FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nakon amarove jucerasnje reakcije, mislio sam da nece biti nikakvog saopcenja, ili su navijaci konstantnim pisanjem i aludiranjem da se mora nesto reci doveli klub do toga da reaguje ili su sami, nije bitno, malo su me iznenadili. Ne treba stati i ostaviti ovo samo na izjavi za medije!!!!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kad sitni lopovi pljackaju raju obicno udaraju na žene,djecu,stare,one slabe...tako i u fudbalu.Mi smo grohnuli na svim poljima,osjetili da smo slabi i zbog toga nam ovo rade.Da se i jednom studiji koji nas je ovdje oštetio pištaljka gurnula u šupak i takvog ga pustili da ide iz grada i da iz šupka svira po svom rodnom gradu nebi više ni jednom na um palo ni za kakve pare da nam ovo rade.
Mi da smo klub kako treba, predsjednik i UO bi tražili hitan sastanak sa predsjednikom saveza, uz prisustvo komesara takmičenja, takmičarske komisije i sudijske organizacije, i prezentovao unaprijed spremljenje materijale od penala u Bjeljini pa do danas. Pritisnuti ih maksimalno, zaprijetiti i sa UEFA, ako treba uključiti i njih. Tražiti samo da se ovome stane u kraj, ništa više. ALi u klubu koje je DJL to je naučna fantastika.
Ne smiju Amar i igraci komentarisati direktno sudjenje. Mislim mogu, ali bi ih pozvala Disciplinska komisija na razgovor i da im uruci kaznu.zeljodogroba je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:21Nakon amarove jucerasnje reakcije, mislio sam da nece biti nikakvog saopcenja, ili su navijaci konstantnim pisanjem i aludiranjem da se mora nesto reci doveli klub do toga da reaguje ili su sami, nije bitno, malo su me iznenadili. Ne treba stati i ostaviti ovo samo na izjavi za medije!!!!!
Dodali su i ovu sliku u saopstenje:

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ici do kraja.Pisat uefi ovog sudiju privest i nek prizna ko mu je platio za ovo.Nesmije se na ovom stat.Pomagajte.
Oba penala protiv Olimpika je morao signalizirati i pomoćni sudija. Nemojte mi samo reći da je Macić, ili onaj Ibrišimbegović iz Travnika bio...
Glavni sudija na utakmici je Mateo Musa, a pomoćnici su Jure Musa i Mirza Čejvanović.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prva sljedeća očigledna sudijska greška kao ova ruka ili onaj faul Lendrića, nek napuste igrači teren. Mora se stati ovom lopovluku u kraj. Svaka utakmica na proljeće zakinut si!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Slažem se. Prva sljedeća greška - svi napustiti teren. Tako ćeš poslati jaku poruku svima u državi a vjerovatno i šire. Pa opet kompletan materijal, od crtanja linija u Širokom, preko penala u Bijeljini pa sve do Olimpika, poslati FIFI i UEFI. I naglasiti Čeferinu da zayebe šurovanje s Begićem i da reaguje.
Majku vam, po 100.put, yebem. Lopovsku.
Majku vam, po 100.put, yebem. Lopovsku.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Nasi cim bi napustili teren,registrovali bi kao 3:0 za drugu ekipu.
Kakvo ba napuštanje terena. Pa jedva bi dočekali, 3-0 glat, plus dodate sankcije po disciplinskom pravilniku. To nije opcija ni u kom slučaju...
Napustiti nego sta brate moj,slucajno grijesiti je ok i svi pogrijese i eto hajde nije vidio tu ruku jednu ,ok desava se ali izmisljati i ponistiti ciste golove i slicno znaci da ti je neko platio,rekao,urgirao ili sta vec da to uradis,sa tim se ne mozes boriti saopstenjima nego bas tim nekim stvarima,a to 3 : 0 sto ce registrovati nama je vec svejedno svakako u evropu ne mozemo a necemo ni ispasti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
To povlačenje ekipe s terena (ne kažem da i mi trebamo) se jednom desilo u našoj ligi kad je Baka povukao ekipu Zrinjskog s terena protiv Orašja nakon što ih je sudio handrio. Koga zanima nek' ovdje pogleda na 1:18.
Ima i ovo kad je Baka poludio što su sudije uzele titulu Širokom, ako ništa vazda sudijama saspe sve u brk
Ima i ovo kad je Baka poludio što su sudije uzele titulu Širokom, ako ništa vazda sudijama saspe sve u brk

Zato sam se i oglasio,jer mi djeluje cestit ovaj vas moderator,nakon sto sam pun sat,dva,citao vasu temu..nakon mjesec,dva,odsustva s foruma,da vidim zasto je moj prvi pik za titulu (FK Zeljeznicar),sad peti,sesti..a njegovu ulogu sam obavljao ovdje na forumu prije 12 god....da ga posavjetujem da tjera u p.m. ove hohstaplere registrovane prije godinu,dvije,,namjenski...koji Amaru psuju dijete,oca,psa,fizicki izgled...a starim forumasima,koji pisu iz srca, treba dopusti sve..pa cak i njega,kao moderatora, licno da vrijedjaju...Ritamreda je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:14Tako je Schlageru. To je orkestrirano i bolesno. Ali to su forumi, drustvene mreze itd. gdje svaka mraka ima pravo na misljenje. Ta mraka niti je blizu klubu, niti tribini ali sa dva klika odjednom se pribliziSchlager je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:35Svi ovi što u najružnijem kontekstu pominju Amara,psuju familiju,brkata spodoba,Lutvo,kamatar...imaju nick od 2019,2020,2021..znaci placene picke...........stari forumasi pisu normalno,neko je za njegov odlazak,nego za ostanak,ali sve to normalnim vokabularom....ovi novopeceni jadnici su providni,i nabijem ih na q....izvinjavam se na upadu,ali zanimljiva mi je tema,pa usao da iscitam![]()
Ok je saopstenje. Ono je stvarno kradja stoljeca. A sramotno je sto nigdje nema linka/cd/kasete iz Tuzle![]()
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 16 mar 2021, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
trener sa velikim mudimabraco je napisao/la: ↑16 mar 2021, 18:04To povlačenje ekipe s terena (ne kažem da i mi trebamo) se jednom desilo u našoj ligi kad je Baka povukao ekipu Zrinjskog s terena protiv Orašja nakon što ih je sudio handrio. Koga zanima nek' ovdje pogleda na 1:18.
Ima i ovo kad je Baka poludio što su sudije uzele titulu Širokom, ako ništa vazda sudijama saspe sve u brk![]()
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Seljacina jedna, place i kad treba i ne treba, a s druge strane uzima trofeje na tim istim sudijskim kradjama kockar stari.
Mozemo mi pricati sta hocemo ali je Baka imao muda sve da kaze u lice... Kod nas ko picke sute u zadnjih 5 godina.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nemojte zaboraviti kako su pitari dobili Slaviju, kad je Benko bio u ofsajdu, te osvojili titulu ispred nas. Bilo je te godine raznih malverzacija, konstantnih sudjenja protiv nas, pa nas Colic sa 40 metara izvuce u zadnjoj sekundi, pa na derbiju ne dadose nasim mladim fudbalerima da igraju zbog nastupa reprezentacije, pa punac . . .
Onda sezona kad Zrinjski na Grbavici izjednaci rezultat na 2:2 nakon ocitog stopanja lopte rukom, koju su svi na stadionu i malim ekranima vidjeli osim sudije, a onda Krupa i Radnik izvedu drugi tim protiv Zrinjskog, a protiv nas zapnu i oni i sudije . . .
Pa nedobijanje licence . . .
Pa proslogodisnji prekid sezone i nedozvoljavanje igranje kupa . . .
Onda sezona kad Zrinjski na Grbavici izjednaci rezultat na 2:2 nakon ocitog stopanja lopte rukom, koju su svi na stadionu i malim ekranima vidjeli osim sudije, a onda Krupa i Radnik izvedu drugi tim protiv Zrinjskog, a protiv nas zapnu i oni i sudije . . .
Za licencu smo sami krivi, tu je kriva administracija kluba, glupaca koja nije znala da popuni uplatnicu, direktor, sekretar, obje te uprave i ovi sto su ostali duzni i ovi sto nisu na vrijeme vratili dug itd. Da smo na vrijeme isplatili debelog gmaza ne bi uopste dosla u pitanje licenca..ZaZelju je napisao/la: ↑16 mar 2021, 18:29Nemojte zaboraviti kako su pitari dobili Slaviju, kad je Benko bio u ofsajdu, te osvojili titulu ispred nas. Bilo je te godine raznih malverzacija, konstantnih sudjenja protiv nas, pa nas Colic sa 40 metara izvuce u zadnjoj sekundi, pa na derbiju ne dadose nasim mladim fudbalerima da igraju zbog nastupa reprezentacije, pa punac . . .