Ovo je zadnje kolo?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta uradiše od kluba direktor i trener sve otjerat odma danas fuj ovo je jadno ovo nije fudbal sramota kako igramo
-
- Kontakt:
Ovo se znalo odma da ce biti patnja kad vidis ta dva strucnjaka u prvih 11,al ybg nije ni do njih toliko,kad prodas dva najbolja igraca onda moras i da se pojacas,a ne da pokrivas njihove pozicije sa nekim anti fudbalerima kojima to cak nije ni prirodna pozicija,nadam se pobijedi danas bilo kakvoj,al tuzno je gledati da jednoj krupi nismo ni zaprijetili za 45 min.Historicar je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:07Bio sam uvjeren da im je na Pecari bila zadnja.Još ne mogu da vjerujem da ce ova dva kretena igrati opet na lijevoj straniSanchez1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:04Sretno momcima danas i nadam se da je ovo zadnja tekma sa ovim igracima na lijevoj strani.![]()
vratilo se vrijeme apaurina.
odlazi emire hadzicu
odlazi emire hadzicu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Za Vinka ne znam, lako je otjerati, koga dovesti, Husa ? Uscuplica ?
Ali za jedno sam siguran, Hadziji otkaz, kako god
Ali za jedno sam siguran, Hadziji otkaz, kako god
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 21 mar 2021, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Samo treba citati statuse od Semira SaimSe Zilica 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ono sto se prvo mora promjeniti je pozicija Fanima i Milanovica.
Ako ostane isto, ovo ce biti teska patnja i primit cemo gol u 80 i nekoj minuti.
Sreca nasa samo pa je Hebibovic izasao, ovsko i imamo sansu d pobjedimo a da je on ostao nebi sigurno pobjedili.
Ako ostane isto, ovo ce biti teska patnja i primit cemo gol u 80 i nekoj minuti.
Sreca nasa samo pa je Hebibovic izasao, ovsko i imamo sansu d pobjedimo a da je on ostao nebi sigurno pobjedili.
Pa mi smo vise puta Oremusu zivot spasavali nego sto smo dali golova kao sto neko rece...
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Ne znam, nešto se mora desiti na poluvremenu, znal taj Vinko zagalimit (kao Baka kad zagalami ihihi
)
Ako sad ne usmjeri neku pozitivnu energiju onda smo u ozbiljnim problemima, a i već smo da se razumijemo

Ako sad ne usmjeri neku pozitivnu energiju onda smo u ozbiljnim problemima, a i već smo da se razumijemo
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kako do gola ? Niti vidim način, niti igrača koji to može uraditi.
-
- Kontakt:
protiv zrinjskog i željezničara ćeš se sigurno vaditi
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Ja kad sam pisao da je Emir dostigao svoje limite, da on ne moze dalje razvijati Sarajevo tjerali me sa foruma. Znaci ako nesto realno sagledas i to napises onda nisi navijac i ne volis klub. KatastrofaPantelija je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:59Vinko i tino su se porječkali. I ovaj ga izveo to sto de drzao za lozu je fol.
Vinko je pogubio koncw sem duge lopte na hebibovica i promasaja naravno mi nismo prisli golu. Ovo je sramota. 4. Tekma bez gola. Dno dna. Ovako nismo llse igrali u vakat hrenovki i viršli ni u vakat kad je varesanovic vodio onu djecu.
Pisao ja i pisao ovdje se sprdali sa mnom pa sad izvolite i nastavite
Hajd sto je Vinko ziheras to je mnogima jasno ali je pitanje zasto SD koji treba da ima OČI i da vidi da je prodao 2 najbolja igraca nije doveo druga dva. Pa ljudi dragi prvo smo igrali LP bez napadaca i kostao nas ne prolaza mozda u 3.kolo LP...sad ce nas kostati TITULE...Emire svaka ti cast yebo si nas za sva vremena
Milkanović: Momci koji budu nastupili sutra pokazat će zašto su igrači Sarajeva 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Ponovo strucni stab svojim greskama osakacuje klub od rezultata. Iz greske u gresku. Pozitivnu ocjenu za ovo poluvrijeme mogu dobiti Susic, Djokanovic, Varesanovic i Kovacevic.
Adukor i Milicevic, nekoliko gresaka u predajama lopte, defanzivno nisu imali nekih zadataka, Adukor previše komplikuje sa loptom, kao da je i veznom, pa iza sebe ima bar dva igraca, a ne na stoperu. Hodzic i Oremus, nista, Oremus i ne sudjeluje u igri nesto puno, Hodzic nekoliko gresaka, ali i par dobrih poteza. Hebibovic los, ne treba trositi rijeci za njega. Fanimo, uvijek odabere losu opciju u napadu, nije igrac koji moze biti prva opcija za gol. Mesanovic, ne znas sta bi za njega rekao, beskoristan.
Ponavljam, po ko zna koji put, nemamo igraca za sistem iz prve polusezone, SISTEM SE MORA MIJENJATI. Prvo u taj sistem se ne uklapa napadac koji je trenutno na terenu, a i na krilima i poluspici nemas igraca koji odgovara tom sistemu.
Neka neko pozove Dzenana Uscuplica!
Adukor i Milicevic, nekoliko gresaka u predajama lopte, defanzivno nisu imali nekih zadataka, Adukor previše komplikuje sa loptom, kao da je i veznom, pa iza sebe ima bar dva igraca, a ne na stoperu. Hodzic i Oremus, nista, Oremus i ne sudjeluje u igri nesto puno, Hodzic nekoliko gresaka, ali i par dobrih poteza. Hebibovic los, ne treba trositi rijeci za njega. Fanimo, uvijek odabere losu opciju u napadu, nije igrac koji moze biti prva opcija za gol. Mesanovic, ne znas sta bi za njega rekao, beskoristan.
Ponavljam, po ko zna koji put, nemamo igraca za sistem iz prve polusezone, SISTEM SE MORA MIJENJATI. Prvo u taj sistem se ne uklapa napadac koji je trenutno na terenu, a i na krilima i poluspici nemas igraca koji odgovara tom sistemu.
Neka neko pozove Dzenana Uscuplica!
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Hadzija klosaru **** ti svu familiju
Vinko hebo te Emir a ti njega
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, katalinski, klasik, makron, Napapijri, napoleon72, OzmoodPinglewood, perodeformero, skoJaa i 117 gostiju.