Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko bodova očekujete?

Anketa je završila: 20 apr 2021, 17:18.

0
66
26%
1
65
25%
2
15
6%
3
57
22%
4
35
14%
6
20
8%

Ukupno glasova: 258

tcity055
Kontakt:

Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)

Post Postao/la tcity055 » 23 mar 2021, 16:21

Shogun je napisao/la:
23 mar 2021, 14:09
ramke0203 je napisao/la:
23 mar 2021, 13:35
Pričajte vi šta hoćete... koliko god mi pričali da nas je briga, da necemo gledati itd itd, 99% nas će sutra biti ispred ekrana i dlanovi će se znojiti....
To svakako :mrgreen:

Ali jednostavno sam prihvatio da je zavrsen onaj lijepi period reprezentacije kad smo bili bas respektabilan tim. Treba realan biti i ne ocekivati neki bum od ove ekipe. Ima tu materijala za buducnost ali fali najmanje jos jedno pet dobrih igraca da to bude to. Pored toga nama je najpotrebniji za neki napredak, zdrav savez koji funkcionise kako treba. Bez ovih navedenih stvari tesko da cemo uskoro biti dio nekog velikog takmicenja.
Mi smo bili tim za respekt pod Ćirinim palicom i pod Paletom do Brazila. Sav ostali period prije i kasnije mi smo taraba. Znači ništa nas ne može iznenaditi. Mislim da gore ne može. A sve što bude bolje je neki napredak. Jednostavno treba se zahvaliti kapitenu. Puno je dao i bolje da nam kao takav ostane u sjećanju. Jer ovo što radi zadnjih godina u repki je neozbiljno. Mlađima dat šansu ima tu još talenata.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 23 mar 2021, 16:28

tcity055 je napisao/la:
23 mar 2021, 16:21
Shogun je napisao/la:
ramke0203 je napisao/la:
23 mar 2021, 13:35
Pričajte vi šta hoćete... koliko god mi pričali da nas je briga, da necemo gledati itd itd, 99% nas će sutra biti ispred ekrana i dlanovi će se znojiti....

Ali jednostavno sam prihvatio da je zavrsen onaj lijepi period reprezentacije kad smo bili bas respektabilan tim. Treba realan biti i ne ocekivati neki bum od ove ekipe. Ima tu materijala za buducnost ali fali najmanje jos jedno pet dobrih igraca da to bude to. Pored toga nama je najpotrebniji za neki napredak, zdrav savez koji funkcionise kako treba. Bez ovih navedenih stvari tesko da cemo uskoro biti dio nekog velikog takmicenja.
Mi smo bili tim za respekt pod Ćirinim palicom i pod Paletom do Brazila. Sav ostali period prije i kasnije mi smo taraba. Znači ništa nas ne može iznenaditi. Mislim da gore ne može. A sve što bude bolje je neki napredak. Jednostavno treba se zahvaliti kapitenu. Puno je dao i bolje da nam kao takav ostane u sjećanju. Jer ovo što radi zadnjih godina u repki je neozbiljno. Mlađima dat šansu ima tu još talenata.
Nemoj tako drug, sad ces biti napadnut od strane forumskih sendvic boysa kako si se usudio kritikovati nekog od fudbalera, a posebno kapitena. Edin za reprezentaciju igra od 2007. godine, rezultat je jedno veliko takmicenje, 300 kafanskih pijanki, 5 miliona kila janjetine i kamion baklava. Ali, nemoj slucajno da bi kritikovao, to jok.

Sto se tice klupske karijere, e to je vec druga prica. Tamo ako se zahebajes ide klupica, a platice nema.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 23 mar 2021, 16:29

Hadzikadunic mora da igra ispred Sanicanina, a i ispred Anela.
Momak je u najboljoj formi od njih i uvijek odigra dobro za Rostov.

Sto se tice drugog stopera. Sanicanin ima 26g idalje u Vojvodini koja nije najbolji tim Srpske lige, a jos nije imao minuta radi tih problema sa ugovorom.
Nema ni Anel utakmica radi lige, ali je vrijeme je da se krenu forsirati svedjani da nauce disati zajedno.

Plus protiv Finaca cemo imati vise loptu i pored Dennisa treba taj jedan nazad koji ce je iznosit, a to Anel zna da radi.
BašČelik!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 23 mar 2021, 16:38

Koji si ti padobranac ?!

Saničanin je svaku utakmcu odigrao korektno za reprezentaciju.

