FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 mar 2021, 21:37

Steta sto Zoran Zekić nije tada dosao, strasan trener za nase uslove
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 mar 2021, 21:40

Hadzija je pojacanje za klub iz prve federalne, logicno da je dostigao vrhunac davno..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 mar 2021, 21:41

Daj Moncija nek prsti nas sve strane
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 23 mar 2021, 21:59

Ne znam st se ceka. Kad idemo lajat na praznu zgradu?
PSPHM

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 mar 2021, 21:59

Posle odredjenog vremena i hladne glave, promjenio sam misljenje posebno radi ovog gore posta sto je neko napisao da bi otkazom samo VINKO profitiro..

Pokusat sanjim bar do zime a ako se nebude dozvo fino se razic platit njemu njegovo i to je to.

Lose utakmice sa VINKOM nisu samo breste i zeljo vec

Tuzla city kosevo
Mladost dk u doboju
Radnik na kosevu
Tuzla city u tuzli
Velez kuci
Plu ove zadnje cetiri u prvenstvu

Krupa
Sb
Zrinjski
Zeljo

Pa repuh je bolje vodio SARAJEVO nego vinko u zadnje 4 prvenstvene, u kupu je bilo bolje sad protiv zrinjskog

Al nadam se da cemo sad posle pauze dic trku bar za 15% jer ako to uspijemo iako smo odron bice dovoljno za 5 pobjeda i 1 remi u narednih 6 kola..

Protiv tc u kupu ce bit bas gadno

Jel u gombinaci sa prvim timom onaj mali iz AKADEMIJE Dervisagic ili vec kako se zove sto igra spica?

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 23 mar 2021, 22:02

E jbg..sad cuj Repuh

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 mar 2021, 22:19

Ma ja, nijedna utakmica nije valjala, sudije i božica Fortuna nas progurale do prvog mjesta. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 23 mar 2021, 22:35

Mosa noDze Uscuplic!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 mar 2021, 22:42

vinko je preuzeo husrefovu raspadnutu ekipu i napravio pozitivni šok što bi možda i neko od forumaša napravio,uzeo 3 tekme i zahvaljujući porazu azotara od veleža uzeo titulu,ovu jesenju polusezonu uz par guzovača kao protiv tuzla city-a i radnika napravio solidnu prednost sa rahmanom i tatarom naravno,odlaxak ove dvojice ga je ipak ogolio,nije potpuni lavor ali nije ni nikakav mag,onako,mediokritet,volio bih zorana mamića vidjeti sljedeću sezonu

VVVBK

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 mar 2021, 22:51

Ja kad sam govorio jos ljetos, da smo Hadziju prerasli i da cemo sa njim stagnirati vi se Cartelu smijali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 mar 2021, 22:52

Joj od kad nije bilo Vinko - Husref ovo ono :rol: :rol: :rol: :rol: :kralj: :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 mar 2021, 23:02

Ima neki SD u Zvijezdi Gradacac. Ambiciozan mlad iz prve federalne, taman za nas
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 23 mar 2021, 23:29

Saban123 je napisao/la:
23 mar 2021, 21:23
JVVVST je napisao/la:
23 mar 2021, 21:03
Saban123 je napisao/la:
23 mar 2021, 20:08
Nije nama tolika kocnica Vinko, stavise smatram da nije uopste, vec je Hadzija onaj koji nije bio u stanju dovesti zamjene za Amara i Benju.
Jel Hadzija, il onaj koji nije dao dovoljno para da se dovedu zamjene?
Neka mi halali Emir ako nije do njeg, ali ne vidim kako se nije moglo od istog novca koji smo dobili od prodaje navedene dvojice, naci jedna zamjena dostojna epiteta pojacanja. Boris, Mesanovic, sve su to igraci koji su u nekom odredjenom padu karijere, al yebiga liga nam je i takva, stvorena za ozivljavanje karijera.
Pa nije taj novac nasa zarada, zaboravljas da su nam zadnjih godina prihodi cca 4 mil KM manji od rashoda. Mozda je Nam, zbog krize koja je zahvatila cijeli svijet, odlucio pokriti nesto manje minusa nego inace.

