Nema tu zavjere jasno je ko dan da ce on raditi za dobrobit Borca i klubova, sudija iz rs. Kao sto rade u rukometnom savezu, kosarkaskom i svim drugim institucijama. Naravno da si upravu kad kazes da su nasi nesposobni i nista nisu uradili al vjeruj ovaj ce puno uradit za Borac i rs. Vec jest Valjic glavni za sudije, Peteva je uvalio, Misketa, Starcevica, evo 6 mladih reprezentativaca iz Borca. A tek je počeo.Zip je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:31Bosnje i teorije zavjera
Opet su svi protiv nas a za Borac o srbe
Kad bi gledali samo sebe i fokusirali se samo na to, puno bi nam lakse bilo.
Eto imali smo bošnjala na funkciji predsjednika saveza, pa sta smo dobili pd toga?
Za mene ce Vico biti veci bosnjak, bosanac, hercegovac, qurac palac ako uradi samo terene... Dosta od njega.
Dok mi mislimo da sj nam srbi problem, bosnjak nas unisti, iskopa grob i jos samo sto nas nije ubacio u isti i jos zatrpao...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 11 maj 2021, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako je bilo prvi i zadnji put kad se igrao trokruzni sistem.Tabela sa zadnjih 11 utakmica,tad smo osvojili ali smo usli sa dosta vecom prednosti neko sto danas ulazimo(+11 imali u odnosu na drugog).I na kraju su nam se gace tresle do onog promasenog penala Curjurica u Kaknju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:19Krupa, Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik. To je 5 must win utakmica od kojih 4 igramo na Koševu.
Ovih 15 bodova +5 bodova iz ostalih 6 utakmica su titula.
Mislim da ne može niko osvojiti 25+ bodova iz 11 kola, a posebno to ne mogu Široki i Velež.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 mar 2021, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Da smo mi sada kao sto smo bili u prvom dijelu sezone sad bi se ovdje zezali sa ovom lakrdijom od zrijeba.
Ovako sad strepimo kako cemo sa Krupom,a City nam djeluje kao da smo Atalantu izvukli.
Gluho bilo kako me ovo sad podsjeca na ono proljece sa Jesicem,katastrofalan prelazni rok rastjerali najbolje igrace,a doveli kramara,simenunovica i onu dvojicu gaucosa,lose igre i stalno ocekivanje da proigramo,Husref u Kupu itd.
Molim Boga da nam se ni blizu slicna situacija ne ponovi i da ovo krene na bolje.
Ovako sad strepimo kako cemo sa Krupom,a City nam djeluje kao da smo Atalantu izvukli.
Gluho bilo kako me ovo sad podsjeca na ono proljece sa Jesicem,katastrofalan prelazni rok rastjerali najbolje igrace,a doveli kramara,simenunovica i onu dvojicu gaucosa,lose igre i stalno ocekivanje da proigramo,Husref u Kupu itd.
Molim Boga da nam se ni blizu slicna situacija ne ponovi i da ovo krene na bolje.
-
- Kontakt:
Meni je ovdje ohrabrujuce sto se vidi i iz ove tabele niko ne moze skupiti puno bodova. Sad opet nek prvi osvoji 24 boda nama je 18 dovoljno za titulu a realno je da mozemo osvojiti 20 +miky_hz je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:45Ovako je bilo prvi i zadnji put kad se igrao trokruzni sistem.Tabela sa zadnjih 11 utakmica,tad smo osvojili ali smo usli sa dosta vecom prednosti neko sto danas ulazimo(+11 imali u odnosu na drugog).I na kraju su nam se gace tresle do onog promasenog penala Curjurica u Kaknju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:19Krupa, Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik. To je 5 must win utakmica od kojih 4 igramo na Koševu.
Mislim da ne može niko osvojiti 25+ bodova iz 11 kola, a posebno to ne mogu Široki i Velež.
![]()
Kazem ako uradi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:35Jašta će neg uraditi. Kao što je uradio i po RSu.Zip je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:31Bosnje i teorije zavjera
Eto imali smo bošnjala na funkciji predsjednika saveza, pa sta smo dobili pd toga?
Za mene ce Vico biti veci bosnjak, bosanac, hercegovac, qurac palac ako uradi samo terene... Dosta od njega.
Dok mi mislimo da sj nam srbi problem, nas bosnjal nas unisti, iskopa grob i jos samo sto nas nije ubacio u isti i jos zatrpao...![]()
Rekao je, moze slagati a vidjet cemo.
Nas je malo nervoza uhvatila jer smo lose usli u sezonu, lose igramo i onda je strah uletio medju nas, pa sumnjamo u sve trenutno jer mnogi vise ne vjeruju u ekipu.
ABd, vrijeme kako prolazi mi mozemo biti samo bolji.
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1Zip je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:31Bosnje i teorije zavjera
Dok mi mislimo da sj nam srbi problem, bosnjak nas unisti, iskopa grob i jos samo sto nas nije ubacio u isti i jos zatrpao...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U ovoj sezoni iza sebe imaš više ujednačenih ekipa, a i mi smo slabiji. Po meni je problem što mi odmah igramo teže utakmice gdje je realno očekivati rasipanje bodova, dok ostali igraju lakše utakmice i to može okrenuti psihološku situaciju na drugu stranu. Ali mislim da sigurno možemo osvojiti 18 bodova, a ostali će se poklati međusobno.miky_hz je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:45Ovako je bilo prvi i zadnji put kad se igrao trokruzni sistem.Tabela sa zadnjih 11 utakmica,tad smo osvojili ali smo usli sa dosta vecom prednosti neko sto danas ulazimo(+11 imali u odnosu na drugog).I na kraju su nam se gace tresle do onog promasenog penala Curjurica u Kaknju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:19Krupa, Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik. To je 5 must win utakmica od kojih 4 igramo na Koševu.
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma bit ce to aBd dobro. Nije da pravdam lose igre tempiranjem forme, ali sigurno je da ce ovo ipak bolje biti, jer je Jeleskovic pripremao igrace za ovaj period koji nam sada slijedi. Iako je ovo u prva 3 kola sramota svakako
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma yebat cemo ih redom sve.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma da će bit bolje, to je sigurno jer od ovog gore ne može, pa gola u tri utakmice nismo dali a broj izglednih prilika u ovih tri utakmice u zbiru manji je nego neka random naša utakmica iz prvog dijela sezone izuzev Radnika na Koševu (bez Tatara i Rahmana).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:14Ma bit ce to aBd dobro. Nije da pravdam lose igre tempiranjem forme, ali sigurno je da ce ovo ipak bolje biti, jer je Jeleskovic pripremao igrace za ovaj period koji nam sada slijedi. Iako je ovo u prva 3 kola sramota svakako
Eh sad za to tempiranje forme, mi prošli put nismo mogli hodat skoro pa smo kasnije "letili". Sad je situacija drugačija, mi smo nadtrčali sve protivnike ali manjak kvalitete nas je koštao.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Navijat svim srcem da borac zavrsi u top4 i obezbijedi evropu kroz ligu inace nema smisla ni igrati finale, a valjda mozemo TC u dvomecu izbaciti
Hajde da vidimo i to cuveno tempiranje forme na djelu sad kad igramo srijeda subota
Hajde da vidimo i to cuveno tempiranje forme na djelu sad kad igramo srijeda subota
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Shategabri
- Kontakt:
Manite se te luzerske priče, oni su dobili Klis i svakako će im u glavi biti da mogu i do trofeja, mi prvo moramo preskočiti TC, a onda jedna utakmica, finale, sve je moguće.
Ako će se ulaziti s pričom njima naštimano bolje da ne igramo, onda bolje i jeste, poslati lijevu ekipu u TC nek treniraju i ne zayebavati se s kupom.
Ako će se ulaziti s pričom njima naštimano bolje da ne igramo, onda bolje i jeste, poslati lijevu ekipu u TC nek treniraju i ne zayebavati se s kupom.
Koševo Zapad
Apsolutno brate.Shategabri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:30Manite se te luzerske priče, oni su dobili Klis i svakako će im u glavi biti da mogu i do trofeja, mi prvo moramo preskočiti TC, a onda jedna utakmica, finale, sve je moguće.
Il smo najjaci klub il nismo.
Ja vjerovao u prolaz protiv Celtica a da ne vjerujem i sumnjam protiv TC ili bilo koje druge ekipe u BiH.
Dajte pozitive, sad je to ekipi najvise potrebno.
Koliko god je forum generalno nebitan, opet ovo vecina igraca citaju. Dajmo im podrsku pred jako, jako bitne utakmice.
Totalno ste promasili temu. Niko se ne zali sto smo mi dobili Tuzlu, zalimo se sto se ascare namjestilo da Borac dobije Klis. Da mi igramo sa Borcem, A niko ne bi rekao sto je Tuzla dobila Klis. Ne radi se o tome.

Steta i za Tuzlu City, da nisu izvukli nas mogli su do finala. Ovako tesko.
Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, NeSamSafetee, Rule_hz i 50 gostiju.