A to što pričaš za repku i vozove, pa i legenda BiH reprezentacije Misimović je išao čak i na okupljanja Srbije. Samo sto mu se nije dalo da zaigra.
Niko ne može reci da poslije Miske nije pruzao sjajne partije u dresu BiH.
Ohani malo.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 23 mar 2021, 16:43

retromoos je napisao/la:
23 mar 2021, 16:28
tcity055 je napisao/la:
Shogun je napisao/la:

Nemoj tako drug, sad ces biti napadnut od strane forumskih sendvic boysa kako si se usudio kritikovati nekog od fudbalera, a posebno kapitena. Edin za reprezentaciju igra od 2007. godine, rezultat je jedno veliko takmicenje, 300 kafanskih pijanki, 5 miliona kila janjetine i kamion baklava. Ali, nemoj slucajno da bi kritikovao, to jok.

Sto se tice klupske karijere, e to je vec druga prica. Tamo ako se zahebajes ide klupica, a platice nema.
Vidi malo će ko dat repki kao što je Džeko ali on je sad više smetnja nego korist. Nadam se da Petev kao prethodni selektori neće pozivati i odbacivati igrače prema Edinovim željama. Edin nam je otjerao Vedu, Lulica, Begu i Meduljanina. Evo sad je ovog Adilovića ugurao. Pokušao je i u Romi da pametnije al mu odmah oduzeli traku i klupa. Ja mu želim puno zdravlja al dalje od reprezentacije.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 23 mar 2021, 16:48

h1a2s3o4 je napisao/la:
23 mar 2021, 16:38
Koji si ti padobranac ?!

A to što pričaš za repku i vozove, pa i legenda BiH reprezentacije Misimović je išao čak i na okupljanja Srbije. Samo sto mu se nije dalo da zaigra.
Ohani malo.
Cipetic i Sanicanin su krivi za gol protiv Sj. Irske. U drugim utakmicama je nekoliko puta izasao u prazno i direktno ugrozio nas gol.Nekad se pitam gledate li vi utakmice, ili mozda pratite tekstualni prijenos pa tako lupate. Bice da je ovo drugo

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 23 mar 2021, 16:50

retromoos je napisao/la:
23 mar 2021, 16:48
h1a2s3o4 je napisao/la:
Koji si ti padobranac ?!

Ohani malo.
Cipetic i Sanicanin su krivi za gol protiv Sj. Irske. U drugim utakmicama je nekoliko puta izasao u prazno i direktno ugrozio nas gol.Nekad se pitam gledate li vi utakmice, ili mozda pratite tekstualni prijenos pa tako lupate. Bice da je ovo drugo

Izvinite šefe. Nece se ponoviti.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 23 mar 2021, 16:53

tcity055 je napisao/la:
23 mar 2021, 16:43
retromoos je napisao/la:
23 mar 2021, 16:28
tcity055 je napisao/la:

Vidi malo će ko dat repki kao što je Džeko ali on je sad više smetnja nego korist. Nadam se da Petev kao prethodni selektori neće pozivati i odbacivati igrače prema Edinovim željama. Edin nam je otjerao Vedu, Lulica, Begu i Meduljanina. Evo sad je ovog Adilovića ugurao. Pokušao je i u Romi da pametnije al mu odmah oduzeli traku i klupa. Ja mu želim puno zdravlja al dalje od reprezentacije.
Edin je legenda BH fudbala. Covjek je postigao strasne stvari na fudbalskoj sceni u klupskom fudbalu, zaista. Problem je sto vec nekoliko godina u reprezentaciju dolazi da se provodi, a sa sobom povuce i ostale nase fudbalere. Dok je bio Spahic tu on se drugacije ponasao, kad je Spaha otisao postao je katastrofa. Svi mi trpimo zbog njegovog ponasanja, ali niko to nece javno da kaze da se ko biva ne bi uvrijedio. To sto pola utakmice seta po terenu ko fol niko ne vidi.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 23 mar 2021, 16:59

h1a2s3o4 je napisao/la:
23 mar 2021, 16:50
retromoos je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
Koji si ti padobranac ?!

Ohani malo.

Izvinite šefe. Nece se ponoviti.
Kod mene samo po istini šefe. Najvise sam volio Besica jer volim taj stil, beskompromisan i energican, odlucan u duelu. Kad je poceo da melja po terenu prvi sam pisao protiv njega na jednom drugom forumu. Reprezentacija nije moja, ni Edinova, ni od Sinise, ona bi trebala da pripada svima nama podjednako. Na zalost ne pripada

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 23 mar 2021, 17:04

Babuka spreman! :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 mar 2021, 17:05

Ovdje neki ocekuju od nasih igraca da igraju bez greske..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 mar 2021, 17:07

svi korektni bili a mi korektno zavrsismo na 56. mjestu na svijetu i u 4. sesiru....rekli bi, korektno, ima jos 100 i vise slabijih od nas:-)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 mar 2021, 17:11

retromoos je napisao/la:
23 mar 2021, 16:13
Beduin je napisao/la:
23 mar 2021, 14:48
retromoos je napisao/la:
23 mar 2021, 12:58

Kad je ovaj parmak zadnji put sutnuo loptu? 2014. :urnebes:
Bas se trebamo smijati tvojim ovako glupim izvalama i pokusajima duhovitosti?
Frajer uskoro puni 26 godina. Kad je bio 100% siguran da srbijanski reprezentativni voz odlazi bez njega, onda se odjednom sjetio da on puno voli njegovu sad odjednom jedinu domovinu BH. Mjesecima se na silu gurao da igra apsolutno svaku utakmicu, a niti jednom se nije pokusala neka druga kombinacija kao npr. H+A, jer je cilj bio jasan-PRODAJA, sve preko ledja nase reprezentacije. Znas li sta je ponos i obraz? Ne, nije kuhano jelo!
I sad, kao on postao neki faktor pa jos daje izjave kako ko biva sve super laufa! Ako tebi ne smeta meni smeta, jer mi je vise pun kufer grebatora koji kao igraju iz ljubavi prema BH.
Na tvoje pitanje imam jasan odgovor! Nisam pokusao biti duhovit, vec sam izuzetno ozbiljan. Ako ti se ne svidja ono sto pisem, samo zaobidjes i produzis dalje. Parmak!
Tako napises, jer si manje-vise u pravu a ne onim pijacarskim, glupim humorom koji je daleko od realnosti.

Vise mi smetaju npr. Vico i Petev, nego Sanicanin. Vise mi smeta igra sa krilima, nego on. Cak mi vise smeta i Cipetic a da ne spominjem kojekakvi Pidro, Amar, Corluka i pizde materine, nego on koji je odigrao iznad svih ocekivanja.
Da li zasluzuje u prvih 11? Ne, ali je opet manje zlo od gore nabrojanog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 mar 2021, 17:18

babino je napisao/la:
23 mar 2021, 17:07
svi korektni bili a mi korektno zavrsismo na 56. mjestu na svijetu i u 4. sesiru....rekli bi, korektno, ima jos 100 i vise slabijih od nas:-)
I ako zijanimo ove dvije tekme hurem ce sigurno nesto pozitivno naci. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2021, 17:22

Podrska selektoru i igracima,nadam se da nece biti losi kao za vrijeme,Bazdarevica,Prosineckog i princa sa Neretve :puke:

Savez ne moze biti gori od Begica i kompanije..mozda i moze ko zna :hmmmmm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 mar 2021, 17:22

Maestro je napisao/la:
23 mar 2021, 17:18
babino je napisao/la:
Prepoznace nekog dobrog igraca za naredne EP kvalifikacije. 😂
Tacno onaj Huremov entuzijazam i pozitiva vrijede vise nego papiri u CH.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 mar 2021, 17:24

retromoos je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
Koji si ti padobranac ?!

Ohani malo.
Ahmedhodžić je izgubio zračni duel prije toga. Zašto njega n navodiš kao jednog od krivaca.

Ne smijem ni zasmisliti kakve bi komentare pisali da je kojim slučajem Saničanin dobio crveni protiv Poljaka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 mar 2021, 17:47

Beduin je napisao/la:
23 mar 2021, 17:22
Maestro je napisao/la:
23 mar 2021, 17:18
babino je napisao/la:
Prepoznace nekog dobrog igraca za naredne EP kvalifikacije. 😂
Tacno onaj Huremov entuzijazam i pozitiva vrijede vise nego papiri u CH.
pa izgubicemo od bolje plasiranih na listi, eto pozitive. ne gubimo tamo od nekih levata:-)

dobar je hurem, eno brani i sanicanina svim orudjem:-)
ceka se dobar transfer na ljeto, kao slobodan igrac, standardni reprezentativac, ocekujem bolji transfer od anelovog, koji i nije standardan u beha ekipi.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 23 mar 2021, 17:48

Hurem je gospodin i najbolji forumaš na ovom pdf.
"We need to suffer. And we need to fight."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 27 gostiju.