pa prije ce se ljudi složiti sa mojim mišljenjem nego za tvojim samo poltronima , zaljubljenim i inim likovima on je jos neko i nesto svi ostali mu psuju temelje bolnice u kojoj je rodjen pogledaj i poslusaj oko sebe sta ljudi trenutno o njemu misle i sve ce ti biti jasnolet3 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:04Imam osjecaj da ti je jako stalo da se svi slažu sa tvojim mišljenjem![]()
Pa evo slažem se - zato i kažem, otjerajmo Amara putem foruma, dovedimo Krčmara na klupu i sve ce krenuti na bolje![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta da kažemRobust je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:07pa prije ce se ljudi složiti sa mojim mišljenjem nego za tvojim samo poltronima , zaljubljenim i inim likovima on je jos neko i nesto svi ostali mu psuju temelje bolnice u kojoj je rodjen pogledaj i poslusaj oko sebe sta ljudi trenutno o njemu misle i sve ce ti biti jasno

U pravu si, vazda si bio u pravu

Imaš li još nešto dodati, prije nego što nastaviš sa forumskim tjeranjem Amara vol. 385

Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 mar 2021, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ma najgore je što nisam ljut bogami, nego sam potpuno ravnodušno i gledao utakmicu, a i poslije utakmice isto. Ko da smo u prijateljskoj remizirali. Valjda čovjek otupi više nakon ovoliko razočarenja ove sezone, a i nakon svih razočarenja prethodnih sezona koje su se nakupile u nama.VeteranSA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:06Nagradno pitanje, koji je od naših 8 trenera zaslužan za ovako uigranu akciju radnog naslova"prevari protivnika, ali i sebe"braco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:58Ovo mi je najjače. Siniša s 1 golom u životu šuta iz korner akcije sa 20 i nešto metara i to ljevicom.SudoHusika je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:55
Siniša ne ne može da centrira godinu dana, i još sada pokušava šutati s distance.
Ovaj ti je strastveni katalonski ultras, ne znam šta se raspravljaš s njim..Robust je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:07pa prije ce se ljudi složiti sa mojim mišljenjem nego za tvojim samo poltronima , zaljubljenim i inim likovima on je jos neko i nesto svi ostali mu psuju temelje bolnice u kojoj je rodjen pogledaj i poslusaj oko sebe sta ljudi trenutno o njemu misle i sve ce ti biti jasno
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
BRKO je l` vakat ? 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Jbg, da je bila neka druga ekipa umjesto TC, pobijedili bi. Samo treba sačekati da se okrene.
pa LSD lutko nije ti ovo klixov forum gdje ti sa ultimom , arslom i ostal amarovim ublehadima sviju ostale vrijedas i nazivas viljuskarima , lobotomcima itdlet3 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:09Šta da kažemRobust je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:07pa prije ce se ljudi složiti sa mojim mišljenjem nego za tvojim samo poltronima , zaljubljenim i inim likovima on je jos neko i nesto svi ostali mu psuju temelje bolnice u kojoj je rodjen pogledaj i poslusaj oko sebe sta ljudi trenutno o njemu misle i sve ce ti biti jasno![]()
U pravu si, vazda si bio u pravu![]()
Imaš li još nešto dodati, prije nego što nastaviš sa forumskim tjeranjem Amara vol. 385![]()
ovo je tema FK Željezničar NIJE fk amar osim pa da se ne smije brkata ubleha prozivati
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 21 mar 2021, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Strvarno je moderacija jedina gora od ovog Amarovog Želje
zato sto ubleha po ostalim forumima ko mu takne u babuku sviju naziva svakakvim imenima pa i ovdje je poceo da gusla svi su krivi samo nije babukawolfie je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:12Ovaj ti je strastveni katalonski ultras, ne znam šta se raspravljaš s njim..Robust je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:07pa prije ce se ljudi složiti sa mojim mišljenjem nego za tvojim samo poltronima , zaljubljenim i inim likovima on je jos neko i nesto svi ostali mu psuju temelje bolnice u kojoj je rodjen pogledaj i poslusaj oko sebe sta ljudi trenutno o njemu misle i sve ce ti biti jasno
neće moci ove noci

