FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Ljože
Ma ti si hejter.
Ma ti si hejter.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nema tu price Amar treba da ide I to je to .Mi se braco zadugo necemo sastaviti to je jedino sigurno.Previse smo dobrih ljudi istrosili u ovih 8 godina a nista napravili nismo na sportskom polju.Cak vise I ne znam ko bi preuzeo klub I kako dalje
Pored svih gresaka u ovih 8 sezona savez nas je unistio I to je realnost.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sve sam vidio od Amara od sjaja do kaljuže i obrnuto pa i dovođenje gerijatrijskih igrača s izuzetkom Bekrije, samo još nisam od njega vidio da dovede igrača s 40 god. To mu fali u CV-u deff.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ja sam zbog Zelje izgubio i volju za sexom.Tuzicu klub Remze mi.
@Robust i @let, dosta je prepucavanja ovdje. Predjite u "Plavu birtiju" pa nastavite.
-
- Kontakt:
Imam li ja opciju da izbrisem forumasa da mu ne citam postove?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Druga utakmica je u pitanju zbog koje nas prati loša karma. U narednoj utakmici obavezno pustiti Slobodu da ljudi obezbjede opstanak, pa onda od njihovih navijača tražiti halal za ono što im je Amar onomad učinio. Mi slavimo titulu a ljude istjerasmo i niko od nas ni mukajet.VeteranSA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:34Moj Braco da su razočarenja od ove sezone. Sjeti se samo utakmice sa Metalurgom i gola za 2-2 u zadnjim minutama...od tada ide sve kako ne trebabraco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:10Ma najgore je što nisam ljut bogami, nego sam potpuno ravnodušno i gledao utakmicu, a i poslije utakmice isto. Ko da smo u prijateljskoj remizirali. Valjda čovjek otupi više nakon ovoliko razočarenja ove sezone, a i nakon svih razočarenja prethodnih sezona koje su se nakupile u nama.
Generalno smo u kurcu al Osimove postapalice su nesto najgore kojima dodatno urusava i onako uruseni ugled kluba
Mi ih istjeraliValter je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:53Druga utakmica je u pitanju zbog koje nas prati loša karma. U narednoj utakmici obavezno pustiti Slobodu da ljudi obezbjede opstanak, pa onda od njihovih navijača tražiti halal za ono što im je Amar onomad učinio. Mi slavimo titulu a ljude istjerasmo i niko od nas ni mukajet.VeteranSA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:34Moj Braco da su razočarenja od ove sezone. Sjeti se samo utakmice sa Metalurgom i gola za 2-2 u zadnjim minutama...od tada ide sve kako ne trebabraco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:10
Ma najgore je što nisam ljut bogami, nego sam potpuno ravnodušno i gledao utakmicu, a i poslije utakmice isto. Ko da smo u prijateljskoj remizirali. Valjda čovjek otupi više nakon ovoliko razočarenja ove sezone, a i nakon svih razočarenja prethodnih sezona koje su se nakupile u nama.

-
- Kontakt:
?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:46Imam li ja opciju da izbrisem forumasa da mu ne citam postove?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trener si kluba koji je 6 na tabeli, zadnjih 6 utakmica imas 2 boda najlosija si ekipa, zadnje 4 nisi dao gol i ti drzis nekome predavanje, i dodatno prcas navijace majstore do tebe je
Ne vjerujem iskreno da je admin obrisao jer ne brise. Nije mu ni prosli obrisao. Prije da je sam obrisao jer se narod nadovezivao i izaslo na portalu.
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:58?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:46Imam li ja opciju da izbrisem forumasa da mu ne citam postove?
Ko hoče priznati zna kako su tada stvari stajale. Da je Amar želio Leotar nas ne bi dobio iz 10 utakmica, al helem nejse.KANA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:57Mi ih istjeraliValter je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:53Druga utakmica je u pitanju zbog koje nas prati loša karma. U narednoj utakmici obavezno pustiti Slobodu da ljudi obezbjede opstanak, pa onda od njihovih navijača tražiti halal za ono što im je Amar onomad učinio. Mi slavimo titulu a ljude istjerasmo i niko od nas ni mukajet.![]()
Ko god se nečemu nada misli da bi moglo biti bolje nek se prestane. Neće ni Amarov odlazak ni ostanak ništa promijeniti. Jednostavno mi smo postali osrednji klub i takav ćemo biti još dobar period vremena. Što ne znači da ga trebamo prestati voljeti. Mi smo Željini, Željo je naš, šta god da se desi.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se Amar nasu poziciju na tabeli opravdava sa tim da je razlika izmedju nas i treceg mjesta 3 boda.
Covjece nismo dali go vec koliko dugo sa ovom igrom da nam bjeze pola boda ne bi stigli zaostatak
Covjece nismo dali go vec koliko dugo sa ovom igrom da nam bjeze pola boda ne bi stigli zaostatak
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece