FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ritamreda
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ritamreda » 21 mar 2021, 21:58

MojaMalenkost je napisao/la:
21 mar 2021, 21:49
Nasi se zadnjih deset dana u toj sezoni nisu trijeznili. Sjecam se kola prije i Kozare gdje sam Stani **** sve jer se savijao od umora nakon deset minuta utakmice. Kolo prije toga svi govorili kako je namjesteno protiv Slavije i kako cemo ih pustiti. Svi trpali na Slaviju po kladionicama, a mi ih rasuli.. Mogli smo dobiti Leotara da smo zapeli i da nam je trebalo, ali nije i sto bi zapinjali i sto bi ih dobijali kada smo sa njima bili u puno korektnijim odnosima nego sa Slobodom. Sloboda nije pogledala na gol Slaviji, a igrali poluvrijeme sa igracem vise. Sto se toga tice savijest nam je cista..
To je tema koju spominju iskljucivo oni koji zele napakostiti nama, unijeti nemir i minimizirati tadasnje Amarove titule osvojene u novembru jer smo toliko bili bolji od ostatka lige. Ali pazi na to se vracaju "navijaci" Zelje. Afera Punac i Penal u Bijeljini su dvije najjadnije osvojene titule u historiji ovog prvenstva cak jadnije i od one Modricine sa najvise nesportskih radnjih i primjesa namjestanja. Doduse Bijeljina samo penal, a Ibrakoviceva pogan poklopila citavu ligu i mi se kao nekome pravdamo jer smo pustili Leotara da pobijedi one seljake. Ko god je dva puta otisao na Tusanj, a kamoli deset zna o kakvim neandertalcima je tu rijec i kolicini mrznje prema svemu sto nosi prefiks "sarajevski". Znaci, nabijem ih na q i opet cemo ih izbaciti.

Buki, kao igrac legenda. Medju tri poslije rata. Kao neko ko je iskoristio klub i Koldzi se pridruzio u SDA i za osam godina nije u stanju izlobirati da se makar umjetna trava promjeni nije sekunde kompetentan da se javlja. Buki, nabijem te na q za ovo javljanje. Nisam te vidjao prethodnih 7,8 godina nesto, a i zena ti direktorica bas slucajno. De majke ti promjeni djecu onu umjetnu da ne igraju po onim gudurama. Nervozan sam, ne mogu kore na erende, mada je Buki u pravu, ali se ne treba oglasavat on.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 21 mar 2021, 21:58

StrikeWarzone je napisao/la:
21 mar 2021, 21:54
MocMahale444 je napisao/la:
Previse neki serendaju na Amara, a sutite na greske sudija, ne sudije nego sudija. Iz tekme u tekmu nas jebu pleme im ****.

Grdio sam amara ali nije toliko kriv.
Bravo Muhoni. Na stranu njegova krivica što se tiče fudbala, ovo što se radi i dogovara van terena je cirkus.
A i Amar.
Pa daj poredaj
Bender
Siniša Ikić Čeliković Šehić
Meša Anel
Sinan Štilić Mujezinović
Zec.
Najjače što imaš!
Mujezinović??? Štilić??? Po meni nisu za ozbiljnog fudbala.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 mar 2021, 22:06

Ne mogu da vjerujem u 6 utakmica uzeli dva boda igra uzasna sudije nas karaju vec 5 utakmica a vi se raspravljate da li nam se ovo vraca zbog hebene slobode ili metalurga. Pa grob te ne yebo i sloboda.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 mar 2021, 22:10

Nema osobe koju Zeljin navijac nece popljuvati zbog svojih ideala.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 21 mar 2021, 22:10

Komsije..mozda mislite da vas provociram al jeste li gledali nas na kosevu?? Pa mi smo veci odron nego vi..nije provokacija stvarno..mi ne popravimo li formu nas ce pregazitti svaka malo normalna ekipa..danas vi I tuzla ko bundes liga za nasu utakmicu..

