AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 18 mar 2021, 22:56

Eh sad je siguran plasman u LP :)
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 mar 2021, 22:57

Kakva amaterčina je onaj Meite, evo još ne vjerujem šta retard uradi :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 mar 2021, 22:57

Cestitke momcima i Pioliju :thumbup: Neka ovako nastave u ligi pa ce se igrati EL i iduce sezone. Muka mi je od ovog njihovog skakanja i trazenja penala za svaku sitnicu. U dvije utakmice 2 poluprilike :clap: Ibrahimovic nema sta traziti kao prvi napadac ove ekipe iduce sezone jer je prespor i stalno u ofsajdu.Sve u svemu :puke:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2021, 22:57

Nadam se da su ovi neki navijaci sretni sto nam je klub izgubio.

Ovo se trebalo proci,konkurencija je smijesna sto je ostala,ovo ako United ne moze uzeti onda ne znam.

Ja sam bas razocaran,onako glup gol primiti,ispali smo od protivnika koji je bio zreo da se dobije

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 mar 2021, 22:58

celikmilan je napisao/la:
18 mar 2021, 22:33
Kalulu bolji od Calabrie? Na kojim li si ti drogama.
Ma Memaga odavno vuce na nemaca pojma. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 18 mar 2021, 23:05

Meite, Calhanoglu, Castillejo, Saelemaekers, (može se tu komotno još neko navesti) ne smiju sljedeće sezone igrati za Milan. Zajedno sa Piolijem moraju da lete. Ako uprava ostavi koga od njih mogu komotno da odu jer oni ne žele dobro ovom timu. Ovakva nezainteresiranost u jednoj ovakvoj utakmici je za ne povjerovati.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 mar 2021, 23:05

Bosnjo je takav da ne moze prihvatiti drugacije misljenje, al hajd...
Memaga je govorio ranije da je Caldara smetlje, prevara od igraca itd i tada su pojedini ovako pisali hvalospjeve o Caldari i Romi.kako ce decenijama biti stubovi odbrane Milana, Italije, Svijeta itd al se ispostavi da su propali ko muda kroz poderane hlace, pogotovo Caldara...
Al opet kazem ja postujem tudja misljenja, i to je moje neko skromno misljenje o Calabriji.
Forza Milan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 mar 2021, 23:06

Hvala bogu da se i ispalo konačno. :mrgreen:

Pozitivna strana svega ovoga je što se Milan nije obrukao, čak naprotiv, pokazali su da se mogu nositi sa boljim i jačim ekipama. I sve to iako je falilo skoro pola prvotimaca u oba meča, što se ne treba zaboraviti. Nije idealno, ali nije ni moglo drugačije sa ovakvim sastavom, jednostavno je previše bitnih igrača falilo.
I opet prilično izjednačen dvomeč, Mančester za nijansu bolji. Sretno im bilo u nastavku.

Ono što se mora reći je da, osim što fali set ofanzivnih igrača, fali nam i desetka. Greška je tražiti rezervu za Hakana kad je on taj koji treba biti rezerva, znači yebem ti klub kojem je on najbitniji igrač i u kojeg se ti moraš pouzdati da ti bude nosilac igre.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 mar 2021, 23:17

Znaš ono, ho'š sve pa na kraju ništa? To je EL + Serie A, ovakvom desetkovanom Milanovom rosteru. Ekipa od novembra igra bez petorice, najsvježija žrtva Calabria.

Nisu se obrukali, ali je više EL koštala nego što je dobrog donjela. Najsvježiji primjer Roma i Milan u prošlom kolu Serie A, ili prije njih Inter kad je ispao. Jedino je CL plasman bitan, sad se pošteno pobit sa Violama za vikend, 3 bobe tu su bitnije od prolaza večeras.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 18 mar 2021, 23:18

Cestitke momci mozda stw i visw zasluzili da prodjete kad se uzme u obzir koliko nase tetke vrijede i koliko su placene a kako su odigrali ovaj dvomec,samo vise srece na nasoj strani nista vise

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2021, 23:24

tajger je napisao/la:
18 mar 2021, 23:18
Cestitke momci mozda stw i visw zasluzili da prodjete kad se uzme u obzir koliko nase tetke vrijede i koliko su placene a kako su odigrali ovaj dvomec,samo vise srece na nasoj strani nista vise
Sretno vam dalje bilo :thumbup:

Ako Ole ovo sad ne uzme nece nikad nista

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 mar 2021, 23:36

Nervira me ovo vracanje lopte nazad. Nervira me to sto je Theo ko kakav noj kad krene naprijed ne gleda ni lijevo ni desno i vazda se zabija u protivnicke igrace , a ruku na srce imao je u prvom poluvremenu priliku da doda loptu lijevo ili desno sto bi otvorilo sansu za postizanje gola.

Nervira me sto kad se pobjegne protivnickoj odbrani krilni igraci na silu pokusaju ubaciti loptu kao da je protivnicki igrac zrak i sto se u takvim situacijama ne moze vratiti lopta na 16 metara.

Nervira me ova tvrdoglavost Piolija da radije promijeni cijelu formaciju nego da da sansu mladom Toninu na poziciji centrafora.

Nervira me ovo dizanje ruku za svaki manji kontakt u protivnickom sesnestercu.

Nervira me Meite koji je smece od igraca i koji je ok kad je destrukcija protivnicke igre u pitanje ali kad treba poslati pas par metara od sebe znas da će pogrijesiti i nervira me to sto u nekim situacijama presporo razmislja.

Vidjeti dupli pas ili loptu u prostor da ovi igraci nekad odigraju je ravno da vidis cudo.

Protok lopte je nekad prelos, ili se previse zadrzava lopta ili se rade potezi viska. Ne znam fkt ne mogu biti pametan.

Za kraj mrzim ovu talijastinu gdje je lopta vise kod golmana nego kod napadaca i gdje se kalkulise i igra na neki minimalni rezultat.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 18 mar 2021, 23:47

ronaldo99 je napisao/la:
18 mar 2021, 23:24
tajger je napisao/la:
18 mar 2021, 23:18
Sretno vam dalje bilo :thumbup:

Ako Ole ovo sad ne uzme nece nikad nista
Vjeruj da nece,tetka od trenera svaku utakmicu koju dobije je ovako da pojedinac izmisli nesto,nema tu nikakvog znanja i igre,napretka sa ovim klaunom.
Izvuces Milan ljudi na konopcima povrede losa forma i umjesto lagan prolaz ti prodjes vise sretno nego na kvalitet,mrs u pm
Nista cuvajte u ligi tu poziciju,sretno

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 mar 2021, 07:37

Meite i Kalulu su 2 najveca odrona u klubu, ne znam samo zbgo cega Pioli nije ubacio Tonalia, Meite je obicni panj koji zna samo udariti i uzeti loptu ( hoce li je uspjesti dodati prvom do sebe to je vec diskutabilno) dok ovaj mali je odron, pa on je u rangu Anttoninia :thumbdown: opet kazem moze se desiti da kupis igraca od 300k i da stvarno dobijes solidnog igraca, ali brate bez ulagnja nema tima... Pioli je preoprezno igrao i to mu se osvetilo....Milan ima dobru osnovu u timu sa nekolicinom igraca, ali realno budu li dovodili iduce godine igrace koji su rezerve u timovima poput Torina ili Samprodira nemamo se cemu nadati..... :hmmmmm:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 mar 2021, 10:09

I ja jedino na cemu zamjerim Pioliju za sinoc je sto je poceo sa Kaluluom a ne sa Dalotom. Dalot je iskusniji pa koliko god.
Saelemakers isto nije za orve postave vise,cast na borbenosti ali od njeg se lopte prosto odbijaju,o pasovima da ne govorim. Dobar za klupe kao back up,sinoc je imao onu priliku gdje da je ljepsi prvi dodir imao mogao je izaci 1 na 1 sa golmanom,kad je vec izbjegao ofsajd.
Zao mi je jer su se momci borili fakat i vidjelo se da vise zele prolaz od Uniteda.
Ovakve utakmice su dobre za ekipu,zbog iskustva i lekcije da se svaka minimalna greska placa ispadanjem.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 19 mar 2021, 10:25

Da do]e obavijest da Hakan nece produziti ugovor, stvarno bi mi bilo svejedno, cak bi mi i malo drago bilo jer ovo sto pruza poslije 11. mjeseca je cisti uzas i amaterizam i kao takav zeli platu 6 M :urnebes:

Jednostavno, ovoj ekipi fale golovi. Nema nijednog igraca koji moze zabiti 10 golova u sezoni osim Ibre

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 mar 2021, 11:32

Na stranu svi izostanci. To je do uprave, jer njihovo je da obezbjede 20 igrača sposobnih da igraju fudbal, a ne da cijelu sezonu i duže vuče istih 13-14 igrača. No, ne može se sav nerad i nered iz perioda 2012-2019 popraviti tek tako.

Dvomeč sa Unitedom koji je daleko skuplja ekipa nije razočarao. Mada skuplja ekipa ne znači nužno ni da je to puno kvalitetnija ekipa. Jer puno je igrača u Unitedu koji su plaćeni višestruko više nego što vrijede.

Dalje...Meite, Samu, Krunić, nemaju šta tražiti u Milanu. Povremeni bljesak nije dovoljan. Isto važi za Dalota i Diaza, i ako su oni daleko mlađi igrači. Salemakers je back up igrač, ništa više od toga zasad.

Hakan mentalno slab, čim ima problema van terena to se osjeti na terenu. Vjerujem da je situacija oko novog ugovora dosta "kriva" za blijeda izdanja. Ali za to su krivi Maldini i društvo. Mada i par sitnih povreda i covid nisu puno olakšali Hakanu.

Zlatan ne može biti prvi napadač Milana. Jeste sposoban i dalje isporučiti 15+ golova ali povrede su sve učestalije.

Kalulu nije bek očito, puno više pruža na poziciji stopera.

Ima tu još puno toga za napisati. Ali zaključak je jasan.

Maldini mora naći najmanje 5 igrača za sljedeću sezonu.

Novog napadača, desno krilo, još jednog veznog igrača, još jednog playmakera, zamjenu za Thea.

Najmanje 5 igrača. A ako uspio u zadržati plasman u LPa koji sad imaju u svojim rukama. Onda makar 3 od zih 5 igrača moraju imati iskustvo igranja LPa.

Što se Piolija tiče. Vrlo dobar trener. Koji bi sa jačim rosterom mogao i više. Ali ne mislim da je sposoban za najveće domete.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 mar 2021, 15:40

Romagnoli13 je napisao/la:
19 mar 2021, 11:32
Što se Piolija tiče. Vrlo dobar trener. Koji bi sa jačim rosterom mogao i više. Ali ne mislim da je sposoban za najveće domete.
Nece on dalje od nove godine biti trener. Ovo sto se sad desava s Milanom se desavalo i klubovima koje je vodio prije. Ja sam bio najveci optimista da ovaj tim moze do Scudeta sad sam pesimista i sto se tiče tog četvrtog mjesta.
Također ono sto je uradio Solskjaeru sinoc mu je fuj pogotovo ako se uzme u obzir da je trener jednog kluba kao sto je Milan.
Mladim igracima daje sansu jedino ako nema nijednu drugu opciju.
Ja se nadam da će iduci trener biti neko ko nije Italijan i ko ima muda da da sansu mladim igracima ,nadigrava se s protivnikom i pokusava napadati dok sudija ne svira kraj.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 mar 2021, 16:03

meepo je napisao/la:
19 mar 2021, 15:40
Romagnoli13 je napisao/la:
19 mar 2021, 11:32
Nece on dalje od nove godine biti trener. Ovo sto se sad desava s Milanom se desavalo i klubovima koje je vodio prije. Ja sam bio najveci optimista da ovaj tim moze do Scudeta sad sam pesimista i sto se tiče tog četvrtog mjesta.
Također ono sto je uradio Solskjaeru sinoc mu je fuj pogotovo ako se uzme u obzir da je trener jednog kluba kao sto je Milan.
Mladim igracima daje sansu jedino ako nema nijednu drugu opciju.
Ja se nadam da će iduci trener biti neko ko nije Italijan i ko ima muda da da sansu mladim igracima ,nadigrava se s protivnikom i pokusava napadati dok sudija ne svira kraj.
Druze malo si subjektivan, ne svidja ti se Pioli, okej, ali nije tačno da ne daje priliku mladim igracima. Jel to Gabbia, Kalulu, Salemaekers itd nisu mladi. Jedina stvar koja je relevantna jeste kvalitet, znaci ako imaš kvalitet igraš, ako nemaš ne igraš nebitno koliko imas godina. A Pioli itekako daje šansu mladim igračima.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 mar 2021, 16:22

Citava ekipa nam je mlada,tako da ove nebuloze sto prica nemaju veze sa vezom.

Nego ja se nadam da ce nasi biti dovoljno pametni da otkupe Tomorija za 28mil. Takvog stopera za te pare nece naci

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, tuzlanskinacin i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []