Dobro, ti si doktor nauka engleskog jezika, te bih te JA licno zamolio da odes i doticnom gospodinu koji je pravio intervju kazes da on pojma nema i da je glup sto je rekao Dzeki da dobro govori engleski, naravno nebitno sto taj covjek vjerovatno samo taj jezik cijeli zivot govori, a takodjer nebitno to sto, primjera radi, Tevez je nekoliko godina u engleskoj ligi i ne zna 2 prosto prosirene recenice sastaviti, na engleskom naravno.jasko_juve je napisao/la:Bivši napadač Wolfsburga, perfektno govoreći engleski, dao je veliki intervju novinaru službene internet stranice Manchester Cityja, gdje možete pogledati komletan snimak prvog dijela razgovora.
ovi sa sportsport nisu bas tacni haman..nisu "u vinklu"..covjek je napravio milion gramatickih gresaka a lafo perfektno prica..da je otisao u Spaniju pricao bi perfektno i spanski..ko mi Bosanci ba..![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ne mogu vjerovati kakvi se sve komentari mogu ovdje pročitati. Pa zajebite sve Unitede, Liverpoole, Chelseae, reprezentacija prije svega! Naprijed Dijamantu!
Izvinjavam se za offtopic.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
auuu brateZeljovac je napisao/la:zlobnijasko_juve je napisao/la:Bivši napadač Wolfsburga, perfektno govoreći engleski, dao je veliki intervju novinaru službene internet stranice Manchester Cityja, gdje možete pogledati komletan snimak prvog dijela razgovora.
ovi sa sportsport nisu bas tacni haman..nisu "u vinklu"..covjek je napravio milion gramatickih gresaka a lafo perfektno prica..da je otisao u Spaniju pricao bi perfektno i spanski..ko mi Bosanci ba..![]()
nervozni....
jasko_juve je napisao/la:samo cu jedno rec..Dzeko ne vrijedi ni 10 miliona..znaci moje misljenje..ne zelim ja vas ubjedjivat da je ovako al nemojte ni vi mene u suprotno..![]()
Sljedeci
Na tvom mjestu ja ne bih nikad, ali bas nikad postavio niti jedan post ne samo o Edinu nego uopste sto se tice fudbala/nogmeta
kako te nije stid doci na ovu temu
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Elddar je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakvi se sve komentari mogu ovdje pročitati. Pa zajebite sve Unitede, Liverpoole, Chelseae, reprezentacija prije svega! Naprijed Dijamantu!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Daj nam 15 od tih milion grešaka da vidimo o čem se radi. Sram ga bilo, učio engleski u srednjoj i živio u Njemačkoj a ne zna engleski ko ti. Baš me zanima koje su to gramatičke greške koje je napravio (milion)!jasko_juve je napisao/la:Bivši napadač Wolfsburga, perfektno govoreći engleski, dao je veliki intervju novinaru službene internet stranice Manchester Cityja, gdje možete pogledati komletan snimak prvog dijela razgovora.
Ma nema ni govora!!!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Eto sad Edin ne vrijedi, i vise i bolje znamo mi koji provodimo sate uz daljinski prateci taj isti City, United , Juventus ili koji ti vec klub koji je pokazao interes za Dzeksona....
Ta, ko su oni ti neki Alexi Fergusoni, Arseni Wengeri, Roberti Manciniji, sta to oni znaju o nogometu ili ti fudbalui da li on vrijedi tih para, nemaju oni blage veze bre, mi znamo sve, pametni bosanci s daljinskim u ruci i tastaturom ispred sebe...
Kako smo mi sugav narod covjece....
Sretno Edine...
Ta, ko su oni ti neki Alexi Fergusoni, Arseni Wengeri, Roberti Manciniji, sta to oni znaju o nogometu ili ti fudbalui da li on vrijedi tih para, nemaju oni blage veze bre, mi znamo sve, pametni bosanci s daljinskim u ruci i tastaturom ispred sebe...
Kako smo mi sugav narod covjece....
Sretno Edine...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- admir_ze1982
- Kontakt:
Covjek koji je napravio najveci transfer sa ex Yu prostora svih vremena i koji je najbolje placen fudbaler sa istih prostora , i nadje se balavac koji dobro nije savladao ni maternji jezik da ga kritikuje za njegovo baratanje engleskim jezikom...majde je napisao/la:Daj nam 15 od tih milion grešaka da vidimo o čem se radi. Sram ga bilo, učio engleski u srednjoj i živio u Njemačkoj a ne zna engleski ko ti. Baš me zanima koje su to gramatičke greške koje je napravio (milion)!jasko_juve je napisao/la:Bivši napadač Wolfsburga, perfektno govoreći engleski, dao je veliki intervju novinaru službene internet stranice Manchester Cityja, gdje možete pogledati komletan snimak prvog dijela razgovora.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
pogrijesio sam da se ispravim¨!HRRENOWXshkembe je napisao/la:Znateli kako Dzeko kaze virsle na engleskom?HRRENOVX
Zeljovac sumnjiv si pravoŽeljovac je napisao/la:Vrlo velikodušna ponuda.kralj_je_mrtav je napisao/la: Sad ce vrli mediji prenijeti ovu sliku i reci evo sa treninga, ebo me svak u paksu ko tako ne bude.
1921-2011
Ja nemogu shvatiti neke ljude ovdje, pa šta ima veze potpisao za City neka mu je sa srećom. Mene što se tiče, ja bi volio da zabija svako kolo dva gola. Da je prešao u Milan ili Inter i kad bi zabio go i Juventusu meni ne bi bilo krivo, to je njegov posao da igraja i daje golove .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
I don't like to speak about me(myself). I let this for other people(let other people do that). They can say more about the different(difference) between two leagues. Suk, suces, sukces(izgovor-sakses). Last 3 days was(were) busy for me.majde je napisao/la: Daj nam 15 od tih milion grešaka da vidimo o čem se radi. Sram ga bilo, učio engleski u srednjoj i živio u Njemačkoj a ne zna engleski ko ti. Baš me zanima koje su to gramatičke greške koje je napravio (milion)!
Eto milion grešaka
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Megamon
- Kontakt:
Idite na manchesterovu stranicu da vidite kako gospodin dolazi sa autom u klub 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Valja se Edinu s ovim sporazumjet.
[youtube][/youtube]
Prije će Edin naučit španski.
[youtube][/youtube]
Prije će Edin naučit španski.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Vodimo ljubav, ne rat! 
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Megamon
- Kontakt:
Ljubi ga majka,kako se samo uklopio
Njegovo mjesto je izmedju Silve i Tourea
Njegovo mjesto je izmedju Silve i Tourea
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
1:47
odmah je nesto nasao da palamudi s kolarovom... hehehe
odmah je nesto nasao da palamudi s kolarovom... hehehe
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kako mangup zagradi Adebayora i ostavi je Milneru. 15 puta sam vraćao da skontam da ga onaj u hodniku pita je li se sreo s Kolarovom.
Odlično ih razumije Džeko. A ono na bosanskom je valjda Irfanu govorio?!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 jan 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ono ti je Richards.Esii TM87 je napisao/la:A Baloteli odma mu nesto capri u svlacionici
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Megamon
- Kontakt:
Ko je ono sto ga "zagradjuje" da izadje na teren iz svlacionice.?
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 08 jan 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.