Da znamo da je Hadzic imao taj novac na raspolaganju za pojacanja, a potrosio ga na Cmiljanica i Mesanovica, ja bih ga prvi tjerao.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 mar 2021, 23:29

Ahmoveliki je napisao/la:
23 mar 2021, 22:35
Mosa noDze Uscuplic!
Brat :kafa:
- FKS -

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 23 mar 2021, 23:39

AngelDiMaria je napisao/la:
23 mar 2021, 20:42
Zoran28 je napisao/la:
23 mar 2021, 20:26
Aduka87 je napisao/la:
23 mar 2021, 20:22
Treba vratit Jesica barem nije ziheras a i Hurtic nije los :kafa:
Ha'jmo prosvjedovat' nek nas cuju :opaopa:
Imal dje kakva prazna zgrada
Ima u zeNci dje ce se pravit mek doLans ? Kad tamo igramo tekme moremo i strajkat'
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 mar 2021, 23:46

nukleusmember je napisao/la:
23 mar 2021, 22:42
vinko je preuzeo husrefovu raspadnutu ekipu i napravio pozitivni šok što bi možda i neko od forumaša napravio,uzeo 3 tekme i zahvaljujući porazu azotara od veleža uzeo titulu,ovu jesenju polusezonu uz par guzovača kao protiv tuzla city-a i radnika napravio solidnu prednost sa rahmanom i tatarom naravno,odlaxak ove dvojice ga je ipak ogolio,nije potpuni lavor ali nije ni nikakav mag,onako,mediokritet,volio bih zorana mamića vidjeti sljedeću sezonu

VVVBK
Brate logika ti je u fazonu "Guardiola iskoristio povrede u Liverpoolu ove sezone, uz malo sreće pretprošle sezone kad mu je štoper zabio golčinu s 30 metara i kad na tekmi Liverpoola cijela lopta nije prešla crtu poosvajao titule sa Cityjem. Prije toga uz dosta sreće s Barsom poosvajao sve jer ga je sudija provukao protiv Chelseaja u LP 2009. a taj trofej vuče UEFA super kup i FIFA svjetsko klupsko prvenstvo". Kad posložiš ovako stvari, od najboljeg trenera na svijetu napraviš ublehu i srećkovića koji pojma nema odakle mu 30ak trofeja u karijeri.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 mar 2021, 23:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 mar 2021, 21:37
Steta sto Zoran Zekić nije tada dosao, strasan trener za nase uslove
Nije dosao jer ga nije htio dino selimovic.
A ibrakovic sve dogovorio sa njim.. zato je i rekao da je neozbiljno i da nece da radi gfje nema 100% podrsku. Znam ko je dosao umjesto zekića, sve ostalo je historija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 mar 2021, 23:56

Pantelija je napisao/la:
23 mar 2021, 12:00
E cuj ono se smije nekim analiticarima, pa halo nije ovdje niko nepismen i ovca da ne viidi osnove fudbalske igre. To sto je vama odlican igrac koji svjez istrci 20 metara i prebaci nogu preko lopte je vasa stvar sto u zivotu nemate volje da ucite.
Fudbalski udzbenici su dostupni svima, vrhunske analize imas na youtube, kretnje igraca, kretnje kod presinga, kod igre na kontre, kako se otvaraju kontre, imas bukvalno sve. Pa opet taj ko je radio sve to, i ljudi koji su treneri kazu da je to to, nisu u realu. Dobar dio ih cak to radi kao hobi.

Ali tesko je vama to shvatiiti jer ljudi kojima je loš sarkazam, humor, cesto nemaju previsoko koeficjent inteligencije.

Ovdje se cesto provlaci teza "loša forma". Ja ne bih rekao da je loša forma došla sama od sebe i da je loša forma odgovorna za lošu igru 9 od 11 igraca. U lošoj formi moze biti 1 , 3, 5 igraca ali nikako 9 ili više.
A kod nas svi sem malog djokanovica i kove. Sto hoce ipak reci da je do nevwg drugog. I ne moze losa forma biti u svakoj trkmi i da se ne mogu 3 prilike kreirati od toga bar 30% vremena sa igracem više.

Ne moze loša forma uticati na to da ti lijevo igraju hodzic i hebibovic, ali bas nikako. Niti da ne znas sta ces s mesanovicem jer se ne uklapa u trenutni sistem. Mozemo se mi tjesiti da je loša forma, da tempiramo formu ali i kada si u uzasnoj formi moraju se vdijeti neki obrisi fudbala i neki sistem.
Pa ne ide, ne ide. Jbg. Ali mi nemamo toga.
Mi nikakav presing ne igramo, ocigledno sem jasmina. Evidentno je da je jasmin daleko najspremniji u ekipi.
Takodjer je evidentno da u zasnjoj trecini terena mi nemamo nikakvu ideju ni uigrano kretanje. Više igraca mladosti bude u 16 pri kraju napada nego naših. Eto pogledajte tekmu opet i zaustavljajte situacije.

