Hvala modLjoZee je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:01Ne vjerujem iskreno da je admin obrisao jer ne brise. Nije mu ni prosli obrisao. Prije da je sam obrisao jer se narod nadovezivao i izaslo na portalu.
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:58?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:46Imam li ja opciju da izbrisem forumasa da mu ne citam postove?Kad udjes na profil neciji ides na to "Dodaj gnjavatora".
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E fakat kako ležerno pregleđas utakmicu, i jedino što me trgne jesu sudijske odluke..
Tačno imam osjećaj da igramo još 4.dana mi ne bi dali gol..
Ovo je danas super rezultat, na šta smo sve navikli ove sezone.
Tuga i jad.
Tačno imam osjećaj da igramo još 4.dana mi ne bi dali gol..
Ovo je danas super rezultat, na šta smo sve navikli ove sezone.
Tuga i jad.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Amar im je kriv i za ovo.
Čist penal ! Da je Sinana npr. pogodila,sviralo bi je 90% sudija u našoj ligi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Nikog mi nismo istjerali. Vise smo mi "zelje" pokazali u Trebinju nego Sloboda u Lukavici..Valter je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:53Druga utakmica je u pitanju zbog koje nas prati loša karma. U narednoj utakmici obavezno pustiti Slobodu da ljudi obezbjede opstanak, pa onda od njihovih navijača tražiti halal za ono što im je Amar onomad učinio. Mi slavimo titulu a ljude istjerasmo i niko od nas ni mukajet.VeteranSA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:34Moj Braco da su razočarenja od ove sezone. Sjeti se samo utakmice sa Metalurgom i gola za 2-2 u zadnjim minutama...od tada ide sve kako ne trebabraco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:10
Ma najgore je što nisam ljut bogami, nego sam potpuno ravnodušno i gledao utakmicu, a i poslije utakmice isto. Ko da smo u prijateljskoj remizirali. Valjda čovjek otupi više nakon ovoliko razočarenja ove sezone, a i nakon svih razočarenja prethodnih sezona koje su se nakupile u nama.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:25Amar im je kriv i za ovo.
Čist penal ! Da je Sinana npr. pogodila,sviralo bi je 90% sudija u našoj ligi.
Nmoze covjek skocit skupljenih ruka,a jos sa leđa ga pogađa,da je bilo ispred sviro bi ga.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Mi već osvojili titulu i kako misliš da je Amar ili bilo ko drugi mogao motivirati igrače da grizu 90 minuta i ostanu neporaženi a da u to vrijeme,ni danas nije bolje,znaš da se iz Trebinja moraš vratiti u Sarajevo.Zauzvrat Slobodu je u Lukavici i bod ostavljao u ligi i oni za 90 min.ne odšutaju prema golu Slavije.Po tebi naši su igrači trebali staviti glavu u torbu dok se igrači Slobode nezainteresovano šetkaju po terenu,gledao sam utakmicu pa znam.Valter je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:01Ko hoče priznati zna kako su tada stvari stajale. Da je Amar želio Leotar nas ne bi dobio iz 10 utakmica, al helem nejse.KANA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:57Mi ih istjeraliValter je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:53
Druga utakmica je u pitanju zbog koje nas prati loša karma. U narednoj utakmici obavezno pustiti Slobodu da ljudi obezbjede opstanak, pa onda od njihovih navijača tražiti halal za ono što im je Amar onomad učinio. Mi slavimo titulu a ljude istjerasmo i niko od nas ni mukajet.![]()
Ako ti tako velišMojaMalenkost je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:27Nikog mi nismo istjerali. Vise smo mi "zelje" pokazali u Trebinju nego Sloboda u Lukavici..Valter je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:53Druga utakmica je u pitanju zbog koje nas prati loša karma. U narednoj utakmici obavezno pustiti Slobodu da ljudi obezbjede opstanak, pa onda od njihovih navijača tražiti halal za ono što im je Amar onomad učinio. Mi slavimo titulu a ljude istjerasmo i niko od nas ni mukajet.
Realno, 90 posto klasicnih gluposti na temi. Od nekakvog bojkota igraca do pomena Slobode kao to nam se vraca. Inace te godine sampioni bili u martu, a koga briga za Slobodu, obezbijedili sebi 6 bodova u Trebinju i ne znam sta nam se to vraca. Ne mogu da vjerujem da ovo neko spominje.
Uglavnom, Zeljo los i jalov. Prejalovi smo. Ovo od danas pripisujem Amarovom kukavicluku. Prosli put smo ih dobili na jednu sansu. Mi sve nesto cekamo,.vrebamo, u zavrsnicu ulaze Stilic i Juricic. Lose i nema tu sta da se doda, lose. Jalovo i nemocno! A on tvrdoglav sa Celikovicem na zadnjem veznom, momak ne zna dodati naprijed. Sabandzovic mi je odlican i ima neku ideju, dimenziju, veznjak je majku mu...ovaj romb je bas dosadio i ovo 4 4 2. I da napomenem Ramovic katastrofalan, ne moze meda. Ja u 34. minuti skontao da je starter. Stavi covjece 4 2 3 1 i napadni, pa nek bude 0 : 3, ali ovo je vise postalo predosadno. Pa sve nesto jalovo i okolo, **** te posjed i korneri, kad ne mozemo gola dati. Mijenjaj Amare.