Eto vidiš da nije do mene

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ali stvarno kako smo specijalisti za usrat. Prije 20 dana drugi na tabeli i u četvrtfinalu kupa, sad šesti i ispali iz kupa. 10 poluvremena ovo proljeće, 1 go i to iz penala. Ispali na penale gdje si fulio 2 od 5 penala. Još na sve to sačuvali smo čitavu ekipu na zimu i doveli neke nove igrači i opet ništa. Baš naopako, ovdje trojica Remzija psihologa ne pomažu
Plus u tih 20 dana smo vjerovatno ostali bez Badžaka kao jedinog normalnog člana uprave i bez predsjednika i potpredsjednika skupštine. 20 dana iz noćne more.
Plus u tih 20 dana smo vjerovatno ostali bez Badžaka kao jedinog normalnog člana uprave i bez predsjednika i potpredsjednika skupštine. 20 dana iz noćne more.
A ne znam bgm ni ti navijaci sta rade,jesu li zivi uopste,nikakva reakcija od njih..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
@Robust, tebi neko brani da prozivaš
ponavljaš se ovdje kao pokvarena ploca, svaki drugi post ti je vezan za Amaru ne za Želju, utripovo si da ga neko ovdje brani, u njima vidiše neke virtualne neprijatelje, pa onda bezveze napadaš druge forumaše ovdje, pjeniš i režiš na svakoga ko ne piše isto kao ti

Postao/la Robust » 21 mar 2021, 19:53
ova debela brkata kurcina od trenera je bas bezobrazna kad ovakve izjave daje
Post Postao/la Robust » 21 mar 2021, 18:57
metla da se pomete iz kluba brkata ubleha
Postao/la Robust » 12 mar 2021, 16:12
svrs dok sam gledao trening galaktikosa i amara kako se sepuri pomocnim u usta ga ona brkata je.be m
Postao/la Robust » 06 mar 2021, 17:50
haj reci sto ga branis al sto zar ti nije zao kluba i sta mu radi brkata somina
Hajd što si toliko opterećen sa Amarom, ali što toliko sa brkovimaPostao/la Robust » 21 mar 2021, 20:15
ovo je tema FK Željezničar NIJE fk amar osim pa da se ne smije brkata ubleha prozivati

-
- Kontakt:
Dobar.let3 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:28@Robust, tebi neko brani da prozivašponavljaš se ovdje kao pokvarena ploca, svaki drugi post ti je vezan za Amaru ne za Želju, utripovo si da ga neko ovdje brani, u njima vidiše neke virtualne neprijatelje, pa onda bezveze napadaš druge forumaše ovdje, pjeniš i režiš na svakoga ko ne piše isto kao ti
![]()
Postao/la Robust » 21 mar 2021, 19:53
ova debela brkata kurcina od trenera je bas bezobrazna kad ovakve izjave dajePost Postao/la Robust » 21 mar 2021, 18:57
metla da se pomete iz kluba brkata ublehaPostao/la Robust » 12 mar 2021, 16:12
svrs dok sam gledao trening galaktikosa i amara kako se sepuri pomocnim u usta ga ona brkata je.be mPostao/la Robust » 06 mar 2021, 17:50
haj reci sto ga branis al sto zar ti nije zao kluba i sta mu radi brkata sominaHajd što si toliko opterećen sa Amarom, ali što toliko sa brkovimaPostao/la Robust » 21 mar 2021, 20:15
ovo je tema FK Željezničar NIJE fk amar osim pa da se ne smije brkata ubleha prozivati![]()

