FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da je procepiti tim jednim golom, pa mozda odmah dođe i drugi.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće samo bosanska?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da mi je samo docekati da dadnemo gol pa makar i izgubili 

-
- Kontakt:
Adukor-Kurdic, Salcin-Zidan po kvaliteti ostanes isti za duplo manje para, plus eventualna prodaja ove dvojice,al haj nek zizu grije klupu i uzima lovu,a aduka ode besplatno na kraju,to je boljeNisamInSajder je napisao/la: ↑18 mar 2021, 00:41Koji su to akademci u pet deka sa Zidanom, Adukorom? IMENA IMENA daj mi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 23:36Da pogotov se to ne moze desiti kad im dajes sansu skoro pa nikako,i te sto si nabrojao su dobili sansu "onako" pa se pokazali kao odlicni,mozda bi i drugi bili i bolji al kako da znas kad i ne igraju,zato sam naveo primjer,Kurdic,Dizdarevic,Salcin na AMF,Sabanovic itd a imas Kanurica,Hodzica,Zidana,Adukora sve u 5 deka sa akademcima koji nisu skoro ni dobili priliku.NisamInSajder je napisao/la: ↑17 mar 2021, 23:25
Pa nece ni izaci, jer ga akademija nije ni ponudila. Generacije 01,02, pa cak i 03 nisu nikog ponudile. Stvorila se rupa u "pravljenju" igraca, sto je normlano. Eto Hodzic i Ramic treniraju sa ekipom, imaju 17 godina, neces ih uvoditi protiv Zrinjskog i Sirokog. Uvest ces ih protiv slabijih ekipa, gdje ce biti manji pritisak, gdje ce se opustenije igrat.
Zadesila se dobra generacija u vidu Pidre,Vladana, Mujakica, kasnije dodani Djokanovic, Salcin itd. I ne mozes uvijek stancat takve igrace, nije moguce, pa to ne rade ni Ajax, Barcelona koji imaju dosta siri bazen igraca. Takva generacija ce se tesko ponoviti.
Neces ih dati jer ih nema. Rupa se stvorila u akademiji, nije izbacen niti jedan igrac koji kvalitetom mozes na treningu zaigrat u Sarajevu (ne sto su igraci Sarajeva toliko kvalitetni, vec sto ti akademci nisu kvalitetni). Salcin, Djokanovic, Kovacevic, Nedim Hadzic su odskakali i dok su bili u akademiji i vidio se njihov potencijal, sad u prijelazu akademija-prvi tim nemas takvih.
A nece ni biti nekog kvaliteta jer nemas sistema, u cijeloj BiH nema sistema za mlade igrace. Ko je to iz Premijer lige u ligama peticama, jedino Duljevic mi pada na pamet.
Minimalan poraz uz postignut pogodak nebi bio los 

Hoces li reci da Mesanovic ima poseban ugovor sa Adidasom kao Mesi, prije bih rekao da je to donio sa sobom iz Maribora. Uglavnom i vrapcima na grani je jasno da nam je oprema stara i otrcana. Sta ces reci za Handzin duks koji nema logoa nikako??AlfredNobel je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:18Šta ima biti amaterski? Naša oprema Nike, on nosi Adidas i to je to. Pa šta onda i Messi treba mijenjati Adidas, samo zato što je Barca u Nikeu?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Slucajno gledam Dinamo Moskva gubila 2 0 i Krasnodar dobi crveni. Da vidite presinga i opsade gola s igracem vise . I okrenu Dinamo na kraju 2 3. Mi gola ne mozemo tri utakmice da damo s igracem vise. Doduse tempiramo sad formu. Cuj tempiranje forme. U tri tekme gola nisi dao, dvije izgubis. Je.bo te strucni stab koji tempira formu tako sto ce prve tri tekme kiksati. Dje to ima. Imas tri mjeseca tempiraj je prije pocetka na prijateljskim tekmama. Sta sve necemo izmisliti da opravdamo ovu jalovost.
To je meni najjace, tempiras formu satro uzlaznom putanjom kasnije u sezoni, a pocinjes ranije igrati utakmice u Evropi
Tj. hoces da napravis neki iskorak u Evropi tempiranjem forme za kasnije
Kakva logika 

Tj. hoces da napravis neki iskorak u Evropi tempiranjem forme za kasnije

Hvala Bogu sto imamo ovako skolovane strucnjake 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Antoni Bandić nam sudi u nedjelju 
Mahači su Novalić i Udovičić, a 4. je Sivac. Dosad nam je sudio 2 puta i imamo dvije pobjede.

Mahači su Novalić i Udovičić, a 4. je Sivac. Dosad nam je sudio 2 puta i imamo dvije pobjede.
Ma trebalo bi to da bude uredu aBd, samo se nadam da ce igraci ponijeti sto Englezi kazu "scoring boots".

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Spremi se za napade. Ja sam to pokusao ukazati ljetos, ali kao kontra odgovor sam dobio informaciju da se i Juventus tako sprema

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zato ga tvoj uref i jest otpustio...’ta ce jela?
PSPHM
-
- Kontakt:
Kako je lijepo biti navijač Dinamo Zagreba. Šta će oni postati nakon odlaska Mamića, upitno je. Totenham se brani na Maksimiru.
- ElCartel11
- Kontakt:
Cak ce i ispasti mozda 2:0OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25Kako je lijepo biti navijač Dinamo Zagreba. Šta će oni postati nakon odlaska Mamića, upitno je. Totenham se brani na Maksimiru.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo Dinamo 2-0 protiv Tottenhema, sad zamislite koliko smo mi iza njih, nema smisla uopste porediti nas.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima obraza opet da se javi i fura svoje, nakon što je izvrijeđao čovjeka, a ovaj ga na kraju ispišao uzduž i poprijeko.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25Zato ga tvoj uref i jest otpustio...’ta ce jela?

Još kaže "spremi se za napade".. Ne vjerujem majke mi, koliko su ljudi spremni gurati svoje, glavom kroz zid.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka