FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Blizu su dogovora oko stadiona sa opcinom
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Je li moguce da postoji 16 navijaca Sarajeva koji su zadovoljni ovim prijelaznim rokom i igrackim kadrom?
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ajdohordas i njegovih 15 laznih profila
@ajdo nemoj se ljutit, mor'o sam
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Kako nam je SD dosao iz federalne, i on sam poceo praviti poslove na tom nivou.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- TheNorthFace
- Kontakt:
ima li neko staru sliku ultra 87 kolektiv, sjećate se sigurno, bile nekad majice na fksinfo? 

1946
Dali presutit ovo sudjenje juce na sugavici, ili podrzat zeljeznicmare.
Znam da su sutili i opravdavali kad je sudija direktno sudiskim odlukama donosio bodove zelji.
Kad su sutili kad je slobodi igrao igrac sa cevenim zutim kartonima pritiv nas i kad su samo ponovili utakmicu
Kad je penal sviran za zrinjski u mostaru 5 metara od igraca
Al veijeme je da mi budemo pametni i iskoristimo picke sa grbavice i velez i da krenemo rusit bagru ili da divedemo u red nasu ligu
Znam da su sutili i opravdavali kad je sudija direktno sudiskim odlukama donosio bodove zelji.
Kad su sutili kad je slobodi igrao igrac sa cevenim zutim kartonima pritiv nas i kad su samo ponovili utakmicu
Kad je penal sviran za zrinjski u mostaru 5 metara od igraca
Al veijeme je da mi budemo pametni i iskoristimo picke sa grbavice i velez i da krenemo rusit bagru ili da divedemo u red nasu ligu
Sta je problem biti zadovoljan onim sto trenutno imamo?
Ja sam zadovoljan. Jer ovi momci nam jedino mogu donijeti titulu, nema drugih. S toga moram biti zadovoljan i pruziti podrsku.
Nama ne moze Tatar i Rahmanovic donijeti titulu, njih vise nema.
Da li je trebalo, moralo bolje, to svakako. Al to je sad nebitno, jer nista ne mozes time postici.
Zato, da su 11 Comora u ekipi, tih 11 moze titulu donijeti.
Ja sam zadovoljan. Jer ovi momci nam jedino mogu donijeti titulu, nema drugih. S toga moram biti zadovoljan i pruziti podrsku.
Da li je trebalo, moralo bolje, to svakako. Al to je sad nebitno, jer nista ne mozes time postici.
Joj Pitar ne budi lud, ko ih yebe iskreno, godinama sudnjenje ide u njihovu korist, ono podjebavnje nakon Bresta necu ni komentarisat, dugu patnju i gasenje im zelim, amin.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sad je najbitnije. Kasnije obicno bude kasno. Sa problemima se odma hvata u kostac ako ih zelis sto prije i sto bezbolnije rijestiti. Kasnije ce problem biti veci i komplikovanijiZip je napisao/la: ↑16 mar 2021, 19:53Sta je problem biti zadovoljan onim sto trenutno imamo?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Slazem se. Covjek ima potencijal da izdominira ligom ali je preprickast i nezainteresovan.Amca007 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:17Slaze li se iko od vas da je Fanimo za klupe i da je nikakav igrac. Mislim da protiv Sirokog nije pretrcao vise od 4 km, a izgubio je preko 10 lopti....zgradio mi je fudbal svojom ljenoscu. On Krste, Pejovic, i Hodzic nisu za Sarajeva...
Uzeo nas Mušija lopatom nane mi..
-
- Kontakt:
Jeli istina da je salcin pokidao ligamente koljena danas na treningu
Razumijem i to, al eto mislim da smo mi jedini koji moramo sve rjesavat sami, jer ovi mali klubovi ko zeljo celik sliboda zrinjski sb bojac nemogu nista jer su jad i cemir i niko ih ne **** ni pet posto
kraljlavova je napisao/la: ↑16 mar 2021, 20:14Jeli istina da je salcin pokidao ligamente koljena danas na treningu

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kazem da je sad nebitno, jer ne mozes dovesti igraca.Covid19 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 20:05Sad je najbitnije. Kasnije obicno bude kasno. Sa problemima se odma hvata u kostac ako ih zelis sto prije i sto bezbolnije rijestiti. Kasnije ce problem biti veci i komplikovanijiZip je napisao/la: ↑16 mar 2021, 19:53Sta je problem biti zadovoljan onim sto trenutno imamo?
Prosao brzi voz. Mogli uzeti dobre igrace, nismo.
Sta cemo sad, kukati ili dati podrsku ekipi koja je trenutno tu, jer samo nam oni mogu donijeti titulu. Kakvi god su, nasi su.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je istina, nama treba lijevi bek istog trenutka.kraljlavova je napisao/la: ↑16 mar 2021, 20:14Jeli istina da je salcin pokidao ligamente koljena danas na treningu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Ferroviere1987, fks74, PAPE3, sekac i 57 gostiju.