Uglavnom, idemo dalje, vremena sve manje, ali dovoljno ako mi nesto promjenimo kod sebe, a malo nas pogleda sreca i pravda.
I nemojte zivi bili valjati gluposti i optuzivat NLO, Gejtsa i teorije zavjere razne praviti sto ne mozemo nikoga uzeti. Ne znam kako to isprojektujete u mozgovima. Sudije nas bas kradu, nemamo srece, ali ono sto je najvaznije Zeljo los, nikakav. To je jedini razlog sto smo tu gdje jesmo.
Uglavnom, Zeljo los i jalov. Prejalovi smo. Ovo od danas pripisujem Amarovom kukavicluku. Prosli put smo ih dobili na jednu sansu. Mi sve nesto cekamo,.vrebamo, u zavrsnicu ulaze Stilic i Juricic. Lose i nema tu sta da se doda, lose. Jalovo i nemocno! A on tvrdoglav sa Celikovicem na zadnjem veznom, momak ne zna dodati naprijed. Sabandzovic mi je odlican i ima neku ideju, dimenziju, veznjak je majku mu...ovaj romb je bas dosadio i ovo 4 4 2. I da napomenem Ramovic katastrofalan, ne moze meda. Ja u 34. minuti skontao da je starter. Stavi covjece 4 2 3 1 i napadni, pa nek bude 0 : 3, ali ovo je vise postalo predosadno. Pa sve nesto jalovo i okolo, **** te posjed i korneri, kad ne mozemo gola dati. Mijenjaj Amare.
Uglavnom, idemo dalje, vremena sve manje, ali dovoljno ako mi nesto promjenimo kod sebe, a malo nas pogleda sreca i pravda.
I nemojte zivi bili valjati gluposti i optuzivat NLO, Gejtsa i teorije zavjere razne praviti sto ne mozemo nikoga uzeti. Ne znam kako to isprojektujete u mozgovima. Sudije nas bas kradu, nemamo srece, ali ono sto je najvaznije Zeljo los, nikakav. To je jedini razlog sto smo tu gdje jesmo.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Nemamo kvalitet.Vidjelo se to još na pripremama.Ne sjećam se kad sam mirnije pogledao Želju.Ništa nisam očekivao od njih i tako se i desilo.
-
- Kontakt:
Nasi se zadnjih deset dana u toj sezoni nisu trijeznili. Sjecam se kola prije i Kozare gdje sam Stani **** sve jer se savijao od umora nakon deset minuta utakmice. Kolo prije toga svi govorili kako je namjesteno protiv Slavije i kako cemo ih pustiti. Svi trpali na Slaviju po kladionicama, a mi ih rasuli.. Mogli smo dobiti Leotara da smo zapeli i da nam je trebalo, ali nije i sto bi zapinjali i sto bi ih dobijali kada smo sa njima bili u puno korektnijim odnosima nego sa Slobodom. Sloboda nije pogledala na gol Slaviji, a igrali poluvrijeme sa igracem vise. Sto se toga tice savijest nam je cista..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Sramota je ovo izrugivanje porodici Osim, bez obzira na sve. I što se pušta navijačima drugih klubova da ovdje cirkuzaju. A meni @ljoze briše komentare što pljujem po ovim kriminalcima u savezu.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
Previse neki serendaju na Amara, a sutite na greske sudija, ne sudije nego sudija. Iz tekme u tekmu nas jebu pleme im ****.
Grdio sam amara ali nije toliko kriv.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da li je ovo novi rat među navijačima na pomolu?
Miske vs Amar vs Buki?
Miske vs Amar vs Buki?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ovo glavni sudija ipak nije mogao vidjeti, nema šanse, bukvalno sakrivena lopta iza leđa, a vidi gdje on stoji. Ne znam s koje strane je bio pomoćni i je li on mogao.
-
- Kontakt:
Dobar Napadac je neminovan da bi imali zavrsnicu...
Zadnja izmjena: united1337, dana/u 21 mar 2021, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo mi toliko losi sa Sabanom i Bekricem u vezi, Zecom naprijed. Kad su njih trojica igrali tad smo najvise sansi stvarali. Ramovic me razocarao. Nadam se da je samo forma u pitanju.
Klub je postao taoc jednog lica u kojeg smo se svi kleli.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bravo Muhoni. Na stranu njegova krivica što se tiče fudbala, ovo što se radi i dogovara van terena je cirkus.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:49Previse neki serendaju na Amara, a sutite na greske sudija, ne sudije nego sudija. Iz tekme u tekmu nas jebu pleme im ****.
A i Amar.
Pa daj poredaj
Bender
Siniša Ikić Čeliković Šehić
Meša Anel
Sinan Štilić Mujezinović
Zec.
Najjače što imaš!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ne mogu bas sve kontrolisati u ovakvim situacijama. Ovu sliku nisam ni upratio ja. Rekao sam vam da prijavite kad tako nesto vidjeti da mogu reagovati ako nisam tu, ako sam preskocio i slicno.SudoHusika je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:49Sramota je ovo izrugivanje porodici Osim, bez obzira na sve. I što se pušta navijačima drugih klubova da ovdje cirkuzaju. A meni @ljoze briše komentare što pljujem po ovim kriminalcima u savezu.
Mislim je da je ovo mogao vidjeti pomocni. Glavni i nije mogao kao sto kazes, vidi se i po slici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 33 gosta.