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 21 mar 2021, 22:12

Ritamreda je napisao/la:
21 mar 2021, 21:58
Nasi se zadnjih deset dana u toj sezoni nisu trijeznili. Sjecam se kola prije i Kozare gdje sam Stani **** sve jer se savijao od umora nakon deset minuta utakmice. Kolo prije toga svi govorili kako je namjesteno protiv Slavije i kako cemo ih pustiti. Svi trpali na Slaviju po kladionicama, a mi ih rasuli.. Mogli smo dobiti Leotara da smo zapeli i da nam je trebalo, ali nije i sto bi zapinjali i sto bi ih dobijali kada smo sa njima bili u puno korektnijim odnosima nego sa Slobodom. Sloboda nije pogledala na gol Slaviji, a igrali poluvrijeme sa igracem vise. Sto se toga tice savijest nam je cista..
To je tema koju spominju iskljucivo oni koji zele napakostiti nama, unijeti nemir i minimizirati tadasnje Amarove titule osvojene u novembru jer smo toliko bili bolji od ostatka lige. Ali pazi na to se vracaju "navijaci" Zelje. Afera Punac i Penal u Bijeljini su dvije najjadnije osvojene titule u historiji ovog prvenstva cak jadnije i od one Modricine sa najvise nesportskih radnjih i primjesa namjestanja. Doduse Bijeljina samo penal, a Ibrakoviceva pogan poklopila citavu ligu i mi se kao nekome pravdamo jer smo pustili Leotara da pobijedi one seljake. Ko god je dva puta otisao na Tusanj, a kamoli deset zna o kakvim neandertalcima je tu rijec i kolicini mrznje prema svemu sto nosi prefiks "sarajevski". Znaci, nabijem ih na q i opet cemo ih izbaciti.

Buki, kao igrac legenda. Medju tri poslije rata. Kao neko ko je iskoristio klub i Koldzi se pridruzio u SDA i za osam godina nije u stanju izlobirati da se makar umjetna trava promjeni nije sekunde kompetentan da se javlja. Buki, nabijem te na q za ovo javljanje. Nisam te vidjao prethodnih 7,8 godina nesto, a i zena ti direktorica bas slucajno. De majke ti promjeni djecu onu umjetnu da ne igraju po onim gudurama. Nervozan sam, ne mogu kore na erende, mada je Buki u pravu, ali se ne treba oglasavat on.
Neka se javio, i svaka mu čast. Trebao je nekome jbt mater zbog svega. Ko ce ako nece Buki? Da nisam mozda ja kriv sto je ON pogubio konce, a ekipa koju vodi ne moze sastaviti dva dodavanja?
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 21 mar 2021, 22:13

StrikeWarzone je napisao/la:
21 mar 2021, 21:54
MocMahale444 je napisao/la:
Previse neki serendaju na Amara, a sutite na greske sudija, ne sudije nego sudija. Iz tekme u tekmu nas jebu pleme im ****.

Grdio sam amara ali nije toliko kriv.
Bravo Muhoni. Na stranu njegova krivica što se tiče fudbala, ovo što se radi i dogovara van terena je cirkus.
A i Amar.
Pa daj poredaj
Bender
Siniša Ikić Čeliković Šehić
Meša Anel
Sinan Štilić Mujezinović
Zec.
Najjače što imaš!
Poserem se nsbih posred one lopte :guz:

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 21 mar 2021, 22:14

Mamba21 je napisao/la:
21 mar 2021, 21:51
Da li je ovo novi rat među navijačima na pomolu?
Miske vs Amar vs Buki?
E ako nam je Buki rješenje ...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 mar 2021, 22:16

desnibocni je napisao/la:
21 mar 2021, 22:12
Neka se javio, i svaka mu čast. Trebao je nekome jbt mater zbog svega. Ko ce ako nece Buki? Da nisam mozda ja kriv sto je ON pogubio konce, a ekipa koju vodi ne moze sastaviti dva dodavanja?
Meni je glupo sto se sad javlja kad je u decembru nakon Krupe pricao drugu pricu u fazonu "nista nije strasno, bit ce bolje". To sam ja i pisao ovdje, bio gost na TVSA. Da se razmisljalo u decembru nakon Krupe da je ta polusezona najava neke katastrofe, a ne izvlacenje maksimuma sad bi mozda bilo drugacije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 mar 2021, 22:19

delinjo je napisao/la:
21 mar 2021, 22:10
Ma nije on sad ni bitan totalno nebitan u ovoj situaciji koja nas je zadesila on je tu u ulozi navijaca ko i svi mi al se treba znat neki red covjek 10 godina igrao za nas ispade sad jos i los. Konto bi neko da se prica o Branku Sesliji.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 mar 2021, 22:22

