Dobijes Siroki i uzmes bod Velezu i rijesis titulu. A onda napast kup laganini..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
miky_hz je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:37Pa dobro realno dobro smo prosli u smislu da prvu gostujemo a revans igramo kuci.
A da je smjesno ovo sa izvlacenjem jeste,jel do sada su uvijek predstavnici klubova izvlacili ,sad kao samo jedan covjek,to jeste smjesno.Nema sta on prevrtat kuglice ili vracat kameru,zna se kako se to radi,dvije kuglice koje hoces da spojis stavis na hladenje,i kad stavis ruku tacno osjetis razliku u temperaturi i "legalno" zajebes sistem uz sve moguce kamere.
Al ok idemo igrati pa sta bude,mi ako se ne popravimo dzaba nam je sve.Bit ce to paklenih 20 dana.

Naredne 2 tekme u ligi pobjediti kako znamo i umijemo , a prva u kupu u gostima probati zabiti gol ili 2
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- NisamInSajder
- Kontakt:
Moj Aduka, pusti to. Ako do sad nisu shvatili da je Sarajevo jedino zeljelo igrat tad nastavak i da su sve radili da se nastabi prvenstvo. Jedini prozvali citavu ekipu, testirali, poslali savezu kodeks ponasanja, dok oni najglasniji u tom prekidanju lige nisu se ni okupili cestito, a kamoli testiranja ili nesto slicno.
Ovdje nikome nije bio cilj da nasteti Sarajevu ili Tuzi ili bilo kome, vec da se olaksa Borcu. Bas me zanima sta ce uraditi sa domacinstvom za finale, gdje ce to staviti. Da nece mozda biti Krupin stadion?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Pa stima im se sve sto moze, veleza su pokrali u BL Gigovic, protiv Sarajeva u BL Mujic nas izmaskrirao nije sdlucajno on to sudio. Evo sad ih velez razmontirao i u toj utakmici našli greske peljti da ga suspenduju to je pokazivanje moci Borca i Vice da se ne smije na njih a ovo a kupom je nastavak a bit ce toga još.ronaldo99 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:35Ovo za Borac slusam od pocetka sezone,bila je prica Borac osvaja ovr sezone, njima se stima,pa vidim kako ce biti prvaci. Evo sad se prica kako se stima Borcu da osvoji kup,a oni jos ni do finala nisu dosli.
Ljudi ako nesto mislis.osvojiti izadji igraj i pobjedi. Ja ne vidim problem,,ako Tuzlu ne mozes dobiti u dvije tekme i nisi zasluzio da igras finale i da se boris za trofej. Prica zavrsena
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Niko ovdje ne priča što nama Tuzla ili što nama nije Klis, niko ne kaže da ne možemo mi proći Tuzlu. Problem je što se njima trasira lakši put. Niko pola riječi ne bi rekao da smo se sastali mi i Borac.ronaldo99 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:35Ovo za Borac slusam od pocetka sezone,bila je prica Borac osvaja ovr sezone, njima se stima,pa vidim kako ce biti prvaci. Evo sad se prica kako se stima Borcu da osvoji kup,a oni jos ni do finala nisu dosli.
Ljudi ako nesto mislis.osvojiti izadji igraj i pobjedi. Ja ne vidim problem,,ako Tuzlu ne mozes dobiti u dvije tekme i nisi zasluzio da igras finale i da se boris za trofej. Prica zavrsena
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ofirno je ovo bilo baš, al štaš šta je tu je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima li se gdje pogledati ovo izvlacenje?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
-
- Kontakt:
U LaktašimaNisamInSajder je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:39Moj Aduka, pusti to. Ako do sad nisu shvatili da je Sarajevo jedino zeljelo igrat tad nastavak i da su sve radili da se nastabi prvenstvo. Jedini prozvali citavu ekipu, testirali, poslali savezu kodeks ponasanja, dok oni najglasniji u tom prekidanju lige nisu se ni okupili cestito, a kamoli testiranja ili nesto slicno.
Ovdje nikome nije bio cilj da nasteti Sarajevu ili Tuzi ili bilo kome, vec da se olaksa Borcu. Bas me zanima sta ce uraditi sa domacinstvom za finale, gdje ce to staviti. Da nece mozda biti Krupin stadion?

Niko ništa ne bi rekao da je bilo kao i ranije da predstavnici klubova izvlače redosljed biranja i same parove. I po govoru tijela onog što je vodio se vidjelo da se sve zna i da jedva čeka kraj. Pa za 8munuta izvukli i žene i omladinski i ovaj pravi kupSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:41Niko ovdje ne priča što nama Tuzla ili što nama nije Klis, niko ne kaže da ne možemo mi proći Tuzlu. Problem je što se njima trasira lakši put. Niko pola riječi ne bi rekao da smo se sastali mi i Borac.ronaldo99 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:35Ovo za Borac slusam od pocetka sezone,bila je prica Borac osvaja ovr sezone, njima se stima,pa vidim kako ce biti prvaci. Evo sad se prica kako se stima Borcu da osvoji kup,a oni jos ni do finala nisu dosli.
nema potpisa
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema veze sto smo dobili Tuzlu. Lakse ih je proci u dvije utakmice nego u jednoj.
1:1 u prvoj i 3:2 u drugoj za nas

1:1 u prvoj i 3:2 u drugoj za nas

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da im se jos 100 puta stima nece ga osvojit, ko god prodje Tuzla ili Sarajevo oni nemaju sansu u finalu. Ja sam uvjeren da izbacujemo Tuzlu, oni pred finale imaju gostovanje Zelji i Tuzlu kuci a mi Mladost u gostima i Radnik kuci.
Od aprila pa do maja imamo 8 derbi utakmica, proci u finale i odrzati se na prvom mjestu pa makar nam neko i na bod prisao, sretno igracima i strucnom stabu i idemo po duplu krunu
Od aprila pa do maja imamo 8 derbi utakmica, proci u finale i odrzati se na prvom mjestu pa makar nam neko i na bod prisao, sretno igracima i strucnom stabu i idemo po duplu krunu
90!
Zenica 90%. Tako sam ja cuo da se od pocetka forsira Zenica jel Celika nije bilo u takmicenju a pri tome se gledalo na kvalitet stadiona pa je to svima kao odgovaralo u smislu kvaliteta terena i ono neutralno je svima.
Jedino ako sad nesto ne promjene ali nevidim zbog cega bi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni je najgore što mi nemamo tokom sezone u rotaciji dovoljan broj igrača ni za igru na jednom frontu a kamoli dva. Što nam prvih 11 nije u stanju niti jednu utakmicu riješiti za 45 min pa cijelo drugo uvvesti igrače sa manjom minutažom. Što ti sa najjačih 11 strepiš i spašavao bodove na sred Koševa protiv mrtvog Radnika itd.
Jednostavno , ne dajemo dovoljno prostora igračima, ako smo ih već dovodili kojeg đavola rade u klubu ako neće dobiti minute ni protiv mrtve Krupe, Radnika, Olimpica ..
Više bih volio da sad imamo par bodova manje ali da smo profilirali barem još 2-3 igrača. Ovako dolazimo u situaciju da za 20 dana igramo 6 utakmica a od 22 igrača su nam 5 u jakoj formi, 10 van svake forme i 6 nije zabilježilo minute haman u igri
.
Što bi narod rekao , ne znamo bi li kakili ili piškili.
Svi znamo da smo akademce promovisali na nevoljama a ne na sistemskom radu
Jednostavno , ne dajemo dovoljno prostora igračima, ako smo ih već dovodili kojeg đavola rade u klubu ako neće dobiti minute ni protiv mrtve Krupe, Radnika, Olimpica ..
Više bih volio da sad imamo par bodova manje ali da smo profilirali barem još 2-3 igrača. Ovako dolazimo u situaciju da za 20 dana igramo 6 utakmica a od 22 igrača su nam 5 u jakoj formi, 10 van svake forme i 6 nije zabilježilo minute haman u igri
.
Što bi narod rekao , ne znamo bi li kakili ili piškili.
Svi znamo da smo akademce promovisali na nevoljama a ne na sistemskom radu
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Odlican zrijeb.
Hadzic ce crknuti kad nas usref izbaci
Hadzic ce crknuti kad nas usref izbaci
- JohnKeynes97
- Kontakt:
DaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:58Mislis vi usrefovci cete crknut kad vam sarajevu izbaci gospodara
Ali sanse da ovo sto nam je ostalo od ekipe izbace tuzlu su iste kolike i da Klis izbaci bojca
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Grcat cete u suzama k’o i kesoljub, za jedno mjesec dana.Covid19 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:59DaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:58Mislis vi usrefovci cete crknut kad vam sarajevu izbaci gospodara
Ali sanse da ovo sto nam je ostalo od ekipe izbace tuzlu su iste kolike i da Klis izbaci bojca
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.