiRambo » 16 mar 2021, 16:43

Šta mislite, da li će BiH Dinamo postignuti gol u četvrtom kolu ?

7.80 - DA
1.13 - NE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 mar 2021, 16:45

M0starskiRambo je napisao/la:
16 mar 2021, 16:37
Kitari, kad će samoproglašeni BiH Dinamo postignuti gol ? Prošlo treće kolo, a Njanjajvo i dalje 0 golova...to ti je prvak 95 plasirane lige na svijetu. Prošle godine došli do play-offa i to na guzove protiv Budućnosti iz Podgorice i oni našli sebe usporedivati sa CZ i DZ hahahhahahah čobani kitarski. Ismijavaju ovdje Vrapčiće, a znali su nas moliti za pomoć nakon incidenta u ŠB. Isprcali vam Vrapčići ženski rod.
:facepalm: :oops:

Dobro je više yebavanja ženskog roda po forumima.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2021, 16:46

svrakino1921 je napisao/la:
16 mar 2021, 16:39
su: Azmir Husić (Tuzlanski kanton), Midhat Sarajčić (Srednjobosanski kanton), Muris Jabandžić (Zeničko-dobojski kanton), Muhidin Raščić (Bosansko-podrinjski kanton), Irfan Durić (Unsko-sanski kanton), Fuad Čolpa (Kanton Sarajevo), Ivan Beus (Hercegovačko-neretvanska županija), Dragan Soldo (Zapadno-hercegovačka županija), Ivan Perić (Kanton 10), Ivo Ivkić (Posavski kanton), Milorad Sofrenić, Milorad Lale, Miloš Brkić, Žarko Laketa, Vico Zeljković (svi FSRS).

Jel zna netko
Jel ima od ovih itko fakultet

Fakultet za sport i tjelesni odgoj po mogucnosti
:plac:
Soldo ima i B licencu, studiro ovde bas taj faks...

Ali interesuje me sta azmir ima od skole :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

M0starskiRambo
Kontakt:

Post Postao/la M0starskiRambo » 16 mar 2021, 16:47

Navijač Njajanjva soli pamet oko "kulturnog ponašanja". Idi opsuj mater čhetničku Vinku Marinoviću, pokaži da si "mangup" iz Saray kasabe. Baci koji pogled na podforum FK Sarajeva, pogledaj kakve komentare pišete, seljačine podrinjske i sandžaĆke

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.