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
21 mar 2021, 22:19
delinjo je napisao/la:
Ma nije on sad ni bitan totalno nebitan u ovoj situaciji koja nas je zadesila on je tu u ulozi navijaca ko i svi mi al se treba znat neki red covjek 10 godina igrao za nas ispade sad jos i los. Konto bi neko da se prica o Branku Sesliji.
Ma **** Bukija nego onako me iznenadi mi po inerciji daj da sve popljujemo...Megamix je fine temelje udario po tom pitanju,covjek je navijac kao i ja ,valjda ima pravo reci ako mu se nesto ne svidja..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 mar 2021, 22:25

delinjo je napisao/la:
21 mar 2021, 22:22
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
21 mar 2021, 22:19
delinjo je napisao/la:
Ma **** Bukija nego onako me iznenadi mi po inerciji daj da sve popljujemo...Megamix je fine temelje udario po tom pitanju,covjek je navijac kao i ja ,valjda ima pravo reci ako mu se nesto ne svidja..
Normalno da ima eto ti, ja svi ovdje imamo pravo bit nezadovoljni al Buki nema. Bezveze prica po meni, vidis li ti ikakav izlaz iz ove situacije ili pucamo po savovima?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 21 mar 2021, 22:29

Ritamreda je napisao/la:

ON ako nastavimo u ovom ritmu ide iz kluba vrlo brzo, da se zna samo, a Buki nije kompetentan da pametuje. A ti si se malo napravio pametan pa si poslije ulaska na trening prozvao Jug i one koji su usli ako me sjecanje sluzi, znam da je bio neki omalovazavajuci komentar, pa da ti javim da ne laprdas puno jer ta rulja ce skloniti kad bude trebalo i Amara i Bukija i petog i desetog.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 21 mar 2021, 22:32

Ko je onu sliku okarakterisao kao vrijedjanje porodice Osim fakat nema smisla za zajebanciju..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 mar 2021, 22:32

Nekako previše slično igramo protiv svih ekipa. Imali smo ove sezone neke sjajne taktičke pobjede protiv jačih ekipa poput Zrinjskog 2X, Širokog u gostima (a znate kakve su okolnosti bile pred gostovanje Širokom), Borca na Grbavici, Tuzla City na Grbavici, Veleža 3-0 na Grbavici gdje si ih izlevatio da se oni zalijeću prema naprijed, a mi im 3 kontre složimo i vozdra đaci.

To je tip utakmica kao ova danas, mirno i strpljivo čekaš svoje šanse. Nije baš da je nešto pretjerano efikasno jer smo većinu ovih ekipa dobijali 1 razlike. ali dobro to je takav način igre kakav Amar preferira u takvim utakmicama plus protivnici su jaki. Da smo imali nafake danas je isto tako mogla završiti ova tekma.

Ali ja ne mogu razumjeti pristup iz tih jačih utakmica da je isti protiv slabijih ekipa. Ok hajde ove jače utakmice gdje igraš nekako strpljivo, možda na trenutke i jalovo, dosadno kako često budu derbiji jer se čeka samo 1 greška s obje strane.

Isto ne kontam kako to da smo mi jedina ekipa od ovih iz top 6 koja ne može Olimpiku, Radniku, Krupi, Slobodi dati doznanja ko je gazda na domaćem terenu. Ne mogu da vjerujem da mi taj isti princip te neke strpljive igre iz tih jačih utakmica prenosimo protiv slabijih protivnika.

Pa qrac ćeš ga ikad zabit ovim slabijim ekipama ako tako peljaš loptu i čekaš grešku protivnika. Ovima slabijim odgovara ta igra svakako plus na to što više i više minute utakmice prolazi uvlači ti se nervoza protiv tih slabijih jer znaš da oni neće htjeti centra preći jer njima je i bod džamija. Drugačije je kad ti igraš tako protiv Borca ili Zrinjskog gdje znaš da će i oni napadati i da ćeš imati prostora prema naprijed.

Ali mi nekako isto tako igramo protiv Krupe i dođe 60. minuta, igračima je već prpa jer sve manje i manje vremena, a protivnici se brane još dobiju elana jer vide da ti mogu parirati i ginu do 90. minuta da ti zagorčaju život. Još kad na to imaš ove koji ti usporavaju protok lopte u veznom redu poput Čelikovića onda si nayebo. Do oktobra ti je Dado igrao u paru s Mešom, a sad ovaj Čeliković, skontaš i sam koliko je drastična razlika jer su dva različita tipa igrača.

Kako mi ne možemo izaći od prve minute agresivno protiv ovih levatskih ekipa meni to ne ide u glavu nikako. I to je problem već 2 godine, jer je bezbroj utakmica gdje smo prvi primili go u prvih 10-15-20 minuta i onda se šatro vadi.

Ja stvarno ne razumijem šta se dešava s ekipom. Za sve što nam se dešavalo godinama sam uvijek nekako imao odgovor u svojoj glavi, ali za ovo nemam. Nemoguće je ovo što rade proteklih 10 kola. Nismo toliko igrački loši da iz 10 kola imamo bodova ko ovi sa samog dna tabele. Nije problem samo ovo proljeće, zadnjih 10 kola sigurno smo mi katastrofalni. 2 pobjede i -1 go razlika iz zadnjih 10 kola.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 21 mar 2021, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 21 mar 2021, 22:33

Jest da nas i sudije guze kako hoće, ali Amare izvini, hvala ti za sve, mislim da je vrijeme da odeš. Dokle više da slušamo "odčepit će nekad".
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 21 mar 2021, 22:38

Gledajmo ovo sa pozitivnije strane sa Slobodom igramo u gostima
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 21 mar 2021, 22:39

Evo i Barcelonu odčepilo

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 21 mar 2021, 22:39

LjoZee je napisao/la:
21 mar 2021, 22:16
Meni je glupo sto se sad javlja kad je u decembru nakon Krupe pricao drugu pricu u fazonu "nista nije strasno, bit ce bolje". To sam ja i pisao ovdje, bio gost na TVSA. Da se razmisljalo u decembru nakon Krupe da je ta polusezona najava neke katastrofe, a ne izvlacenje maksimuma sad bi mozda bilo drugacije.
Svima je nama tesko zbog ovoga sto se desava, i generalno ne vjerujem da postoje ljudi kojima je svejedno. Reagovao je Buki, sutra ce neko drugi... Svako od nas ovo vidi na svoj nacin, i svako ima svoj pogled na ovo sto nam se desava. Jedni ga brane, drugi napadaju, treci krive ovog ili onog... U svemu ovome mi i dalje podijeljeni... Sto se mene tice, nasa ekipa je nikakva, i takvu je Amar birao. Postujem i to sto neki kazu da smo zakinuti, jer fakat jesmo. Ja ne vidim sta je ova ekipa radila i pored svih sudijskih odluka protiv nas. Ruku na srce, nisu napravili nista.
Hocemo li se izvuci iz ovoga, daj Boze. Sad je pauza, pa Sloboda kojoj gori pod nogama. Ruku na srce, sa njima smo bar u ovom trenutku u pet deka... Kapiten neprepoznatljiv, bekove nemamo, Ikic je odjednom postao glup, ko god nam stane na gol ista nam je frka, a jedini igrac od kojeg sam nesto ocekivao je na klupi , i u sukobu sa Amarom... Sto se mene tice, cekam narednu sezonu, jer od ove nema nista...

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 21 mar 2021, 22:45

Ritamreda je napisao/la:
21 mar 2021, 22:29
Ritamreda je napisao/la:

ON ako nastavimo u ovom ritmu ide iz kluba vrlo brzo, da se zna samo, a Buki nije kompetentan da pametuje. A ti si se malo napravio pametan pa si poslije ulaska na trening prozvao Jug i one koji su usli ako me sjecanje sluzi, znam da je bio neki omalovazavajuci komentar, pa da ti javim da ne laprdas puno jer ta rulja ce skloniti kad bude trebalo i Amara i Bukija i petog i desetog.
Pusti se tog ulicnog rijecnika. To "laprdaj" za sebe zadrzi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 32 gosta.