Željezničar za život cijeli!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nisam htio utakmice da gledam, sta su mi uradili na psihi i vjeri u njih, i nisu me opet iznenadili (pobjedom), nego su me iznenadili remijem kad sam upalio na telefonu da vidim rezultat. Slijedeći put možda i dobiju, haj Boga ti sta fali?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
I sve tako evo već pet godina...braco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:23Ali stvarno kako smo specijalisti za usrat. Prije 20 dana drugi na tabeli i u četvrtfinalu kupa, sad šesti i ispali iz kupa. 10 poluvremena ovo proljeće, 1 go i to iz penala. Ispali na penale gdje si fulio 2 od 5 penala. Još na sve to sačuvali smo čitavu ekipu na zimu i doveli neke nove igrači i opet ništa. Baš naopako, ovdje trojica Remzija psihologa ne pomažu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jeste, osvojili smo 1 bod. Znaci napredak.

Pa bili su na treningu. Toliko i mogu. Nije uspjelo ocigledno. Klub ima svoje organe koji bi trebali reagovati prije svega Skupstina. Ne mora zakazivanjem, ali da traze razgovor, da malo se ukljuce na taj nacin, traze neko rjesenje, dogovor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
2021 godina
Obecanja:
- Isplate plata igracima
- Borba za jedan trofej
- Evropsko uredjenje kluba
Realnost:
- Nakon priprema i uigravanja ekipa igra kao da se srela 30min prije utakmice
- Ispali iz borbe za oba trofeja nakon 20 dana od pocetka polusezone
- Ostavka podpredsjenika kluba
- Predsjednik kluba ne zna da igramo fudbal i neki kinez u upravnom odboru koji na mapi ne zna pokazat gdje je Bosna a ne Grbavica
- Jedina ekipa koja nije postila go u ovoj godini i jos uvijek niko nije sankcionisan zbog toga
- Procepit ce negdje
Obecanja:
- Isplate plata igracima
- Borba za jedan trofej
- Evropsko uredjenje kluba
Realnost:
- Nakon priprema i uigravanja ekipa igra kao da se srela 30min prije utakmice
- Ispali iz borbe za oba trofeja nakon 20 dana od pocetka polusezone
- Ostavka podpredsjenika kluba
- Predsjednik kluba ne zna da igramo fudbal i neki kinez u upravnom odboru koji na mapi ne zna pokazat gdje je Bosna a ne Grbavica
- Jedina ekipa koja nije postila go u ovoj godini i jos uvijek niko nije sankcionisan zbog toga
- Procepit ce negdje
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Moj Braco da su razočarenja od ove sezone. Sjeti se samo utakmice sa Metalurgom i gola za 2-2 u zadnjim minutama...od tada ide sve kako ne trebabraco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:10Ma najgore je što nisam ljut bogami, nego sam potpuno ravnodušno i gledao utakmicu, a i poslije utakmice isto. Ko da smo u prijateljskoj remizirali. Valjda čovjek otupi više nakon ovoliko razočarenja ove sezone, a i nakon svih razočarenja prethodnih sezona koje su se nakupile u nama.
-
- Kontakt:
Ma sami smo krivi, dobro, malo i sudije hahaha. Efikasnost nula bodova... da smo
Bolji bili jesmo, da smo profitirali od toga nismo, sve u svemu mrljavo. Na kraju malo pogledajte ekipu TC... Azmir je naoravio igracki veoma jaku ekipu, a sad je doveo i pristojnog trenera. Meni apsolutno nije cudno sto Tuzla ima ovakav niz na peoljece. Krenite od golmana pa prema dalje... ima tu dista igraca koji bi glat upali kod nas..
Bolji bili jesmo, da smo profitirali od toga nismo, sve u svemu mrljavo. Na kraju malo pogledajte ekipu TC... Azmir je naoravio igracki veoma jaku ekipu, a sad je doveo i pristojnog trenera. Meni apsolutno nije cudno sto Tuzla ima ovakav niz na peoljece. Krenite od golmana pa prema dalje... ima tu dista igraca koji bi glat upali kod nas..
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 32 gosta.