I onda meni spominjes da sam se nasao uvrijedjen, neku nacionalisticku ironiju prosipas, a tebi smeta sto sam kontra nacionalistickih sranja na forumu bez obzira ko ih pisao. Nisam samo na tvoj post reagovao nego i na onog iznad tebe sto spominje chetalje i na dekapitaciju i na tebe za ustase i takav stav je isti i da neko spomene rijec balije i bilo sta u tom kontekstu. Bez obzira koga se vrijedja, nije to za ovaj forum, koji treba biti odusak od takvih stvari, a ti glumis da je moj post u stvari o tebi. Da ja vrijedjam nekog, trazim iste sekunde da me se banuje, jer to podrazumijeva isti kriterij za sve. Ako branis nacionalisticki rjecnik na forumu, o cemu onda ovdje pisemo, skini onda taj grb s avatara, jer Sloboda je vise od tog.Skver je napisao/la: ↑19 mar 2021, 13:34Dajem svoj visegodisnji mandat clana ovog foruma na raspolaganje Adminu....vec si mu ukazao i pozvao ga kao dugogodisnji forumas da sankcionise moj postupak, nadam se da ces biti zadovoljen....športski pozz iz Tuzle.Steelman je napisao/la: ↑19 mar 2021, 13:19@ Skver
Boli me qrac ko kakve ima stavove dok se pise normalno o sportskim temama. Ipak za nacionalisticka sranja ne smije biti tolerancija. Sve je ionako otrovano tim sranjem i jos ovdje treba to gledati. Ko hoce to, trebalo bi se jasno znati da je na ovom forumu fulao temu i da nema mjesta za takve. Bez obzira ko je. Medjutim, tolerisanjem toga, da li su takvi fulali forum?!
Sojic je veliki gospodin, njega ne uvlaci u to sranje.
U pravu si svrakino1921, ako unosim nemir zato sto zagovaram nesto sto je normalno kako bi bila normalna prica onda i nije ovaj podforum za mene niti u tom slucaju imam potrebu da pisemo na istom mjestu. Ne dajte se zaustaviti, samo nastavite.