FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Al fakat se pitam jel Amar psihicki obolio pa covjek izjavi na presu da smo igrali protiv slabijih osvojili bi vise bodova, covjece igro si proslo kolo protiv olimpika pa si izgubio
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Inače formacije radi, ove pobrojane igrače AMAR gura u prvi tim a ne Seka I. (al Seka je ipak kriva)PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:42Haj bruda, ne lazimo se. Istog ovog Husrefa je sahranio u dvije utakmice, kad je sve stimalo. Necemo se lagati..
Nesto ovdje dublje smrdi, al hajde.
Uzmi samo za primjer Stilica.. udje Bekric odma dvije po golu, cisto da malo golmana prodrma, je.bes mi sve ako je ovaj prvi i jednu opalio, da zagrije rukavice.
Ne moze mi niko reci da je Dado bio tolika prevaga, da svi igraju bolje, uz duzno postovanje njegovim kvalitetama, momak je igracina inace.
Toliko to smrdi na terenu, da je nevjerovatno.
SS dodaje u jednoj prilici Stilicu loptu bukvalno pred noge.. da je pružio korak, ufatio bi je.. jok stade u mjestu, lopta prodje i on mase rukama.
Sta je Alispahicu? Ma daj ba, pelja je ko da je u Slobodi.
Pricajte sta hocete najveci problem je u ekipi, nesto ne stima. Ako ekipa hoce da bude iznad šefa, je.bes tu ekipu.. ni vi se u firmi ne klincite sefovima.
Ako je do para, onda ne znam...
Ja licno, da sam profesionalac, ne bih sebi dopustio ovakvu blamazu, sram da ih bude. Usao zec, opasniji u 3 navrata od Juricica tokom cijele utakmice..
I Mujezinovic, puno zuji, malo meda daje. Potezi utakmice, highlight zadnjih par: zabij se u protivnika, nabij mu loptu u nogu da ode u aut, i neko svrsava na njega
Sreća tu je Lendrić da ga zamjeni koji je u posljednjih 10 kola zabio 1 go, ili Juričić s 3 gola u 15 kola. Odmah sam mirniji. A tek Štila sa 0 golova i 0 asistecnija u posljednjih 7 Kola. O redovno spremnom Zecu da ne govorim. Mustafa i Veseli ko Ribery i Robben nekad sa sa zajedničkom statistikom od 1 asistencije i 6 golova ove sezone. Oho ti se oho Slobodo...
Zadnja izmjena: braco, dana/u 21 mar 2021, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
ova debela brkata kurcina od trenera je bas bezobrazna kad ovakve izjave daje
Para svakako nema, tako da one i ne mogu smrditi

Lendrić i Štila pitaju kad ce plata, a Amar odgovara:
Joj ispast ce ko da branim Osima, ali logicno je da nakon onakve utakmice koju smo izgubili zbog sudije bi bilo bolje da je bila neka laksa, a ne Tuzla koja je u naletu. Oni su prije nas pobijedili Zrinjski u Mostaru. Mi i jesmo trebali igrati sa Radnikom da Musa nije nas zaebo.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:51Al fakat se pitam jel Amar psihicki obolio pa covjek izjavi na presu da smo igrali protiv slabijih osvojili bi vise bodova, covjece igro si proslo kolo protiv olimpika pa si izgubio
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ove zadnje 2 nismo dobili. Sasvim ok igra. Puno stvari meni ovdje nije jasno.
Ovo je katastrofa s ovim rezultatima na proljeće. Prava katastrofa. Em te kradu najstrašnije, em igrači nekakvi mlitavi, Amar k'o da je po mrvama gazao... nevjerovatno pogan osjećaj i gorčina.
Siniša ne ne može da centrira godinu dana, i još sada pokušava šutati s distance. Mustafa i dalje ograničsn k'o balkon, pelja ne u nedogled. Sinana k'o da nije ni bilo večeras. Meša ispuh'o. Onaj Čeliković nešto smeta, udara, Bog zna šta on radi. Kapiten korner nije utrefio kako treba ja mislim od izraela. Onaj invalid uđe i 4 puta se nađe u višemetarskom offside-u za 19 minuta.
Ovo je katastrofa s ovim rezultatima na proljeće. Prava katastrofa. Em te kradu najstrašnije, em igrači nekakvi mlitavi, Amar k'o da je po mrvama gazao... nevjerovatno pogan osjećaj i gorčina.
Siniša ne ne može da centrira godinu dana, i još sada pokušava šutati s distance. Mustafa i dalje ograničsn k'o balkon, pelja ne u nedogled. Sinana k'o da nije ni bilo večeras. Meša ispuh'o. Onaj Čeliković nešto smeta, udara, Bog zna šta on radi. Kapiten korner nije utrefio kako treba ja mislim od izraela. Onaj invalid uđe i 4 puta se nađe u višemetarskom offside-u za 19 minuta.
Željezničar za život cijeli!
Joj kad krene naša navala na Slobodinu posljednju liniju, ima da se međusobno sudaraju od strahabraco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:53Sreća tu je Lendrić da ga zamjeni koji je u posljednjih 10 kola zabio 1 go, ili Juričić s 3 gola u 15 kola. Odmah sam mirniji. A tek Štila sa 0 golova i 0 asistecnija u posljednjih 7 Kola. O redovno spremnom Zecu da ne govorim. Mustafa i Veseli ko Ribery i Robben nekad sa sa zajedničkom statistikom od 1 asistencije i 6 golova ove sezone. Oho ti se oho Slobodo...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
do kad ce po tebi svi biti krivi a ne covjek koji je najvise kriv za ovo po tebi krivo je i more al nije Amar
tako da ne odvodi na taj mlin da su igraci nesto krivi toliko kad ih trenira trenerska ubleha

ispade krcma trenercina za Amara

Sva sreća nisam gledo
brrrrrrrrr aaaa Amawe ? **** li te u brkove raspale
Dokaz da je dotični došo da uzme keš ne znam koji put drugi ili treći put
Imal ostavke pizdo debela
brrrrrrrrr aaaa Amawe ? **** li te u brkove raspale
Dokaz da je dotični došo da uzme keš ne znam koji put drugi ili treći put
Imal ostavke pizdo debela
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ovo mi je najjače. Siniša s 1 golom u životu šuta iz korner akcije sa 20 i nešto metara i to ljevicom.SudoHusika je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:55
Siniša ne ne može da centrira godinu dana, i još sada pokušava šutati s distance.
Druže pratim redovno tvoje postove sve korektno al ga yebes i ti i Štilić više sa tim korerima hocel lik dati gol iz korenra yebo ga ti više.Ako je ikada dobro centrirao to je bilo vecerasSudoHusika je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:55Ne mogu da vjerujem da ove zadnje 2 nismo dobili. Sasvim ok igra. Puno stvari meni ovdje nije jasno.
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 22 mar 2021, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne branim nikoga, al koga ce ubacit kad niko nista ne ide?Valter je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:52Inače formacije radi, ove pobrojane igrače AMAR gura u prvi tim a ne Seka I. (al Seka je ipak kriva)PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:42Haj bruda, ne lazimo se. Istog ovog Husrefa je sahranio u dvije utakmice, kad je sve stimalo. Necemo se lagati..
Nesto ovdje dublje smrdi, al hajde.
Uzmi samo za primjer Stilica.. udje Bekric odma dvije po golu, cisto da malo golmana prodrma, je.bes mi sve ako je ovaj prvi i jednu opalio, da zagrije rukavice.
Ne moze mi niko reci da je Dado bio tolika prevaga, da svi igraju bolje, uz duzno postovanje njegovim kvalitetama, momak je igracina inace.
Toliko to smrdi na terenu, da je nevjerovatno.
SS dodaje u jednoj prilici Stilicu loptu bukvalno pred noge.. da je pružio korak, ufatio bi je.. jok stade u mjestu, lopta prodje i on mase rukama.
Sta je Alispahicu? Ma daj ba, pelja je ko da je u Slobodi.
Pricajte sta hocete najveci problem je u ekipi, nesto ne stima. Ako ekipa hoce da bude iznad šefa, je.bes tu ekipu.. ni vi se u firmi ne klincite sefovima.
Ako je do para, onda ne znam...
Ja licno, da sam profesionalac, ne bih sebi dopustio ovakvu blamazu, sram da ih bude. Usao zec, opasniji u 3 navrata od Juricica tokom cijele utakmice..
I Mujezinovic, puno zuji, malo meda daje. Potezi utakmice, highlight zadnjih par: zabij se u protivnika, nabij mu loptu u nogu da ode u aut, i neko svrsava na njega
Stilic ne postoji bukvalno...sta sad svi ste pametni pa eto trebalo je ocekivat da ce stilic bit los? Pogotvo nakon onakve prosle sezone
Lendric i Juricic zajedno nisu dali 10 golova, a koliko su promasili posebno Lendric moze se kompilacija citava napravit.
Veseleniovic katastrofa
Sehic i Stevanovic beskorisni, apsolutno...
Jednostavno nista nam ne ide i kad dobro odigramo me vrati nam se, sudije mas yebu dje stignu, a protivnici igraju utakmice sezone protiv nas...Olimpic 10 poraza u gostima i dobije nas, Mladost nas dobije eurogolom nakon sto lendric promasi dva zicera..itd itd
Mislim tesko je trazit izgovore jer ovo je bas katastrofa pa ih necu ni trazit...al ako cemo vec o igracima onda ne moze se sve ni amaru prebacit.
Nego dje nam je ublehas iz londona?
=\_1921_/=
Dzaba brate,poznato je da su igraci opcenito **** od ljudi i pokvarena roba,da budemo iskreni niko ga nije tjerao da vraca i Kosorica i sve ove debile..ako nema para stavi juniora i to je to ,dosta je bilo svako malo vracamo neke igrace a oni se ponasaju ko da je klub njihova privatna prcija.PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:49Ili ih on namjerno vako selektira iz nekog razloga? Cuj smrde pare majku im j.ebem, narod radi u trgovinama, firmama, lagerima za po 500-800KM, oni primali po par hiljada i opet im nije pravo...
Koji ga bojkotuju, evo zna se vec jedan dvojac.
S.S i I.L., ko jos?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
kakva je usrana ubleha postao krcma je za njega Guardiola glavom i bradom
unisti klub ublehas i vi sa njegovim uzaludnim branjenjem ono hocete li ikada progledati i vidjeti kolika je lik ubleha postao
Imam osjecaj da ti je jako stalo da se svi slažu sa tvojim mišljenjem

Pa evo slažem se - zato i kažem, otjerajmo Amara putem foruma, dovedimo Krčmara na klupu i sve ce krenuti na bolje

Nagradno pitanje, koji je od naših 8 trenera zaslužan za ovako uigranu akciju radnog naslova"prevari protivnika, ali i sebe"braco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:58Ovo mi je najjače. Siniša s 1 golom u životu šuta iz korner akcije sa 20 i nešto metara i to ljevicom.SudoHusika je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:55
Siniša ne ne može da centrira godinu dana, i još sada pokušava šutati s distance.
-
- Kontakt: