To je tema koju spominju iskljucivo oni koji zele napakostiti nama, unijeti nemir i minimizirati tadasnje Amarove titule osvojene u novembru jer smo toliko bili bolji od ostatka lige. Ali pazi na to se vracaju "navijaci" Zelje. Afera Punac i Penal u Bijeljini su dvije najjadnije osvojene titule u historiji ovog prvenstva cak jadnije i od one Modricine sa najvise nesportskih radnjih i primjesa namjestanja. Doduse Bijeljina samo penal, a Ibrakoviceva pogan poklopila citavu ligu i mi se kao nekome pravdamo jer smo pustili Leotara da pobijedi one seljake. Ko god je dva puta otisao na Tusanj, a kamoli deset zna o kakvim neandertalcima je tu rijec i kolicini mrznje prema svemu sto nosi prefiks "sarajevski". Znaci, nabijem ih na q i opet cemo ih izbaciti.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:49Nasi se zadnjih deset dana u toj sezoni nisu trijeznili. Sjecam se kola prije i Kozare gdje sam Stani **** sve jer se savijao od umora nakon deset minuta utakmice. Kolo prije toga svi govorili kako je namjesteno protiv Slavije i kako cemo ih pustiti. Svi trpali na Slaviju po kladionicama, a mi ih rasuli.. Mogli smo dobiti Leotara da smo zapeli i da nam je trebalo, ali nije i sto bi zapinjali i sto bi ih dobijali kada smo sa njima bili u puno korektnijim odnosima nego sa Slobodom. Sloboda nije pogledala na gol Slaviji, a igrali poluvrijeme sa igracem vise. Sto se toga tice savijest nam je cista..
Buki, kao igrac legenda. Medju tri poslije rata. Kao neko ko je iskoristio klub i Koldzi se pridruzio u SDA i za osam godina nije u stanju izlobirati da se makar umjetna trava promjeni nije sekunde kompetentan da se javlja. Buki, nabijem te na q za ovo javljanje. Nisam te vidjao prethodnih 7,8 godina nesto, a i zena ti direktorica bas slucajno. De majke ti promjeni djecu onu umjetnu da ne igraju po onim gudurama. Nervozan sam, ne mogu kore na erende, mada je Buki u pravu, ali se ne treba oglasavat on.