I opet kazem, ovakvi kakvi jesmo cemo uzeti titulu samo i samo jer je niko drugi ne zna i ne moze uzeti. Sto se nas tice nama je na ljeto ili naprijed ili nazad. Ja u ovaj strucni stab nemam povjerenja, nisam ga ni imao ada je izabran vinko cisto z og filozofije igre.

Identicna nam je igra kao u vakat husrefovih podviga na grbavici i kosevu sa konama i poslije. Identicna bezidejnost, beskrvnost. Nikakvog žara, kretanja igraca bez lopte. Nista. Svi hodaju i mlate rukama a to nije dobro.

I opet kazem, titula nije nikakav pokazatelj nekog napretka. Daleko od toga. Daleko.
Hajde ba Panto smiri malo, ne lozi se nisi zanimljiv frajer.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 mar 2021, 00:00

Velika enigma je za mene ovaj Zinedin...
Ja se vrlo dobro sjecam kad je tek dosao i u onih par pripremnih ovdje se uveliko pisalo kako ce se Rahman dobro oznojiti da zauzme prvih 11 pored njega. Ne znam sta mu se desava, ali ja i dalje mislim da u njemu ima kuveta.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 mar 2021, 00:01

ajdohordas je napisao/la:
23 mar 2021, 23:56
Pantelija je napisao/la:
23 mar 2021, 12:00
E cuj ono se smije nekim analiticarima, pa halo nije ovdje niko nepismen i ovca da ne viidi osnove fudbalske igre. To sto je vama odlican igrac koji svjez istrci 20 metara i prebaci nogu preko lopte je vasa stvar sto u zivotu nemate volje da ucite.
Fudbalski udzbenici su dostupni svima, vrhunske analize imas na youtube, kretnje igraca, kretnje kod presinga, kod igre na kontre, kako se otvaraju kontre, imas bukvalno sve. Pa opet taj ko je radio sve to, i ljudi koji su treneri kazu da je to to, nisu u realu. Dobar dio ih cak to radi kao hobi.

Ali tesko je vama to shvatiiti jer ljudi kojima je loš sarkazam, humor, cesto nemaju previsoko koeficjent inteligencije.

Ovdje se cesto provlaci teza "loša forma". Ja ne bih rekao da je loša forma došla sama od sebe i da je loša forma odgovorna za lošu igru 9 od 11 igraca. U lošoj formi moze biti 1 , 3, 5 igraca ali nikako 9 ili više.
A kod nas svi sem malog djokanovica i kove. Sto hoce ipak reci da je do nevwg drugog. I ne moze losa forma biti u svakoj trkmi i da se ne mogu 3 prilike kreirati od toga bar 30% vremena sa igracem više.

Ne moze loša forma uticati na to da ti lijevo igraju hodzic i hebibovic, ali bas nikako. Niti da ne znas sta ces s mesanovicem jer se ne uklapa u trenutni sistem. Mozemo se mi tjesiti da je loša forma, da tempiramo formu ali i kada si u uzasnoj formi moraju se vdijeti neki obrisi fudbala i neki sistem.
Pa ne ide, ne ide. Jbg. Ali mi nemamo toga.
Mi nikakav presing ne igramo, ocigledno sem jasmina. Evidentno je da je jasmin daleko najspremniji u ekipi.
Takodjer je evidentno da u zasnjoj trecini terena mi nemamo nikakvu ideju ni uigrano kretanje. Više igraca mladosti bude u 16 pri kraju napada nego naših. Eto pogledajte tekmu opet i zaustavljajte situacije.

I opet kazem, ovakvi kakvi jesmo cemo uzeti titulu samo i samo jer je niko drugi ne zna i ne moze uzeti. Sto se nas tice nama je na ljeto ili naprijed ili nazad. Ja u ovaj strucni stab nemam povjerenja, nisam ga ni imao ada je izabran vinko cisto z og filozofije igre.

Identicna nam je igra kao u vakat husrefovih podviga na grbavici i kosevu sa konama i poslije. Identicna bezidejnost, beskrvnost. Nikakvog žara, kretanja igraca bez lopte. Nista. Svi hodaju i mlate rukama a to nije dobro.

I opet kazem, titula nije nikakav pokazatelj nekog napretka. Daleko od toga. Daleko.
Hajde ba Panto smiri malo, ne lozi se nisi zanimljiv frajer.
Jel te ko sta pitao?
Jesi to ti neki policajac? Sendvičar? Noj?
Eto ti si zanimljiv... ko vinkova taktika i igra zadnjih 5 tekmi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke i 17 gostiju.