Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kaže mi SDA taliban koji nije pogledao dalje od Čengić Vile.
Kad si to postao strumpf?
Što bi me banovali? KAd budu tvoji prestali provocirati prestat ću i ja
M0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 18:04Kaže mi SDA taliban koji nije pogledao dalje od Čengić Vile.
Drž' se ti Saray kasabe i ne laprdaj ovdje. Guši se u smogu, primaj ga od braće moooslimona sa Bliskog istoka i tišu![]()
Nemoj ba Rambo kuhatM0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 18:04Kaže mi SDA taliban koji nije pogledao dalje od Čengić Vile.
Drž' se ti Saray kasabe i ne laprdaj ovdje. Guši se u smogu, primaj ga od braće moooslimona sa Bliskog istoka i tišu![]()
Opet ti ciji tata je jaci. Kao sto si vidio u mojim postovima, bavio sam se i Zeljeznicarom, i komentarisao Jakirovica, sa starog banovanog profila i Celikovim problemom birvaktile (valjda je tako kad nemas problema u svom klubuVanja8 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:27Hahahaha...
Joj ove pojedine Velezovce koliko puca kompleks FkS...
Ono se bavi analizom rada SD, trenera ,Uprave...
A ja veze nemam ko im je SD, hajde za Dudica svi znaju,ali ko su pomocnici,ko je u Upravi, to pojma nemam...
Hahaha...
A ono cijeli dan visi na kompu i ubi se da bi nekom nesto dokazalo...
Pa bolan,eto mi se nismo uzdigli,ali istorijska sansa se vama ukazala i vjerujem ako osvojite Premijer ligu da ce se opasno zabrinuti u Bayernu, PSG, Realu, Manchester C...
Jaa kompleksasa mati moja...Hahahaha
Pa nije refik dao 10000 za ugovor da bi njegovom mladuncetu neko govorio hoce li stavljati masku ili nece!miky_hz je napisao/la: ↑16 mar 2021, 18:40Sta je sa Covid protokolima na utakmica,kako to jedni nose maske jedni ne nose...Vidim text ovdje na stranici Sportsport prozivaju ljude iz saveza koji su dosli na skupstini bez maski pa im spominju kako su iznad zakona. Kad smo jucer na utakmici PL mogli vidjeti isto,nisam vidio neke tekstove za to neznam iz kojeg razloga volio bi Admin da mi kaze kad se vec osvrcu na to kriticki na portalu?sta su to pojedini fudbaleri privilegovani i prolaze bez kazni koju bi svako od nas platio na ulici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.