Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

guber90
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la guber90 » 08 jan 2011, 21:49

jasko_juve je napisao/la:Bivši napadač Wolfsburga, perfektno govoreći engleski, dao je veliki intervju novinaru službene internet stranice Manchester Cityja, gdje možete pogledati komletan snimak prvog dijela razgovora.

ovi sa sportsport nisu bas tacni haman..nisu "u vinklu"..covjek je napravio milion gramatickih gresaka a lafo perfektno prica..da je otisao u Spaniju pricao bi perfektno i spanski..ko mi Bosanci ba.. :D :D
Dobro, ti si doktor nauka engleskog jezika, te bih te JA licno zamolio da odes i doticnom gospodinu koji je pravio intervju kazes da on pojma nema i da je glup sto je rekao Dzeki da dobro govori engleski, naravno nebitno sto taj covjek vjerovatno samo taj jezik cijeli zivot govori, a takodjer nebitno to sto, primjera radi, Tevez je nekoliko godina u engleskoj ligi i ne zna 2 prosto prosirene recenice sastaviti, na engleskom naravno.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 08 jan 2011, 21:58

Ne mogu vjerovati kakvi se sve komentari mogu ovdje pročitati. Pa zajebite sve Unitede, Liverpoole, Chelseae, reprezentacija prije svega! Naprijed Dijamantu!

Izvinjavam se za offtopic.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 08 jan 2011, 22:06

Zeljovac je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Bivši napadač Wolfsburga, perfektno govoreći engleski, dao je veliki intervju novinaru službene internet stranice Manchester Cityja, gdje možete pogledati komletan snimak prvog dijela razgovora.

ovi sa sportsport nisu bas tacni haman..nisu "u vinklu"..covjek je napravio milion gramatickih gresaka a lafo perfektno prica..da je otisao u Spaniju pricao bi perfektno i spanski..ko mi Bosanci ba.. :D :D
zlobni :oops: nervozni....
jasko_juve je napisao/la:samo cu jedno rec..Dzeko ne vrijedi ni 10 miliona..znaci moje misljenje..ne zelim ja vas ubjedjivat da je ovako al nemojte ni vi mene u suprotno..
:lol:

Sljedeci 8-)
auuu brate
Na tvom mjestu ja ne bih nikad, ali bas nikad postavio niti jedan post ne samo o Edinu nego uopste sto se tice fudbala/nogmeta
kako te nije stid doci na ovu temu :roll:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2011, 22:24

Elddar je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakvi se sve komentari mogu ovdje pročitati. Pa zajebite sve Unitede, Liverpoole, Chelseae, reprezentacija prije svega! Naprijed Dijamantu!

Izvinjavam se za offtopic.
:x :roll: :roll: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

majde
Kontakt:

Post Postao/la majde » 08 jan 2011, 22:29

Daj nam 15 od tih milion grešaka da vidimo o čem se radi. Sram ga bilo, učio engleski u srednjoj i živio u Njemačkoj a ne zna engleski ko ti. Baš me zanima koje su to gramatičke greške koje je napravio (milion)!
Ma nema ni govora!!!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 08 jan 2011, 22:32

Eto sad Edin ne vrijedi, i vise i bolje znamo mi koji provodimo sate uz daljinski prateci taj isti City, United , Juventus ili koji ti vec klub koji je pokazao interes za Dzeksona....

Ta, ko su oni ti neki Alexi Fergusoni, Arseni Wengeri, Roberti Manciniji, sta to oni znaju o nogometu ili ti fudbalui da li on vrijedi tih para, nemaju oni blage veze bre, mi znamo sve, pametni bosanci s daljinskim u ruci i tastaturom ispred sebe...

Kako smo mi sugav narod covjece....

Sretno Edine...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 08 jan 2011, 22:35

majde je napisao/la:

Daj nam 15 od tih milion grešaka da vidimo o čem se radi. Sram ga bilo, učio engleski u srednjoj i živio u Njemačkoj a ne zna engleski ko ti. Baš me zanima koje su to gramatičke greške koje je napravio (milion)!
Covjek koji je napravio najveci transfer sa ex Yu prostora svih vremena i koji je najbolje placen fudbaler sa istih prostora , i nadje se balavac koji dobro nije savladao ni maternji jezik da ga kritikuje za njegovo baratanje engleskim jezikom...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 08 jan 2011, 22:41

shkembe je napisao/la:Znateli kako Dzeko kaze virsle na engleskom?HRRENOVX :D
pogrijesio sam da se ispravim¨!HRRENOWX :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 jan 2011, 22:42

Željovac je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la: Sad ce vrli mediji prenijeti ovu sliku i reci evo sa treninga, ebo me svak u paksu ko tako ne bude.
Vrlo velikodušna ponuda. :lol:
Zeljovac sumnjiv si pravo :P sta je on primjetio
1921-2011

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 jan 2011, 22:42

Ja nemogu shvatiti neke ljude ovdje, pa šta ima veze potpisao za City neka mu je sa srećom. Mene što se tiče, ja bi volio da zabija svako kolo dva gola. Da je prešao u Milan ili Inter i kad bi zabio go i Juventusu meni ne bi bilo krivo, to je njegov posao da igraja i daje golove .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 22:50

majde je napisao/la: Daj nam 15 od tih milion grešaka da vidimo o čem se radi. Sram ga bilo, učio engleski u srednjoj i živio u Njemačkoj a ne zna engleski ko ti. Baš me zanima koje su to gramatičke greške koje je napravio (milion)!
I don't like to speak about me(myself). I let this for other people(let other people do that). They can say more about the different(difference) between two leagues. Suk, suces, sukces(izgovor-sakses). Last 3 days was(were) busy for me.

Eto milion grešaka :mrgreen: Samo vrlo ljubomoran dečko, željan pažnje može da mu prigovori. I ovo je po najstrožijim kriterijima, za više od 5 minuta razgovora.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jan 2011, 22:56

Idite na manchesterovu stranicu da vidite kako gospodin dolazi sa autom u klub 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 22:57

Valja se Edinu s ovim sporazumjet. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Prije će Edin naučit španski.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 23:00

Vodimo ljubav, ne rat! :mrgreen:

Visca el Višća!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jan 2011, 23:02

Ljubi ga majka,kako se samo uklopio
Njegovo mjesto je izmedju Silve i Tourea :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 jan 2011, 23:05

1:47

odmah je nesto nasao da palamudi s kolarovom... hehehe
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 23:08

Kako mangup zagradi Adebayora i ostavi je Milneru. 15 puta sam vraćao da skontam da ga onaj u hodniku pita je li se sreo s Kolarovom. :mrgreen: Odlično ih razumije Džeko. A ono na bosanskom je valjda Irfanu govorio?!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 jan 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 jan 2011, 23:10

A Baloteli odma mu nesto capri u svlacionici 8-)
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 23:11

Esii TM87 je napisao/la:A Baloteli odma mu nesto capri u svlacionici 8-)
Ono ti je Richards.

Visca el Višća!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jan 2011, 23:13

Ko je ono sto ga "zagradjuje" da izadje na teren iz svlacionice.?
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 08 jan 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.